„Jis lupa, kaip reikiant - vandens čiurkšlė gali būti purškiama net iki 4 metrų atstumu“. Užteko vos dviejų dienų išbandymo, kad šiuo valytuvu susižavėtų net ir labai kritiškai nusiteikusi žmona („Digoo DG-CX10“ apžvalga)  ()

„Aš jau seniai galvojau apie tokį prietaisą ir ne todėl, kad man jo labai reikia, bet nuolat matomos tokių daiktų apžvalgos ir jose pripažįstama tokių prietaisų nauda, natūraliai pažadino mano smalsumą. Galiausiai ir mano žmona, kuri iš pradžių sakė, kad „kam čia jo reikia“, išbandžiusi prisipažino – „aš klydau, puikus daiktas”. O kuo gi tiksliai sudomino šis tarpdančių valytuvas ir kokią naudą jis duoda? Apžvalgininkas atvirai dalinasi savo įspūdžiais ir tuo, ką pastebėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad šio valytuvo apžvalga įtraukta į geriausių praėjusios savaitės apžvalgų panoramą. Visgi prietaisas naudingas ir įdomus, tad čia surasite išsamią jo apžvalgą ir visas svarbiausias apžvalgininko mintis.

Pačio irigatoriaus arba tarpdančių valytuvo veikimo principas yra paprastas. Dideliu slėgiu purškiama vandens srovė, kuri išplauna tarp dantų likusius maisto likučius.

„Tiesą sakant, tai yra to paties tarpdančio siūlo analogas, tik šis įrenginys gali patekti praktiškai visur ir ypač gerai išvalo dantis jei turite susidėję briketus ar karūnėles.“

Pakuotės turinys ir „Digoo DG-CX10“ išvaizda

Apžvalgininkas teigia, kad pati tarpdančių valytuvo dėžutė yra paprasta ir tvirtai pagaminta – su vizualine informacija ir gražaus dizaino.

„Digoo yra rimtas prekės ženklas, kuris gali sau leisti išlaikyti dizainerius bei investuoti į pakuotės bei prekių išvaizdą.“

Pačioje pakuotėje yra „Digoo DG-CX10“ tarpdančių valytuvas; dvi keičiamos purkštukų galvutės; USB laidas, skirtas įkrauti šio įrenginio baterijai; dėkliukas-maišelis, kuris praverčia pasiimant šį valytuvą su savimi į kelionę ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

Apžvalgininkas teigia, kad pats tarpdančių valytuvas yra pagamintas kokybiškai - „niekas negirgžda, jokių spragų ar suliejimo bei suspaudimo broko. Prietaisas pagamintas kokybiškai. Su 200 ml talpos rezervuaru ir atrodo labai šauniai.

Apačioje, pačiame vandens rezervuare yra lengvai nuimamas dangtelis ir jį atidarius, pripildoma vandens.

O valytuvo valdymas yra itin paprastas – vienas mygtukas yra skirtas pasirinkti režimams, o kitas skirtas pradėti patį valymą.

Iškart po mygtukais ir LED indikatoriais yra įkrovimo jungtis ir apžvalgininkas teigia, kad palaikoma 0,4-0,5A įkrovimo srovė ir pilnai įkrauti „Digoo DG-CX10“ 1750 mAh talpos bateriją užtruko apie 3,5 valandos.

„Beje, pats prietaisas atkeliavo jau gerai įkrautas ir jo užteko 30-40 kartų išvalyti tarpdančiams, kol prireikė įkrauti bateriją.“

Labai svarbu paminėti, kad pakuotėje yra 2 funkciniu požiūriu identiškos ir keičiamos purkštukų galvutės, kurios yra skirtingų spalvų: melsvos ir rausvos spalvų.

Tai yra itin patogu tuo atveju, jei „Digoo DG-CX10“ iškart naudosis du žmonės. Taip nereikės atskirai pirkti tarpdančių valytuvo, o iškart galima naudotis tuo pačiu prietaisu. Patogiai ir higieniškai.

Apžvalgininkas teigia, kad tereikia paspausti ant korpuso esantį mygtuką, kuris užfiksuoją šį antgalį ir vieną jų pakeisti kitu. Viskas labai patogu.

O kaip gi veikia šis tarpdančių valytuvas ir kokie įspūdžiai?

„Digoo DG-CX10“ palaiko tris režimus: „Normal“, „Soft“ ir „Pulse“. Pats stipriausias yra „Normal“ režimas ir „jis lupa, kaip reikiant. Vandens čiurkšlė purškiama iki 4 metrų atstumų ir 200 ml vandens talpykla pilnai ištuštinama per 65-70 sekundžių. Soft režimu tiek spaudimas, tiek ir talpos ištuštinimas trunka dvigubai ilgiau.

Apžvalgininkas teigia, kad „Soft“ režimas jam nelabai patiko ir pasirodė kiek per silpnas, „bet viskas priklauso individualiai ir kiekvienam žmogui atrodys kitaip.“

Tas pats „Normal“ režimas yra itin stiprus ir reikia išmokti tinkamu kampu laikyti tarpdančių valytuvą, nes iš pradžių gali netgi pradėti kraujuoti dantenos. Todėl geriau iš pradžių pasibandyti režimus ir pradėti nuo silpniausio „Soft“.

Dar yra „Pulse“ režimas, kuris veikia masažuojančiai, tačiau apžvalgininkas jo nenaudoja.

Bendras apžvalgininko įspūdis yra teigiamas.

„Digoo DG-CX10 išplauna visus maisto likučius, įstrigusius tarp dantų. Žinoma, galima po valgio išskalauti burną, bet minutė su šiuo prietaisu duos kur kas geresnį efektą. Tai nėra dantų šepetėlio pakaitalas, bet labai naudingas papildymas burnos higienos požiūriu.“

Norint šiuo įrenginiu išvalyti tarpdančius iš vidinės pusės, tereikia pasukti patį antgalį priešinga puse ir taip bus patogiau juo naudotis.

Apžvalgininkas dabar „Digoo DG-CX10“ naudojasi porą kartų per dieną po valgio. Kartais papildomai į jo 200 ml talpą pripila šiek tiek skalavimo skysčio.

Keletas minčių pabaigai

„Iš esmės tai yra toks įrenginys be kurio kai kurie žmonės gali sau ramiai gyventi. Bet jei nešiojate briketus ar karūnėles, tai naudojimosi nauda šiuo tarpdančių valytuvu bus itin apčiuopiama.

Vėlgi, mano žmona iš pradžių atvirai ir skeptiškai vertino šį prietaisą. Tačiau po poros dienų, kai juo pasinaudojo, iškart pakeitė savo nusistatymą ir pripažino, kad dėl jo stipriai klydo.

Per visą laiką kol naudojamės Digoo DG-CX10 nepastebėjome jokių minusų ir jo pliusai yra daugiau nei akivaizdūs.

Labai gera kaina, puikiai išvalo tarpdančius, vieno įkrovimo užtenka ilgam, du skirtingi ir keičiami purkštukai, tad juo iškart gali naudotis du žmonės, patogus laikyti rankoje. Vien pliusai.“

Kaina ir sąlygos

Tarpdančių valytuvas „Digoo DG-CX10“:

Aliexpress - 26,70 €;

  • 40 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()