Dvigubai pigiau nei kitose parduotuvėse: Cafago išparduoda panoraminę, prie telefono jungiamą mini kamerą „Xiaomi MADV Mini“ su 5.5K raiška, f/1.8 diafragma ir net 210 laipsnių objektyvu (Video)  ()

Išmaniųjų telefonų kameros su kiekviena diena vis gerėja ir tobulėja, bet ši maža kamerytė suteikia visiškai naujų potyrių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar šią mažytę kamerą – „Xiaomi MADV Mini 13MP 360 Degree Panorama Camera“ - Cafago parduoda vos už 32,36 eurus.
  • Taikoma 67 procentų nuolaida.
  • Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos 17,58 eurus, bet garantuojama, kad nebus jokių papildomų muito mokesčių. ATNAUJINIMAS (04.25): Cafago portalas dabar siūlo nemokamą šios prekės siuntimą į Lietuvą.

Gali pasirodyti, kad galutinė tokios mini kameros kaina (49,94 eurai su pristatymo išlaidomis) yra kiek didoka, tačiau kitose populiariose internetinėse parduotuvėse ji kainuoja bent dvigubai brangiau. Pavyzdžiui, AliExpress už šią kamerą prašo apie 80€ su pristatymu į Lietuvą, o dėl mokesčių neteikia jokių garantijų. 

Tad akivaizdu, jog dabar Cafago šią mini „Xiaomi MADV Mini“ kamerą parduoda už patrauklią kainą. O ką gi čia gauname ir kam naudinga „Xiaomi MADV Mini“?

„Xiaomi MADV Mini“ yra kamera, turinti dvigubą – abi puses vaizdą fiksuojantį 13 MP modulį; plačiakampiai objektyvai yra su 210 laipsnių matymo kampu ir f/1.8 diafragma.

Mini kamera puikiai telpa rankoje, yra lengvai prijungiama prie išmanaus telefono, valdoma per išmaniąją programėlę „Madv Mini“ ir per ją netgi galima daryti tiesiogines vaizdo transliacijas.

Iškart būtina paminėti, kad „Xiaomi MADV Mini“ yra prijungiama per USB C-tipo jungtį ir yra suderinama tik su „Android 6.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Su „iOS“ sistemomis ji nesuderinama.

Pačios kameros išmatavimai būtų tokie: 42,5 x 35,2 x 25,2 mm, o sveria vos 23,5 gramus.

Gali darbuotis nuo nulio iki 40 laipsnių temperatūroje pagal Celsijų, fiksuoja 5376 x 2688 raiškos (5.5K) nuotraukas ir 1920 x 960, 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašus.

Su „Xiaomi MADV Mini“ galima iškart daryti tiesiogines vaizdo transliacijas internetu, kaip per „Facebook“, „Youtube“ ir kitas platformas.

Mini kamera palaiko tris vaizdo fiksavimo režimus: „Asteroid“, „Fisheye“ ir „Crystal Ball“.

Pats naudojimasis „Xiaomi MADV Mini“ yra visiškai paprastas. Tereikia atsisiųsti bei įsidiegti „Madv Mini“ programėlę, kuri palaiko kinų ir anglų kalbas, prie telefono prijungti „Xiaomi MADV Mini“ panoraminę kamerą ir jau galima filmuoti, fotografuoti ir vos per kelias sekundes su savo draugais pasidalinti užfiksuotais vaizdais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()