„Tai tiesiog fantastiškas skustuvas - labai tylus, efektyvus ir švelnus, o dydis toks mažas, kad telpa kišenėje“. Naujos kartos labai stilingas „Xiaomi“ mini skustuvas su dvigubai ilgiau laikančia baterija („SO WHITE ED1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„SO WHITE ED1“ - tai belaidis elektrinis barzdos skustuvas, palaikantis drėgną ir sausą skutimą. Tai yra itin mažas, vos 117 gramų sveriantis prietaisas. Glotnų skutimąsi užtikrina lankstus galvutės tinklelis ir aštrūs ašmenys. O baterijos energijos po 8 valandų įkrovimo užteks net 90 minučių. Pirkėjams patinka kompaktiškas dydis ir kaip lengvai ši barzdaskutė slysta veidu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „SO WHITE ED1“ specifikacija

  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 8 valandų įkrovimas leidžia skustis 90 minučių.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės tinklelis, ABS korpusas.
  • Atsparumas: atsparus vandeniui, IPX5 standartas
  • Komplektacija: „SO WHITE ED1“ barzdaskutė, apsauginis dangtelis „USB Type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 4,00 x 4,00 x 9,50 cm, 117 gramų.

„SO WHITE ED1“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €15,28.
  • 26 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tiesioginis konkurentas „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ - 21.57€

„SO WHITE ED1“ – tai labai maža, „Xiaomi Youpin“ 2019 metais pristatyta 2 W barzdaskutė, sverianti vos 117 gramų. Šis prietaisas puikiai tinka keliaujantiems, nes užima labai mažai vietos lagamine. Labai gerai ir tai, kad „SO WHITE ED1“ yra įkraunamas standartiniu „USB Type C“ laidu.

„SO WHITE ED1“ turi gana didelę bateriją. Ją įkrauti galima per 8 valandas. Iš tiesų tai nėra tiek jau daug - pavyzdžiui, pernai metais perkamiausios „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kišeninės barzdaskutės baterijų įkrovimas užtrunka 8 valandas, o paskui prietaisas veikia apie 45 minutes. Palyginimui - pilnai įkrauta „SO WHITE ED1“ gali darbuotis net 90 minučių, t.y. dvigubai daugiau, nors kraunamas tiek pat laiko. Darant prielaidą, kad skutimasis bus trumpas, bateriją reikia įkrauti tik kartą per mėnesį.

Šiuo metu „SO WHITE ED1“ kainuoja kur kas pigiau nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“, tad atrodo geresnis pasirinkimas. Visgi kai kuriuose parametruose „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ turi pranašumų - abi barzdaskutes gamino ta pati kompanija, bet jos nėra identiškos. 

Nors „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ neturi tokios galingos baterijos, bet turi kitų privalumų. Ši barzdaskutė turi dvi skutimo galvutes, kurios gerai prisitaiko prie veido kontūrų. 

Naujoji „SO WHITE ED1“ turi tik vieną galvutę. Kita vertus, ją dengia plonas lankstus tinklelis, kuris taip pat gerai priglunda prie veido. Be to, šioje galvutėje sukasi trys peiliai. Jie sukasi po labai plonu, tik 0,07 milimetro storio tinkleliu, kuris yra išlenktas, lankstus, todėl labai gerai seka mūsų veido kontūrą.

Skustuvo variklis sukasi iki 5500 per minutę. 

Skustuvo viršų galima nuimti ir patogiai išvalyti. Abu skustuvus galima naudoti tiek sausam, tiek drėgnam skutimui. Abu skustuvus galima plauti po vandens srove, tačiau „Xiaomi Youpin“ atitinka IPX7 standartą, o „SO WHITE ED1“ – tik IPX5.

„SO WHITE ED1“ yra pagamintas iš ABS plastiko. Korpuse yra įjungimo mygtukas, kuris turi ir keliavimo režimo funkciją. Jis leidžia užrakinti prietaisą, taip užkertant kelią nenumatytam barzdaskutės įsijungimui lagamine. Papildomą apsaugą užtikrina ir pakuotėje pridedamas dangtelis.

Iš techninių specifikacijų atrodo, kad „SO WHITE ED1“ yra patogus ir funkcionalus prietaisas, ypač praverčiantis keliaujant. Tikriausiai dėl to jis patinka ir pirmiesiems pirkėjams - nors profesionalių apžvalgų dar nėra, tačiau pirkėjų atsiliepimai labai teigiami. 

„SO WHITE ED1“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „SO WHITE ED1“ yra surinkęs net 13 įvertinimų, svyruojančių nuo 4 iki 5 žvaigždučių. Štai kas buvo minima keliuose atsiliepimuose:

  • Dana Bailey (5 žvaigždutės): „Tai puikus kelioninis skustuvas. Labai tylus, efektyvus ir švelnus – lengvai slysta per visą veido paviršių. Jis toks mažas ir lengvas, kad telpa kišenėje – tikrai dėmesio vertas prietaisas“.
  • Junior Esquivel (4 žvaigždutės): „Gera, kompaktiška barzdaskutė, puikiai tinkanti keliaujant. Tikrai pakankamai gerai, man labai labai patinka jos dydis. Vos tik paėmęs į rankas nustebau, kad šis prietaisas gali būti toks mažas. Tačiau jis yra solidus ir pakankamai švelnus – verslo kelionių metu neerzins mano jautrios odos“.
  • Raphon (4 žvaigždutės): „Pirkau savo vyrui, nes jo senasis sulūžo. Jis pats išsirinko šį. Labai gera kompaktiška barzdaskutė, veikia labai gerai ir yra labai galinga. Kol kas jis nesiskundė, tai manau, kad ir jam patiko ją naudoti. Jis sakė, kad šis prietaisas skuta gerai. Ačiū!“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: