Skelbiamas Velykinis „Xiaomi“ telefonų išpardavimas: pačios mažiausios kainos iki šiol „Xiaomi Mi 8 Lite“, „Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi Play“, bet kiekis ribotas ir tiesiog nyksta akyse (Video)  ()

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ Velykų proga siūlo įsigyti „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus itin patraukliomis kainomis. Trumpai tariant, šiuo metu jos yra pačios mažiausios nuo pat išmaniųjų telefonų anonsų pradžios. Ši išskirtinė akcija tęsis dar dvi dienas arba tol, kol bus išpirkti akcijai skirti modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir labiausiai tikėtina, kad tiesiog baigsis akcijai skirti telefonai – jie perkami labai sparčiai, nes kaina tikrai išskirtinai gera, tad susidomėjus rekomenduojame reaguoti labai greitai.

Mažiausia kaina „Xiaomi Mi 8 Lite“ (4 GB / 64 GB)

152,83 € | 42 % nuolaida | Specifikacijos, Aprašymas

„Xiaomi Mi 8 Lite“ - tai „lengvesnė“ „Xiaomi Mi 8“ flagmano versija. Jis turi vidutinės klasės „Qualcomm Snapdragon 660“ procesorių, galima rinktis su mažesniu RAM kiekiu, tačiau flagmaną pralenkia didesniu, 6,26 colių įstrižainės ekranu. Taip pat pasižymi labai geromis kameromis su dirbtiniu intelektu ir pagal bendrą technologijų derinį vis dar yra vienas geriausių išmaniųjų telefonų savo kainos grupėje.

Kaina

  • Gearbest“ – 152,83 €.
  • Tai mažiausia iki šiol fiksuota kaina.
  • Siuntimas registruotu paštu – 0,34 €.
  • Lietuvoje 231,59 €.

Svarbu pridėti, kad šio išmaniojo telefono ekrano kraštinių santykis – 19:9. Tuo tarpu jo raiška atitinkamai siekia 1080 x 2248, o taškų skaičius colyje (403 PPI) viršija net ir pačius didžiausius lūkesčius. Be to, „Xiaomi Mi 8 Lite“ yra aprūpintas „Adreno 512“ vaizdo plokšte ir turi 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidinę ROM atmintinę.

Jei „Xiaomi Mi 8“ turi vieną sparčiausių 8-nių branduolių 2,8 GHz „Snapdragon 845“, tai jo jaunesnis brolis aprūpintas 2,2 GHz taktinio dažnio 8 branduolių „Qualcomm Snapdragon 660“. Tad nors pastarasis procesorius tikrai susidoros su kasdienėmis ir daugiau resursų reikalaujančiomis užduotimis, tai vis tiek yra senesnis ir ne toks galingas procesorius.

Įdomus dalykas, kad „Xiaomi Mi 8 Lite“ ekranas yra netgi didesnis nei „Xiaomi Mi 8“. Pastarasis turi 6,21 colių įstrižainės „Samsung AMOLED“ ekraną (1080 x 2248, 402 PPI) su nestandartiniu 18,7:9 kraštinių santykiu. Ekraną nuo subraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

„Xiaomi Mi 8 Lite“ turi galinę integruotą dvigubą kamerą (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm + 5 MP, f/2.0, 1.12µm) su dirbtiniu intelektu bei reguliuojamu fono išblukimo intensyvumu, įspūdinga priekinė 24 MP (f/2.2, 0.9µm) kamera su dirbtiniu intelektu.

Įdomu ir tai, kad galinės „Xiaomi Mi 8 Lite“ kameros taip pat palaiko reguliuojamą fono išblukimo intensyvumą. Be to, čia taip pat įdiegtos naujos kartos AI „Smart Beauty“ technologijos, kurias kompanija vadina „AI Makeup Beauty“. Taip pat yra panaši funkcija vaizdo įrašymui – „AI Beauty“. Šios funkcijos itin praverčia asmenukių mėgėjams.

Stiklinis „Xiaomi Mi 8 Lite“ išmanusis gali pasigirti prabangos išvaizdai suteikiančiu veidrodiniu efektu, kuris pasiekiamas naudojant atspindinčią nano plokštelę, panašią į „Huawei P20“. Renginio metu „Xiaomi“ palygino telefoną su neseniai anonsuotu „iPhone XR“ pabrėždami, kad „Mi 8 Lite“ yra plonesnis, turi minimalius rėmelius ir mažesnę išpjovą ekrano viršuje. Ir ekrano išpjova yra mažesnė ne tik lyginant su „iPhone XR“, bet ir su „Xiaomi Mi 8“.

„Xiaomi Mi 8 Lite“ yra labai galingas išmanusis telefonas ir gal net geriausias technologijų derinys savo kainų grupėje. Jis sužavės puikia priekine kamera ir papildomomis dirbtinio intelekto funkcijomis, mažesne ekrano išpjova, greitu baterijos įkrovimu ir kitais techniniais sprendimais, kurie šį „mažylį“ daro puikiu pasirinkimu tiems, kurie nori sutaupyti ženklią pinigų sumą, bet ir tuo pačiu gauti galingą įrankį.

„Xiaomi Redmi Note 7“ (4 GB / 64 GB) ir (4GB / 128 GB)

179,80 € | 4/64 GB | 15 % nuolaida

197.78€ |4/128 GB | 17% nuolaida

Aprašymas, Specifikacijos

„Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujos kartos, 2019 metais išleistas vidutinės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos.

Kaina

4/64 GB

  • Gearbest“ – 179.80€
  • Tai mažiausia iki šiol fiksuota kaina.
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamas.
  • Lietuvoje 215,99 €.

4/128 GB

  • Gearbest“ – 197.78€
  • Tai mažiausia iki šiol fiksuota kaina.
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamas.
  • Lietuvoje 235,79 €.

Skamba keistai, tačiau kas pernai buvo vadinama flagmanu, šiais metais yra integruojama ekonominės klasės išmaniuose telefonuose. Pavyzdžiui, „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ techninės galimybės pernai stebino daugelį, tačiau šiais metais šis išmanusis telefonas turi pripažinti „Xiaomi Redmi Note 7“ pranašumą.

Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes jo 48 MP ir 5 MP sensoriais užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

„Xiaomi Redmi Note 7“ ekrano įstrižainė siekia net 6,3 colių, o jo raiška atitinkamai 2340 x 1080 taškus. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu, turi 4000 mAh talpos bateriją, USB C tipo jungtį bei taip pat yra suderinamas su baterijos greitu įkrovos techniniu sprendimu „Quick Charge 4“.

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, Video)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas, Video, Geriausios kainos)

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

„Xiaomi Mi Play“ (4 GB / 64 GB)

116,87 € | 33% nuolaida | Aprašymas, Specifikacijos

„Xiaomi Mi Play“ – tai jaunimo auditorijai skirtas biudžetinis išmanusis telefonas, kuris turi dvigubą galinę kamerą su dirbtiniu intelektu bei santykinai produktyvų aštuonių branduolių procesorių. Be to, tai yra vienas iš nedaugelio rinkoje esančių mažesnių nei 6 colių išmaniųjų telefonų su šiuolaikišku dizainu bei tikrai kiekvienam norinčiam prieinama kaina.

Kaina

  • Gearbest“ – 116,87 €.
  • Tai mažiausia iki šiol fiksuota kaina.
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamas.
  • Lietuvoje 152,19 €.

„Xiaomi Mi Play“ yra naudojamas 5,84 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ skiriamąja geba ir 19:9 kraštinių santykiu. Įdomu, kad ekraną šiuo atveju dengia apsauginis stiklas „Gorilla Glass“, išmanųjį telefoną maitina 3000 mAh baterija, o valdo jį iš anksto įdiegta operacinė sistema „Android 8.1 Oreo“. Išmaniojo telefono matmenys yra 147,7 × 71,89 × 7,8 mm, svoris – 150 g.

Kameros galimybės jaunimo taip pat nenuvilia, nes „Xiaomi Mi Play“ turi dvigubą pagrindinę kamerą su 12 MP ir 2 MP jutikliais. Negana to dirbtinio intelekto funkcijos praplečia „Xiaomi Mi Play“ foto galimybes, nes įdiegtos technologijos pašalina triukšmą nuotraukose, o HDR funkcionalumas suteikia nuotraukoms išskirtinį kontrastą bei ryškumą esant bet kokios oro sąlygoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()