Neįtikėtinai geros kainos 30000 mAh išorinė baterija, vaikams skirtas robotas-konstruktorius, japoniško stiliaus perkamiausi virtuviniai peiliai ir nerūdijančio plieno šiaudeliai tiems, kam svarbi ekologija  (2)

Kinijos rinka dar ilgai stebins savo kainomis ir prekių įvairove. Štai 5 įdomūs daiktai, kuriems šiuo metu taikomos dosnios nuolaidos:

- 30000 mAh išorinė baterija su 69 % nuolaida - €11,24;

- robotas-konstruktorius su 12 % nuolaida - €5,46;

- „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas iš „Xiaomi“ su 20 % nuolaida - €9,62;

- aukštos kokybės virtuviniai peiliai su 52 % nuolaida - €7,20;

- nerūdijančio plieno šiaudeliai su 37 % nuolaida - €3,64.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

30000 mAh išorinė baterija

69 % nuolaida | €11,24

Tai – didelės talpos išorinė baterija su dviem USB lizdais ir LED ekranu („30000mAh Power bank Fast Charge Slim Ultrathin Powerbank Dual Usb LED Digital Display Portable Charger for Xiaomi iPhone huawei“). Ekranas tokio tipo išorinėse baterijose yra išties funkcionalus priedas, nes vos pažvelgus galima sužinoti baterijos būklę. Ši baterija yra pagaminta iš ABS plastiko ir metalo.

Žinoma, labiausiai nustebins talpa – šioje baterijoje galima saugoti 30000 mAh energijos. Vieną iš populiariųjų telefonų modelių šia baterija galėsite įkrauti 7-8 kartus. Gerai ir tai, kad ši baterija turi visą eilę apsaugų nuo įtampos ir srovės šuolių, perkaitimo bei kitų netikėtumų.

Galiausiai, šios baterijos dydis taip pat yra didelis privalumas. Šio įrenginio ilgis siekia 131, plotis – 70, o storis 16 milimetrų. Taigi, ši baterija praktiškai pranyks kišenėje. Ji sveria tik 260 gramų, todėl ją nešiotis bus išties patogu.

Šiai 30000 mAh išorinei baterijai šiuo metu taikoma 69 % nuolaida ir ji kainuoja €11,24. Siuntimas į Lietuvą kainuos dar € 4,78.

Robotas-konstruktorius

12 % nuolaida | €5,46

Tai – „Lebangshou“ robotas-konstruktorius vaikams („LEBANGSHOU DIY Intelligent Tracking Robot Car Electronic Kit Geared Motor Unit“), kurie domisi elektronika ir robotais. Tai – pakankamai mažas ir paprastas konstruktorius, tačiau jam surinkti reikalingas lituoklis, todėl mažesni vaikai turės dirbti su tėvų priežiūra. Rinkinyje surasite visas reikalingas detales – platformą, ratus, varikliukus, baterijų laikiklį, kondensatorius, rezistorius, LED ir taip toliau.

Surinkti šiam konstruktoriui reikės kantrybės ir laiko, tačiau jis yra įkandamas ir pradedantiesiems. Prireiks bent poros valandų ir ne vieno žvilgsnio į instrukcijas, tačiau pats darbas turėtų būti pakankamai malonus. Šio roboto ilgis siekia apie 10 cm, o plotis – 7. Jis sveria 90 gramų.

Tikriausiai jau pastebėjote, kad nekalbame apie pultelį – taip yra dėl to, kad šis robotas jo tiesiog neturi. Vietoje to jis gali sekti ryškią nupieštą liniją. Šis robotas yra vairuojamas tiesiog didiesiems ratams sukantis skirtingu greičiu.

Šiam „Lebangshou“ robotui-konstruktoriui šiuo metu taikoma 12 % nuolaida ir jis kainuoja €5,46. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

„Wi-Fi“ signalo stiprintuvas

20 % nuolaida | €9,62

Tai – „Xiaomi“ sukurtas „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas („Xiaomi WIFI Repeater 2 Amplifier Extender 2 Universal Repitidor Wi-Fi Extender 300Mbps 802.11n Wireless WIFI Extende Signal“). Tokių įrenginių būna įvairių tipų. Kai kurie iš jų veikia kaip galingesnės antenos, tačiau čia ne toks prietaisas. Šis „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas veikia kaip kartotuvas. Jis kopijuoja „Wi-Fi“ signalą ir jį atkartoja, taip efektyviai padidindamas dengiamo ploto dydį.

Suporuoti šį įrenginį su maršrutizatoriumi yra pakankamai lengva, o vėliau prie „Wi-Fi“ signalo stiprintuvo galės prisijungti net 16 prietaisų. Tiesa, šis „Xiaomi“ įrenginys veikia tik su 2,4GHz tinklais, tačiau perdavimo greitis siekia 300 Mb/s.

Pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir sveria vos 30 gramų. Energijos jis semiasi per USB jungtį. Tai reiškia, kad visada galėsite jį prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar kitų įrenginių. Gerai ir tai, kad ta USB jungtis gali suktis aplink savo ašį – tai leis netyčia neuždengti gretimų lizdų.

Tai yra puikus įrenginys namams, kuriuose yra daug kliūčių „Wi-Fi“ veikimui. Šis „Xiaomi“ sukurtas „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas dabar parduodamas su 20 % nuolaida ir kainuoja €9,62. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Perkamiausi AliExpress japoniško stiliaus virtuviniai peiliai „Marx&Co“

52 % nuolaida | nuo €7,20

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen knife Chef Knives 8 inch Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Sanding Laser Pattern Vegetable Santoku Knife“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.

Nepaisant prabangios išvaizdos, šie peiliai yra lengvai prižiūrimi. Ir kaina nėra didelė – šiuo metu taikoma 52 % nuolaida ir jų kainos prasideda nuo €7,20. Siuntimas į Lietuvą kainuos €0,67.

Nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys

37 % nuolaida | €3,64

Tai – nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys („AEOFUN Stainless Steel Straws Reusable with Cleaning Brushes 10PCS / Set“) – keturi tiesūs šiaudeliai, keturi lenkti ir pora plovimo šepetėlių. Vienkartiniai plastiko šiaudeliai labai teršia gamtą ir kada nors tikrai bus visiškai uždrausti, tačiau jų atsisakyti reikėtų jau dabar. Būtent tam ir skirti šie šiaudeliai.

Šiuos šiaudelius galima saugiai naudoti tiek su šaltais, tiek su karštais gėrimais (ko negalima pasakyti apie plastikinius). Kiekvienas iš jų yra labai standus ir ilgaamžis. Lygus paviršius užtikrina lengvą valymą.

Šių šiaudelių ilgis – po 24 cm. Briaunos yra užapvalintos, todėl jokių nepatogumų naudotojas patirti neturėtų. Na, o pridedami šepetėliai yra lankstūs, todėl šiaudelius išplausite per kelias akimirkas.

Šis daugkartinių šiaudelių rinkinys dabar parduodamas su 37 % nuolaida ir kainuoja €3,64. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)