TOP 10 savaitės perkamiausių: populiariausias namų laikrodis su drėgmės ir temperatūros matavimu, vėl šluojami oro grynintuvai iš Lenkijos ir Čekijos sandėlio bei pati populiariausia išorinė baterija (Video, 2019 m. 17 savaitė)  ()

- Naujas, stilingas elektroninis namų laikrodis „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

- Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“ (iš Čekijos ir Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Daugiafunkcinis įrankis „Xiaomi HOUHOU 15 in 1“

- Perkamiausia išorinė baterija iš AliExpress - „Baseus 10000mAh“

- „Google“ sertifikuotas TV priedėlis „MECOOL KM3“

- 10 W LED lemputė „Yeelight YLDP05YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 5 m ilgio įkrovimo laidas „Baseus“

- TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“ (su nuolaidos kuponu)

- Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- Naujos kartos belaidis durų skambutis „Alfawise L10“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujas, stilingas elektroninis namų laikrodis „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

17.88€ | 45 % nuolaida | „Mijia“ specifikacijos

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“. Šią savaitę jis yra itin populiarus ir tai nulėmė labai gera kaina. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Trumpai:

  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 17.88€.
  • 45 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2. Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

31.47€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas F23P1SALEA„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

31.47€ | 25 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas PLP1SALEA

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (85 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 31.47€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu F23P1SALEA
  • 22 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.32€.
  • Gearbest - 31.47€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu PLP1SALEA
  • 25 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9.14€.
  • Naujas filtras kainuoja 9.67€.

Dabartinė 31.47€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

3. Daugiafunkcinis įrankis „Xiaomi HOUHOU 15 in 1“

29.58€ | 29 % nuolaida | „Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ specifikacijos

„Xiaomi“ kompanija gamina pačius įvairiausius dalykus, bet ar žinojote, kad ji gamina ir daugiafunkcius įrankius? Vienas iš jų yra itin populiarus ir mėgiamas pirkėjų.

Anksčiau mano automobilyje mėtėsi paprastas, kiniškas ir bevardis daugiafunkcis įrankis. Smagus daiktas, bet tai labiau žaisliukas, palyginus su HOUHOU 15 in 1. Šis Xiaomi įrankis yra tvirtas, kokybiškas ir rimtas daiktas, kuris tapo mano kasdieniu pagalbininku ir, manau, kad jis manęs nenuvils. Tai ar verta įsigyti HOUHOU 15 in 1? Be jokių dvejonių – taip. Labai retai apie kurį nors daiktą taip sakau, tačiau šis Xiaomi daugiafunkcis įrankis yra aukščiausios kokybės ir labai patikimas įrankis. Plius, dar ir parduodamas už priimtiną kainą. Tiesiog patys pasižiūrėkite kiek kainuoja panašūs įrankiai ir suprasite, kad Xiaomi mus ir vėl džiugina, už labai patrauklią kainą pasiūlydami kokybiškus daiktus.

Apie vieną tokį ir papasakos šis apžvalgininkas bei parodys ką galima nuveikti ir kam yra naudingas „HOUHOU 15 in 1“.

 

Apžvalgininkas teigia, kad tai labai kokybiškas, praktiškas, užtikrinantis plačias panaudojimo galimybes prietaisas - „jame yra visi reikalingiausi įrankiai ir dar jis kainuoja itin nebrangiai“.

Dėžutėje yra daugiafunkcis „HOUHOU 15 in 1“ įrankis, medžiaginis maišelis, skirtas laikyti šiam įrankiui ir trumpa instrukcija, parodanti kur yra kokie įrankiai ir kam jie skirti - „o iš viso jų čia yra 15.“

Apžvalgininkas teigia, kad vos tik paimamas „HOUHOU 15 in 1“ į rankas, iškart jaučiamas jo svoris ir tai, kad tai labai kokybiškas daiktas.

Kompaktiškoje padėtyje „HOUHOU 15 in 1“ išmatavimai yra tokie: 11 x 4 x 2,15 cm ir sveria 245 gramus.

Įrankis pagamintas iš „30Cr13“ metalo lydinio, atsparus rudims ir smūgiams bei „yra puikios kokybės“.

Įdomu, kad „HOUHOU 15 in 1“ yra pilnai išrenkamas – iki pačios smulkiausios detalės, kurių iš viso yra 65. Tad jį galima drąsiai išrinkti, išvalyti, sutepti ir vėl surinkus naudotis, kaip nauju įrankiu.

Apžvalgininkas teigia, kad išlankstyti „HOUHOU 15 in 1“ yra patogu į nesudėtinga - „viskas labai paprasta ir aišku“.

Išlanksčius „HOUHOU 15 in 1“ į reples, jos automatiškai atsiveria ir lieka tokioje pozicijoje - „replių grioveliai gerai priglunda, o metalui, plastikui ir kitkam nugnybti skirti ašmenys (plokštelės) yra labai aštrūs ir kas itin svarbu, keičiami“.

„HOUHOU 15 in 1“ lengvai sugeba nugnybti 1,5 bei 2 mm storio laidus ir tai nesukelia kažkokių keblumų.

Peilis turi užraktą ir atlenktas laikosi tvirtai, yra pagamintas iš kokybiško metalo, „pastarojo tikrai nepagailėta bei peilis aštrus“.

Taip pat „HOUHOU 15 in 1“ turi ir labai aštrų pjūklą, su kuriuo pjauti 20 mm storio klijuotos faneros lakštą yra vienas juokas - „peiliukai tokie aštrūs, kad net baisu prisiliesti. Žinoma, didelio malonumo su tokiu įrankiu pjauti tokio storio plokštę nėra, tačiau juk tai ir nėra pjūklas, o tik įrankis, skirtas ekstremaliems atvejams. Beje, šis pjūklas medį pjauna, kaip peilis sviestą“.

Šis pjūklas taip pat turi užraktą, tad tai leidžia naudotis „HOUHOU 15 in 1“ saugiai ir netikėtinu kampu palenkus įrankį, jis savaime neužsidarys ir nesužeis rankų. Baigus darbą belieka jį spustelėti ir užlenkti pjūklą.

Dar „HOUHOU 15 in 1“ turi peilį-atsuktuvą, skirtą nupjauni lynui, kuris bus naudingas tokiu atveju, kai reikės nelaimės atveju nupjauti automobilio saugos diržus, drabužius ir panašiai - „o atsuktuvas visada bus naudingas“.

Toliau yra skardinių atidarytuvas-izoliacijos peilis ir „tai vienintelis dalykas, kuris šiame įrankyje man nepatiko. Juo atidaryti skardinę galima, tačiau tai nepavyks padaryti greitai ir yra ganėtinai nepatogu. Kol aš atidarinėjau kačių maisto skardinę, galvojau, kad per tą laiką katė mane suės“.

Tačiau pats izoliacijos peilis yra labai aštrus ir netgi reikėtų juo naudotis atsargiau, kadangi stipriau paspaudus, nuo laido pašalinama ir izoliacija, ir dalis pačio laido.

„HOUHOU 15 in 1“ turi ir butelių, stiklainių atidarytuvą-plokščią atsuktuvą, kuris veikia „gerai ir aš alkanas tikrai neliksiu“.

Šiame įrankyje dar yra ir žirklės, „kurios atlenkiamos tiesiog nuostabiai. Puikios kokybės, stambios, tvirtos, o ir kerpa labai gerai. Sakyčiau net geriau nei įprastos žirklės ir iš 5 balų duočiau 6 – puikiai padirbėta Xiaomi“.

Atgal sulankstyti žirkles užtrunka vos porą sekundžių ir vėl turime kompaktišką „HOUHOU 15 in 1“.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas
  • AliExpress29.58€
  • 29 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Gearbest43€;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4. Perkamiausia išorinė baterija iš AliExpress - „Baseus 10000mAh“

11.58€ | 41 % nuolaida

Tai – itin talpi 10 000mAh išorinė baterija. Tai – perkamiausia Aliexpress.com išorinė baterija. Ji sveria kiek daugiau nei 200 gramų ir yra apie 1,5 cm storio. Tai reiškia, kad ši baterija tarsi pranyks kišenėje, jos net nepajusite, o prireikus visada galėsite įsikrauti įrenginius.

„Baseus 10000mAh“ turi du įprastus USB lizdus ir vieną „Micro USB“. Įdomu tai, kad baterijos paviršių dengia tekstūra, kurią malonu liesti. Čia taip pat yra ekranas, kuris parodo baterijos likutį. Tai – labai patogi funkcija, nes galima tiksliai numatyti, kada reikės bateriją įkrauti. Ekranas pažadinamas ant korpuso šono esančiu mygtuku.

„Baseus 10000mAh“ vienu metu gali ir įsikrauti, ir krauti kitus prietaisus. Šis prietaisas pats atpažįsta, ką įkrauna, todėl veikia labai saugiai. Žinoma, jis turi ir apsaugą nuo įtampos bei srovės šuolių, perkaitimo ir kitų potencialių grėsmių.

5. „Google“ sertifikuotas TV priedėlis „MECOOL KM3“

62.03€ | 23 % nuolaida | „MECOOL KM3“ specifikacijos, atsiliepimai

„MECOOL KM3“ – tai „Google“ sertifikuotas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ ir taip pat atkeliauja su naujausios kartos „Android 9.0“ operacine sistema, kuri ateityje atnaujinimus gaus tiesiog automatiškai. Į šį TV priedėlį gali būti įdiegta dauguma populiariausių „Android“ taikomųjų programų, o „Google Home“ funkcionalumas nuotoliniu būdu leidžia valdyti kitus įrenginius.

 

Vertinant kainos ir kokybės santykį rasti priekaištų „MECOOL KM3“ praktiškai neįmanoma. Negana to, kad šis TV priedėlis leidžia žiūrėti filmus ir serialus, jis taip pat puikiai tinka ir tiesioginės televizijos transliacijoms. Be to, „MECOOL KM3“ puikiai susidoroja su aukštosios raiškos vaizdo įrašais. (Audrey)

Daugelis TV priedėlių Kinijoje siūlo panašų funkcionalumą. Vis dėlto kai kurie iš jų yra išskirtiniai dėl tos priežasties, nes yra sertifikuoti „Google“ korporacijos. Būtent tokį statusą turi ir labai palankiai vertinamas naujos kartos TV priedėlis „MECOOL KM3“.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „MECOOL KM3“ yra vienas iš pirmųjų TV priedėlių rinkoje, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema. Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „MECOOL KM3“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų iš „Google“.

Tuo tarpu „Google“ sertifikavimas patvirtina, kad „MECOOL KM3“ turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Šios technologijos pagalba galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšeto į TV priedėlį vos kelių mygtukų paspaudimu. Taigi, šiuo atveju už tą pačią kainą tarsi pavyksta įsigyti du įrenginius. Trumpai tariant, „MECOOL KM3“ – tai TV priedėlis, kuris taip pat atstoja ir „Google Chromecast“ adapterį.

TV priedėlis pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris itin praverčia dėl tos priežasties, nes leidžia valdyti „MECOOL KM3“ balsu. Šis sprendimas praverčia ne tik ieškant filmų ar serialų, bet net ir tada, kai norite sužinoti orų prognozes. Kitaip sakant, paieška balsu šiuo atveju veikia kaip išmanusis „Google“ asistentas.

Galiausiai norisi pridėti, kad naujausios kartos „Android 9.0“ operacinė sistema „MECOOL KM3“ TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento. Gamintojas tvirtina, kad šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“, „HBO“ ar „VEVO“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.265, HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X2“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 32 GB.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“, su galimybe atnaujinimus gauti ir ateityje.
  • Išskirtinės savybės: Google Certified kategorijai priklausantis įrenginys; Google Cast palaikymas, OS atnaujinimai; HDR palaikymas; Google Home integracija; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 10,9 x 10,8 x 1,66 cm, 130 g.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje nepraduodamas.
  • „Gearbest“62.03€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Parduodamas su 23 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Dabartinė 62.03€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

6. 10 W RGB LED lemputė „Yeelight YLDP05YL“

14.39€ | 52 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas DIMBULB0225 | „Yeelight YLDP05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Yeelight YLDP05YL“ - tai 10 W LED lemputė, skleidžianti 800 lm šviesą. Ji tausoja energiją ir gali dirbti net 25 000 valandų. Tačiau didžiausią įspūdį daro išmaniosios funkcijos - programėle galima valdyti šviesos intensyvumą, spalvą, nustatyti laikmatį. Pirkėjams patinka šios lemputės kokybė, lanksčios panaudojimo galimybės ir integracija su išmaniųjų namų prietaisais.

„Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ – tai išmani LED lemputė. Ji tinka įprastam šviestuvui (tinkama įtampa - 100 – 240 V), tačiau ją galima valdyti išmaniuoju telefonu. „Yeelight App“ programėlėje galima reguliuoti šviesos intensyvumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį. Tai – labai patogu, nes nereikia keltis ir eitis prie jungiklio.

Tačiau tai nėra tik šiaip išmanus šviestuvas - „Yeelight YLDP05YL“ iš tikrųjų yra puiki lemputė. Maksimalus šios lemputės šviesos intensyvumas - 800 lm. Tuo tarpu šviesos spalvos temperatūra - 2700 – 6500 K. Kadangi ji yra reguliuojama, visada galėsite šaltesnį apšvietimą keisti šiltesniu – tai labai priklauso nuo naudotojo poreikių ir kambario tipo.

Gamintojas pasirūpino ir tuo, kad „Yeelight YLDP05YL“ tarnautų labai ilgai. Numatyta, kad ši LED lemputė be problemų švies 25 tūkstančius valandų. Gamintojas teigia, kad tai – maždaug 11 metų resursas. Pati lemputė yra pagaminta iš aliuminio ir polikarbonato. Nors greičiausiai to niekas nepastebės, „Yeelight YLDP05YL“ turi tesktūruotą korpusą, kuris atrodo šiuolaikiškai ir gražiai.

„Yeelight YLDP05YL“ bendrauja su virtualiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl šią lemputę galima valdyti ir balsu. Taigi, apskritai šią lemputę galima valdyti įprastu sieniniu jungikliu, programėle ir balsu per virtualų asistentą. Šios savybės labai patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (187 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 800 lm.
  • Maitinimas: 100 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 10 W.
  • Taikomoji programa: „Yeelight App“.
  • Papildomos funkcijos: veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, galima reguliuoti ryškumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį.
  • Matmenys ir svoris: 6,50 x 6,50 x 13,00 cm; 195 g.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“14.39€
  • 52 % nuolaida + kuponas DIMBULB0225, siuntimas į Lietuvą - 2.52€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu mažiausia kaina iki šiol

7. 5 m ilgio įkrovimo laidas „Baseus“

9.10€ | 20 % nuolaida | „Baseus“ specifikacijos, atsiliepimai

Atrodytų ką jau čia daug galima kalbėti apie išmaniųjų telefonų įkrovimo laidus. Prijungei prie telefono, į maitinimo šaltinį ir viskas. Pasirodo, kad toli gražu ne viskas taip paprasta. Apžvalgininkas dalinasi asmenine, kaip pigus įkrovimo laidas visiškai nepadeda įkrauti telefono baterijos. O kaip neapsigauti ir įsigyti tikrai gerą įkrovimo laidą? Šioje apžvalgoje tai ir sužinosime.

„Ar 1,39A yra blogai? Kai guli ant lovos, nori naudotis telefonu, o šalia nėra jokios rozetės, prie kurios galėtum prijungti išmanųjį telefoną, tai toks Baseus rezultatas yra netgi labai ir labai neblogas. Guli sau ant lovos, žiūri Youtube, filmus, klausaisi muzikos, ar žaidi žaidimus ir tuo pačiu metu 5 metrų ilgio Baseus laidas įkrauna telefono bateriją. Baseus laidas ne tik pateisino visus mano lūkesčius, bet juos ir viršijo.

Apžvalgininkas iškart pradeda nuo savo nemalonios patirties, kai įsigijo pigų, ilgą įkrovimo laidą.

„Jis turėjo užtikrinti gerą telefono baterijos įkrovimą, bet to nedarė. Prijungiau savo telefoną, o vietoj 5V laidas tepalaikė 3V. Tad telefonas, budėjimo režime, greičiau išsikrovė nei buvo įkraunamas. Dėl to ir nusprendžiau išbandyti gerai žinomo prekės ženklo produktą – Baseus laidą.“

Apžvalgininkas taip pat naudoja ir ne tokį ilgą, kaip „Baseus“ 3 ar 5 metrų ilgio laidą. „Ugreen“ kompanijos laidas yra nuo 25 cm iki 2 metrų ilgio ir apžvalgininkui jis labai patinka - „puikios pagaminimo kokybės, gražiai atrodo jungtys, tarsi paauksuotos, o svarbiausia, kad dar nė karto neturėjau dėl šio laido problemų. Puikiai veikia – labai tvirtas ir kokybiškas bei palaiko 5V/2,4A įkrovimą, tad telefoną įkraunu be jokių problemų.“

Tad kodėl prisireikė „Baseus“ laido, jei jau apžvalgininkui toks geras 1 metro ilgio „Ugreen“?

„Tiesiog ne visada užtenka to 1 metro laido. Norisi patogiai įsitaisyti ant lovos, žiūrėti kokį filmą ar Youtube, o telefono baterija išsikrovusi. Rozetė ne visada yra šalia ir to 1 metro laido tampa mažai.“

Štai tada ir praverčia 3 ar 5 metrų ilgio „Baseus“ įkrovimo laidas. Apžvalgininkas užsisakė būtent 5 metrų ilgio „Baseus“ įkrovimo laidą.

Tad „Baseus“ turi USB C-tipo jungtį ir jį galima prijungti prie bet kurio įrenginio, kuris turi būtent tokią jungtį.

Įdomus momentas yra tas, kad „Ugreen“ turi papildomą antgalį ir C-tipo jungtis pavirsta microUSB. Tokios galimybės „Baseus“ neturi, bet apžvalgininkui konkrečiu atveju ir nereikia.

„Baseus“ laidas yra padengtas maloniu liesti audiniu ir yra 5 metrų ilgio - „pamatavau, tikrai 5 metrai. Tad pardavėjas neapgavo.“

Apžvalgininkas teigia, kad USB ir USB C-tipo jungtys yra tvirtos ir pagamintos kokybiškai.

Jis iškart sureguliuoja, kad „OnePlus 3T“ išmaniojo telefono „Dash Charge“ įkroviklis palaikytų 5V/2A įkrovimą, tada prie jo prijungia „Baseus“ laidą ir išmatuoja laido gale esančius parametrus.

Ir kaip rodo testavimas, pačiame laido gale yra palaikomas 4,7V/2A įkrovimas - „kaip 5 metrų ilgio laidui, tai fantastiškas rodiklis.“

Apžvalgininkas iškart tokį patį testą atliko kiniškam ir be jokio aiškaus prekės ženklo esančiam įkrovimo laidui ir „pasižiūrėsime ar yra skirtumas tarp šito pigaus niekučio ir gerai žinomo gamintojo produkto.“

Ir panašu, kad skirtumas yra gana ženklus – iš pradžių V/A tikriklis nieko nerodė, tad apžvalgininkas amperus (A) nustatė nuo 2 iki nulinės padalos ir tada tikriklis „atsibudo bei pradėjo rodyti 5V“.

Tada amperus pakėlė iki 0,4 ir voltai nukrito iki 4,4. Toliau: 0,5A/4,17V; 1A/3,37V ir daugiau jau „kelti parametrus neverta, nes tikriklis su šiuo laidu tiesiog atsijungia.“

Tokį parametrų keitimą apžvalgininkas atliko ir su „Baseus“ laidu: 0,4A/5,27V; 1A/5V; 1,5A/4,88V.

„Akivaizdu, kad Baseus rezultatų net nėra ką lyginti su šituo kinišku laidu. Čia net ne laidas, o kažkokia gavosi virvė. O štai Baseus – rimtas laidas.“

Apžvalgininkas taip pat išbandė „Baseus“ laidą ir su išmaniajame telefone esančia „Ampere“ programėle. Ji parodė, kad „Baseus“ laidas įkrovimo metu maksimaliai užtikrina 1,39 amperus.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

„Baseus“ (Amazing 5M Long Cable Baseus Upgrade USB Type C Cable), 5 metrų ilgio įkrovimo laidas, USB-USB C-tipo jungtys

  • Aliexpress - 9.10€;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Baseus“, 3 ir 5 metrų ilgio įkrovimo laidas, USB-USB C-tipo jungtys, skirtas Apple iPhone

  • Aliexpress - nuo 6.38€;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Ugreen“, nuo 25 cm iki 2 metrų ilgio įkrovimo laidas, USB-USB C-tipo jungtys su papildomu microUSB antgaliu

  • Aliexpress - nuo 1.46€;
  • 24 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

8. TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

12.14€ | 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBJCE0409„Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.85 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.14€.
  • Su nuolaidos kuponu GBJCE0409
  • 57 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (21.57€)

9. Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

59.33€ | 41 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1466 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

10. Naujos kartos belaidis durų skambutis „Alfawise L10“

34.16€ | 25 % nuolaida„Alfawise L10“ specifikacijos

„Alfawise L10“ – tai integruotą 720p raiškos kamerą turintis belaidžiu būdu veikiantis durų skambutis, kuris gali būti maitinamas tiek dviem įkraunamomis 18650 tipo baterijomis, tiek nuolatinės įtampos keitikliu (8 – 12 V, AC). Šis durų skambutis turi naktinį pašvietimą, judesio daviklį ir gali būti naudojamas tiek su „iOS“, tiek su „Android“ išmaniaisiais telefonais.

Tai yra būtent tai ko aš laukiau labai seniai. Šis durų skambutis veikia tiesiog puikiai. Jokių trūkumų kol kas nestebėjau, todėl tiesiog belieka džiaugtis savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise L10“. (Jacks)

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas. Būtent tokią situaciją šiuo metu geriausia spręsti perkant naujos kartos durų skambutį „Alfawise L10“.

„Alfawise L10“ yra ypatingas dėl tos priežasties, nes gali būti maitinamas nuo dviejų įkraunamų 18650 tipo baterijų. Prireikus jas bet kada bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą USB laidą. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad tą reikės daryti ne daugiau nei kartą per metus. Šiuo atveju efektyvų energijos naudojimą pavyksta užtikrinti dėka integruoto „HiSilicon Hi3518EV200“ lusto.

Svarbu pabrėžti, kad esant poreikiui šį durų skambutį galima maitinti ir naudojant nuolatinės įtampos šaltinį (AC 8 – 12 V). Toks sprendimas gali tapti iš ties naudingu, jeigu nuspręsite šį naują durų skambutį prijungti prie jau seniau pravestų laidų. Vis dėlto pasirinkus tokį būda papildomos išlaidos bus tiesiog neišvengiamos, nes atskirai dar teks įsigyti ir įtampos keitiklį.

„Alfawise L10“ maloniai stebina dėl to, nes turi ne tik integruotą 720p kamerą, bet dar ir garsiakalbį bei mikrofoną. Toks sprendimas leidžia tiesiog realiu laiku bendrauti su prie durų laukiančiais svečiais, pavyzdžiui, tuomet, kai esate išvykę iš namų. Šios funkcijos privalumus galima išnaudoti tiesiog „Alfawise L10“ durų skambutį prijungiant prie namų WiFi kompiuterinio tinklo ir išmaniajame telefone įsidiegiant „XSH Cam“ taikomąją programą.

Būtina pridėti, kad „Alfawise L10“ taip pat iš dalies gali atstoti ir kamerą, kuri vaizdą užfiksuoti gali tiek dienos, tiek nakties metu (turi 6 IR LED). Be to, ši integruota kamera turi judesio daviklį, todėl apie kiekvieną pastebėtą judesį durų skambutis „Alfawise L10“ geba pranešti nusiųsdamas įspėjamąjį pranešimą į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.

Negana to, taikomojoje programoje taip pat pateikiami visi užfiksuotų įvykių laiko momentai, kuriuos esant reikalui galima peržiūrėti ar atsisiųsti į išmanųjį telefoną. Įdomu ir tai, kad pasibaigus Micro SD kortelės vietai „Alfawise L10“ durų skambutis naujus įvykius automatiškai užrašys ant pačių seniausių vaizdo įrašų. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris „Alfawise L10“ durų skambučiui leidžia veikti visiškai automatiškai be tiesioginio žmogaus įsikišimo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Kamera: 720p raiškos (1280 x 720).
  • Naktinis filmavimas: galimas iki 10 m. atstumu; turi IR pašvietimą sudarytą iš 6 LED.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Atmintis: iki 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; galimybė naudoti su nuolatinės įtampos šaltiniu; judesio daviklis; galimybė valdyti/stebėti per taikomąją programą.
  • Maitinimas: 2x 18650 tipo baterijos arba maitinamas nuo nuolatinės įtampos keitiklio (AC 8 – 12 V, DC 5 V).
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,4 x 3,2 cm; 160 g.

Kaina

Tikrinta 2019 04 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“34.16€.
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.90 €.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()