„Galiu pasakyti, kad aš tiesiog įsimylėjau šią apyrankę. Tikrai inovatyvus ir labai įdomus įrenginys - nieko panašaus iki šiol man neteko matyti“. Unikalus apyrankės ir ausinės transformeris su labai gerais atsiliepimais („KingWear KR04“ apžvalga, Video, Nuolaidos kuponas)  ()

„Mes pažadėjome kalbėti apie pačius naujausius ir inovatyviausius daiktus ir štai jūsų dėmesiui išmanioji apyrankė. Bet tai nėra dar viena įprasta išmanioji apyrankė, sekantį jūsų fizinės veiklos rodiklius. Tai yra išmanioji apyrankė – transformeris. Taip, tai yra du prietaisai viename. Iškart gauname ir išmaniąją apyrankę ir belaidę Bluetooth ausinę, per kurią girdimo garso kokybė yra puiki ir galima ją naudoti, kaip laisvų rankų įrangą. Garso kokybė nei kiek nesuprastėja, lyginant su ta, kurią užtikrina jūsų telefonas. Bet apie viską iš eilės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad dėvėti išmaniąją apyrankę „KingWear KR04“ yra patogu. Apyrankė yra ergonomiška ir nevaržo judesių.

Ekranas yra aktyvuojamas judesiu. Tereikia pasukti ranką ir taip įsijungia „KingWear KR04“ apyrankės spalvotas ekranas.

Pagrindiniame ekrane pateikiama informacija apie nueitus žingsnius, kiek yra likę baterijos energijos, rodoma data, savaitės diena, laikas.

Pats dirželis yra pagamintas iš kokybiško silikono, o modulis yra pagamintas iš metalo.

Spalvotas 0,96 colių įstrižainės ir ovalios formos ekranas užtikrina 160 x 80 raišką ir reaguoja į prisilietimus. Jutiklinis mygtukas yra ekrano apačioje.

Verta atkreipti dėmesį, kad ši išmanioji apyrankė yra atspari vandeniui ir turi IP67 reitingą, tad su ja galima drąsiai eiti maudytis ir jai nieko nenutiks.

Keliaujant per pagrindinį apyrankės meniu, galima pasižiūrėti koks yra per dieną nueitas atstumas (km.), kiek sudeginta kalorijų, miego kokybės stebėjimas, širdies ritmo matavimas, „Bluetooth“ ausinių funkcija ir galiausiai yra išjungimo mygtukas.

Norint įjungti apyrankę, reikia nuspaudus keletą sekundžių palaikyti jutiklinį mygtuką ir kai „KingWear KR04“ įsijungia/išsijungia, pajaučiama švelni vibracija.

„KingWear KR04“ yra suderinama su „Android“ bei „iOS“ įrenginiais ir tereikia atsisiųsti išmaniąją programėlę, ją įsidiegti ir „Bluetooth“ ryšiu susieti apyrankę su telefonu.

Įdomu tai, kad „KingWear KR04“ palaiko dvigubą „Bluetooth“ technolinį sprendimą: „Bluetooth 3.0“ ir „Bluetooth 4.0“.

Susiejus „KingWear KR04“ su savo išmaniuoju telefonu iškart galima programėlėje stebėti visą fizinės veiklos statistiką ir ji yra pateikiamai išsamiai bei atvaizduojama grafiškai.

O kaip gi „KingWear KR04“ naudoti, kaip belaidę „Bluetooth“ ausinę?

Reikia išmaniajame telefone nueiti į „Bluetooth“ nustatymus ir įjungti „Bluetooth“ įrenginių paiešką, nuimti patį „KingWear KR04“ apyrankės modulį, apyrankėje pasirinkti „Bluetooth“ ausinių funkciją ir nuspaudus palaikyti jutiklinį mygtuką. Modulis šiek tiek suvibruoja ir prasideda jo ir telefono poravimas (4:00 min.).

Pasibaigus poravimui, „KingWear KR04“ apyrankės modulio ekranėlyje atsiranda „varnelė“ ir reiškia, kad viskas pavyko ir sekantį kartą, kai norėsite „KingWear KR04“ naudoti, kaip belaidę ausinę, poravimas su telefonu vyks automatiškai.

Kad pavyko poravimas galima suprasti ir iš pagrindiniame apyrankės modulio ekrane atsiradusio ausinių indikatoriaus.

Apžvalgininkas teigia, kad:

„garso kokybė per šią ausinę yra puiki, kaip ir mikrofonas. Labai gerai perduodamas bei girdimas garsas. Jokių trūkumų nepastebėjau.

Pati ausinė gana patogiai laikosi ausyje (5:45 min.). Nors tai ir nėra sportinio tipo ausinė, tad su ja bėgioti nebus itin patogu, tačiau važiuoti automobiliu ir taip išmaniąją apyrankę panaudoti, kaip laisvų rankų įrangą – tikrai patogus ir šaunus dalykas.“

Su „KingWear KR04“ apyranke taip pat galima atsiliepti į skambučius ir tam tereikia pamačius, kad kažkas skambina (pradeda vibruoti apyrankė ir atsiranda telefono ragelio simbolis), išimti patį modulį, taip automatiškai atsiliepiama į skambutį, ir įsidėti šį modulį į ausį bei kalbėtis su skambinančiuoju (6:10 min.). Norint baigti pokalbį, modulį atgal įdedame į apyrankę ir taip nutraukiamas pokalbis.

Žinoma, dėka „Bluetooth“ į apyrankę galima gauti SMS, elektroninio pašto ir praktiškai iš visų socialinių tinklų pranešimus. Tereikia nukeliauti į programėlę ir pasirinkti kuriuos pranešimus norite gauti tiesiai į apyrankę (6:50 min.).

Programėlėje dar galima nustatyti žadintuvą, tad „KingWear KR04“ jus pažadins vibruodama ir skleisdama garsinį signalą.

Taip pat galima įjungti funkciją, kad apyrankė primintų pajudėti, jei ilgai užsisėdima vienoje vietoje.

Programėlėje dar galima nustatyti ir kritinį širdies pulsą ir kai apyrankė užfiksuos didesnę ar mažesnę reikšmę nei nurodėte, ji pradės vibruoti ir apie tai informuos.

„KingWear KR04“ taip pat palaiko nuotolinę kamerą, laikmatį, chronometrą, galima nustatyti savo dienos tikslus: nueinamą atstumą, žingsnių kiekį ir panašiai.

„Galiu pasakyti, kad aš tiesiog įsimylėjau šią apyrankę. Tikrai inovatyvus ir labai įdomus įrenginys.

Tai išmanioji apyrankė – transformeris. Du viename. Net nežinau, kaip tiksliai KingWear KR04 pavadinti, bet man ji labai patinka.“

Kaina ir sąlygos

Išmanioji apyrankė „KingWear KR04“:

Gearbest - 46,28 € su nuolaidos kuponu PF0SZZE64U;

  • nemokamas siuntimas į Lietuva.

Aliexpress - 56.76 €;

  • 16 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()