TOP 10 savaitės perkamiausių: nuo 30000mAh baterijos už 11€ iki japoniško stiliaus virtuvinių peilių su dekoratyviniu raštu ant ašmenų (Video, 2019 m. 18 savaitė)  (3)

- 30000 mAh išorinė baterija

- Japoniško stiliaus virtuviniai peiliai „Marx&Co“

- Tarpdančių valytuvas „Digoo DG-CX10“

- Nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys

- Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Lite“

- „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

- Dušo komplektas „Xiaomi Diiib Dabai Handheld Shower Head Hose Set“

- Belaidės ausinės „Gocomma K2 TWS“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 30000 mAh išorinė baterija

11.25€ | 69 % nuolaida | 5 balai iš 5 (31 vertinimai)

Ne kiekviena Kinijos parduotuvė į Lietuvą siunčia baterijas, o iš tų, kurios siunčia - retais atvejais talpa būda didesnė už 20 000 mAh. Štai todėl ši baterija yra maloni išimtis, kuri iš karto sudominio pirkėjus ir tapo perkamiausia savaitės preke.

Tai – didelės talpos išorinė baterija su dviem USB lizdais ir LED ekranu („30000mAh Power bank Fast Charge Slim Ultrathin Powerbank Dual Usb LED Digital Display Portable Charger for Xiaomi iPhone huawei“). Ekranas tokio tipo išorinėse baterijose yra išties funkcionalus priedas, nes vos pažvelgus galima sužinoti baterijos būklę. Ši baterija yra pagaminta iš ABS plastiko ir metalo.

Žinoma, labiausiai nustebins talpa – šioje baterijoje galima saugoti 30000 mAh energijos. Vieną iš populiariųjų telefonų modelių šia baterija galėsite įkrauti 7-8 kartus. Gerai ir tai, kad ši baterija turi visą eilę apsaugų nuo įtampos ir srovės šuolių, perkaitimo bei kitų netikėtumų.

Galiausiai, šios baterijos dydis taip pat yra didelis privalumas. Šio įrenginio ilgis siekia 131, plotis – 70, o storis 16 milimetrų. Taigi, ši baterija praktiškai pranyks kišenėje. Ji sveria tik 260 gramų, todėl ją nešiotis bus išties patogu.

2. Japoniško stiliaus virtuviniai peiliai „Marx&Co“

7.12€ | 51 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2398 vertinimai)

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen knife Chef Knives 8 inch Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Sanding Laser Pattern Vegetable Santoku Knife“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.

3. Tarpdančių valytuvas „Digoo DG-CX10“

25.13€ | 40 % nuolaida

Dar vienas labai populiarus prietaisas iš Kinijos, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Aš jau seniai galvojau apie tokį prietaisą ir ne todėl, kad man jo labai reikia, bet nuolat matomos tokių daiktų apžvalgos ir jose pripažįstama tokių prietaisų nauda, natūraliai pažadino mano smalsumą. Galiausiai ir mano žmona, kuri iš pradžių sakė, kad „kam čia jo reikia“, išbandžiusi prisipažino – „aš klydau, puikus daiktas”. O kuo gi tiksliai sudomino šis tarpdančių valytuvas ir kokią naudą jis duoda? Apžvalgininkas atvirai dalinasi savo įspūdžiais ir tuo, ką pastebėjo.

Iš esmės tai yra toks įrenginys be kurio kai kurie žmonės gali sau ramiai gyventi. Bet jei nešiojate briketus ar karūnėles, tai naudojimosi nauda šiuo tarpdančių valytuvu bus itin apčiuopiama. Vėlgi, mano žmona iš pradžių atvirai ir skeptiškai vertino šį prietaisą. Tačiau po poros dienų, kai juo pasinaudojo, iškart pakeitė savo nusistatymą ir pripažino, kad dėl jo stipriai klydo. Per visą laiką kol naudojamės Digoo DG-CX10 nepastebėjome jokių minusų ir jo pliusai yra daugiau nei akivaizdūs. Labai gera kaina, puikiai išvalo tarpdančius, vieno įkrovimo užtenka ilgam, du skirtingi ir keičiami purkštukai, tad juo iškart gali naudotis du žmonės, patogus laikyti rankoje. Vien pliusai.

Paties irigatoriaus arba tarpdančių valytuvo veikimo principas yra paprastas. Dideliu slėgiu purškiama vandens srovė, kuri išplauna tarp dantų likusius maisto likučius.

„Tiesą sakant, tai yra to paties tarpdančio siūlo analogas, tik šis įrenginys gali patekti praktiškai visur ir ypač gerai išvalo dantis jei turite susidėję briketus ar karūnėles.“

Apžvalgininkas teigia, kad pati tarpdančių valytuvo dėžutė yra paprasta ir tvirtai pagaminta – su vizualine informacija ir gražaus dizaino.

„Digoo yra rimtas prekės ženklas, kuris gali sau leisti išlaikyti dizainerius bei investuoti į pakuotės bei prekių išvaizdą.“

Pačioje pakuotėje yra „Digoo DG-CX10“ tarpdančių valytuvas; dvi keičiamos purkštukų galvutės; USB laidas, skirtas įkrauti šio įrenginio baterijai; dėkliukas-maišelis, kuris praverčia pasiimant šį valytuvą su savimi į kelionę ir naudojimosi instrukcija anglų kalba.

Apžvalgininkas teigia, kad pats tarpdančių valytuvas yra pagamintas kokybiškai - „niekas negirgžda, jokių spragų ar suliejimo bei suspaudimo broko. Prietaisas pagamintas kokybiškai. Su 200 ml talpos rezervuaru ir atrodo labai šauniai.“

Apačioje, pačiame vandens rezervuare yra lengvai nuimamas dangtelis ir jį atidarius, pripildoma vandens.

O valytuvo valdymas yra itin paprastas – vienas mygtukas yra skirtas pasirinkti režimams, o kitas skirtas pradėti patį valymą.

Iškart po mygtukais ir LED indikatoriais yra įkrovimo jungtis ir apžvalgininkas teigia, kad palaikoma 0,4-0,5A įkrovimo srovė ir pilnai įkrauti „Digoo DG-CX10“ 1750 mAh talpos bateriją užtruko apie 3,5 valandos.

„Beje, pats prietaisas atkeliavo jau gerai įkrautas ir jo užteko 30-40 kartų išvalyti tarpdančiams, kol prireikė įkrauti bateriją.“

Labai svarbu paminėti, kad pakuotėje yra 2 funkciniu požiūriu identiškos ir keičiamos purkštukų galvutės, kurios yra skirtingų spalvų: melsvos ir rausvos spalvų.

Tai yra itin patogu tuo atveju, jei „Digoo DG-CX10“ iškart naudosis du žmonės. Taip nereikės atskirai pirkti tarpdančių valytuvo, o iškart galima naudotis tuo pačiu prietaisu. Patogiai ir higieniškai.

Apžvalgininkas teigia, kad tereikia paspausti ant korpuso esantį mygtuką, kuris užfiksuoją šį antgalį ir vieną jų pakeisti kitu. Viskas labai patogu.

„Digoo DG-CX10“ palaiko tris režimus: „Normal“, „Soft“ ir „Pulse“. Pats stipriausias yra „Normal“ režimas ir „jis lupa, kaip reikiant. Vandens čiurkšlė purškiama iki 4 metrų atstumų ir 200 ml vandens talpykla pilnai ištuštinama per 65-70 sekundžių. Soft režimu tiek spaudimas, tiek ir talpos ištuštinimas trunka dvigubai ilgiau.“

Apžvalgininkas teigia, kad „Soft“ režimas jam nelabai patiko ir pasirodė kiek per silpnas, „bet viskas priklauso individualiai ir kiekvienam žmogui atrodys kitaip.“

Tas pats „Normal“ režimas yra itin stiprus ir reikia išmokti tinkamu kampu laikyti tarpdančių valytuvą, nes iš pradžių gali netgi pradėti kraujuoti dantenos. Todėl geriau iš pradžių pasibandyti režimus ir pradėti nuo silpniausio „Soft“.

Dar yra „Pulse“ režimas, kuris veikia masažuojančiai, tačiau apžvalgininkas jo nenaudoja.

Bendras apžvalgininko įspūdis yra teigiamas.

„Digoo DG-CX10 išplauna visus maisto likučius, įstrigusius tarp dantų. Žinoma, galima po valgio išskalauti burną, bet minutė su šiuo prietaisu duos kur kas geresnį efektą. Tai nėra dantų šepetėlio pakaitalas, bet labai naudingas papildymas burnos higienos požiūriu.“

Norint šiuo įrenginiu išvalyti tarpdančius iš vidinės pusės, tereikia pasukti patį antgalį priešinga puse ir taip bus patogiau juo naudotis.

Apžvalgininkas dabar „Digoo DG-CX10“ naudojasi porą kartų per dieną po valgio. Kartais papildomai į jo 200 ml talpą pripila šiek tiek skalavimo skysčio.

4. Nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys

4.55€ | 21 % nuolaida | 4.81 balai iš 5 (110 vertinimai)

Tai – nerūdijančio plieno šiaudelių rinkinys („AEOFUN Stainless Steel Straws Reusable with Cleaning Brushes 10PCS / Set“) – keturi tiesūs šiaudeliai, keturi lenkti ir pora plovimo šepetėlių. Vienkartiniai plastiko šiaudeliai labai teršia gamtą ir kada nors tikrai bus visiškai uždrausti, tačiau jų atsisakyti reikėtų jau dabar. Būtent tam ir skirti šie šiaudeliai.

Šiuos šiaudelius galima saugiai naudoti tiek su šaltais, tiek su karštais gėrimais (ko negalima pasakyti apie plastikinius). Kiekvienas iš jų yra labai standus ir ilgaamžis. Lygus paviršius užtikrina lengvą valymą.

Šių šiaudelių ilgis – po 24 cm. Briaunos yra užapvalintos, todėl jokių nepatogumų naudotojas patirti neturėtų. Na, o pridedami šepetėliai yra lankstūs, todėl šiaudelius išplausite per kelias akimirkas.

5. Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

27.30€ | 25 % nuolaida | „Alfawise A9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise A9“ – tai pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi, kuris pas pirkėją atkeliauja jau su įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema. Šis TV priedėlis taip pat palaiko AirPlay, Miracast ir DLAN standartus ir garsėja savo itin kompaktiškais korpuso matmenimis (8 x 8 x 1,5 cm).

Greitas pristatymas, geras supakavimas, kokybiškos korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Kas mane itin nustebino, tai šio TV priedėlio sparta. Prieš jį įsigydamas tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks greitas ir funkcionalus. Manau, kad tai vienas iš geriausių biudžetinių TV priedėlių šiuo metu esančių rinkoje. (Michael)

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad programinės įrangos atnaujinimai visiškai neįtakojo šio TV priedėlio kainos – ji šiuo metu yra pilnai konkurencinga senesnės kartos TV priedėlių atžvilgiu.

„Android 8.1“ operacinė sistema taip pat ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes naudoja ženkliai mažiau operatyviosios RAM atminties. Dėl šios priežasties daugiau RAM atminties lieka pagrindinėms multimedijos pramogos. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „Alfawise A9“ be jokių didelių sunkų apdoroja net ir 4K raiškos 60 kadrų per sekundę spartos (FPS) vaizdo įrašus.

Būtina paminėti, jog kartu su „Android 8.1“ taip pat atsirado papildomos galimybės, kurios leidžia lengvai dalintis turiniu su televizoriumi naudojant išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Trumpai tariant, „Alfawise A9“ palaiko ne tik populiarųjį DLNA duomenų perdavimo standartą, bet ir AirPlay bei Miracast techninius sprendimus. Šių techninių sprendimų pagalba esant poreikiui lengvai galėsite dubliuoti išmaniojo telefono ekrane matomą vaizdą ir jį rodyti televizoriaus ekrane.

Programinės įrangos galimybėmis „Alfawise A9“ TV priedėlį šiuo metu galimai lenkia turbūt tik naujos kartos „MECOOL KM3“ (kainuoja 63€). Šis TV priedėlis pas pirkėją atkeliauja su „Android 9.0“ operacine sistema ir taip pat priklauso Google Certified įrenginių serijai.

Vis dėlto jis lyginant su „Alfawise A9“ kainuoja bene dvigubai brangiau. Įdomu ir tai, kad „Alfawise A9“ yra iš tiesų labai kompaktiškas TV priedėlis, kurio korpuso matmenys siekia vos 8 x 8 x 1,5 cm. Palyginimui „MECOOL KM3“ korpuso matmenys yra gerokai didesni – 10,9 x 10,8 x 1,66 cm.

Apibendrinus tampa aišku, kad „Alfawise A9“ TV priedėlį turėtų rinktis tie pirkėjai, kurie ieško maksimaliai našaus ekonominio varianto. Tuo tarpu, apie „MECOOL KM3“ įsigijimą greičiausiai vertėtų pagalvoti tik tiems skaitytojams, kurie Google Cast palaikymą laiko būtinybe ir dideliu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.264, H.265, H.263, HD MPEG4.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 2 GB DDR3 tipo RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 64 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: AirPlay, Miracast ir DLAN palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 2 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 8 x 8 x 1,5 cm, 102 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“27.30€.
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 27.30€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

6. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Lite“

151.06€ | 43 % nuolaida | „Xiaomi Mi 8 Lite“ specifikacijos

Išparduodamas „Xiaomi Mi 8 Lite“ sulaukė labai daug dėmesio. Tai „lengvesnė“ „Xiaomi Mi 8“ flagmano versija ir bent trečdaliu pigesnė. Turi vidutinės klasės „Qualcomm Snapdragon 660“ procesorių, galima rinktis su mažesniu RAM kiekiu, tačiau flagmaną pralenkia didesniu, 6.26 colių įstrižainės ekranu. Taip pat pasižymi labai geromis kameromis su dirbtiniu intelektu ir pagal bendrą technologijų derinį yra vienas geriausių išmaniųjų telefonų savo kainos grupėje.

Telefonas labai išvaizdus, dirba neįtikėtinai sklandžiai, o ekrano kokybė - fantastiška. „Xiaomi Mi 8 Lite“ apžvalga

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (821 vertinimai)
  • Ekranas: aukščiausios klasės 6,26 colių įstrižainės FHD+ ekranas (1080 x 2248, 403 PPI), 19:9 kraštinių santykis.
  • Procesorius: 2,2 GHz taktinio dažnio 8 branduolių centrinis procesorius „Qualcomm Snapdragon 660“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 4 arba 6 GB RAM ir 64 GB, 128 GB vidinė duomenų atmintis. Išorinės microSD kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: galinė integruota dviguba kamera (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm + 5 MP, f/2.0, 1.12µm) su dirbtiniu intelektu bei reguliuojamu fono išblukimo intensyvumu, priekinė 24 MP (f/2.2, 0.9µm, „Sony IMX576“ jutiklis) kamera su dirbtiniu intelektu.
  • OS: „MIUI 9“ operacinė sistema, sukurta „Android 8.1 Oreo“ platformos pagrindu.
  • Baterija: 3350 mAh talpos baterija, suderinamas su trečios kartos greitosios įkrovos techniniu sprendimu „Quick Charge 3.0“.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: du GPS ryšio moduliai – vienas pirmųjų telefonų su tokiu sprendimu ir labai stipriu GPS signalu, WiFi 802.11ac ir Bluetooth 5.0 ryšio moduliai, palaikomi visi 4G LTE dažniai Lietuvoje.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, kompasas, barometras.
  • Korpusas: aliuminio ir stiklo rėmas.
  • Išskirtinės savybės: tai vienas iš nedaugelių kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris atitinka daugelio europiečių keliamus reikalavimus, kadangi turi spartų „Qualcomm Snapdragon 660“ CPU, „Android 8.1 Oreo“, greitą baterijos įkrovimą ir pilną suderinamumą su „Google“ paslaugomis.
  • Matmenys ir masė: 15.64 x 7.58 x 0.75 cm; 169 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 05

7. „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas

8.71€ | 10 % nuolaida | 4.6 balai iš 5 (9 vertinimai)

Tai – „Xiaomi“ sukurtas „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas („Xiaomi WIFI Repeater 2 Amplifier Extender 2 Universal Repitidor Wi-Fi Extender 300Mbps 802.11n Wireless WIFI Extende Signal“). Tokių įrenginių būna įvairių tipų. Kai kurie iš jų veikia kaip galingesnės antenos, tačiau čia ne toks prietaisas. Šis „Wi-Fi“ signalo stiprintuvas veikia kaip kartotuvas. Jis kopijuoja „Wi-Fi“ signalą ir jį atkartoja, taip efektyviai padidindamas dengiamo ploto dydį.

Suporuoti šį įrenginį su maršrutizatoriumi yra pakankamai lengva, o vėliau prie „Wi-Fi“ signalo stiprintuvo galės prisijungti net 16 prietaisų. Tiesa, šis „Xiaomi“ įrenginys veikia tik su 2,4GHz tinklais, tačiau perdavimo greitis siekia 300 Mb/s.

Pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir sveria vos 30 gramų. Energijos jis semiasi per USB jungtį. Tai reiškia, kad visada galėsite jį prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar kitų įrenginių. Gerai ir tai, kad ta USB jungtis gali suktis aplink savo ašį – tai leis netyčia neuždengti gretimų lizdų.

8. Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

13.55€ | 31 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.55€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 31 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 13.55€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

9. Dušo komplektas „Xiaomi Diiib Dabai Handheld Shower Head Hose Set“

24.42€ | 4.9 balai iš 5 (226 vertinimai)

Kaip ir galima būtų tikėtis iš „Xiaomi“, ši kompanija ir toliau gamina puikiai atrodančius prietaisus, štai todėl šis dušo komplektas gavo prestižinius „IF“ ir Red Dot“ 2018 apdovanojimus už geriausius dizaino sprendimus.

Dušo galva yra 12 cm diametro, turi 53 skylutes/purkštukus, kurios pagamintos iš aukščiausios kokybės silikono.

„Tai užtikrina itin kokybišką padavimą vandens, kuris dar prieš tai pereina per filtravimo sistemas. Tačiau pats įdomiausias dalykas yra tas, kad ši dušo galva palaiko tris skirtingus vandens padavimo režimus ir viskas yra valdoma vienos rankos judesiu – tiesiog pasukant dušo galvutės korpuse esančią svirtelę.

Laikyti šią apvalios formos dušo galvą vienoje rankoje yra patogu, ant jos paviršiaus nelieka pirštų atspaudų, o ir nusiplauna ji labai lengvai. Puikiai ši dušo galva tinka bet kokioje vonioje, duše ir atrodo tiesiog puikiai.“

Pačios dušo žarnos ilgis siekia 1,6 metrus ir ją galima įsigyti atskirai.

Apžvalgininkas teigia, kad ji yra pagaminta itin kokybiškai ir atspari vandens temperatūriniams pokyčiams, rūdims ir „kaip daugeliui puikiai žinomos kompanijos Grohe žarnos, taip ir Xiaomi gali pasisukti 360 laipsnių kampu“.

Kaina

Tikrinta 2019 05 05

Dušo galva

Dušo žarna

Visas komplektas

10. Belaidės ausinės „Gocomma K2 TWS“

17.29€ | „Gocomma K2 TWS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Gocomma K2 TWS“ - tai stilingos visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės. Jos pasižymi ergonomišku dizainu, itin talpia baterija ir puikiai atkuriamu garsu. Įvairias funkcijas galima valdyti prisilietimu - labai patogu pirštu sustabdyti muziką ar pakelti ragelį. Pirkėjai labai vertina gražų dizainą ir patogų dėklą-įkrovimo stotelę.

Dėklas pasižymi solidžiu dizainu, bet esu patenkinta ir garso kokybe. Jos yra nuostabios ir atrodo puikiai. Naudoju darbe prie kompiuterio. Mikrofonas puikiai pasitarnauja kalbant telefonu. Už tokią kainą tai yra puikus daiktas šiame rinkos segmente. (Haley Cecillia)

Kainų diapazone iki 30-50€ belaidžių ausinių yra tiesiog marios - čia vyksta pagrindinė konkurencija tarp gamintojų, kurie gamina biudžetines ausines. Tokioje kainų grupėje išsiskirti labai sudėtinga - labai stipriai riboja biudžetas.

Nežiūrint to, gamintojai verčiasi per galvą, kaip išsiskirti. Pirmiausia, žinoma, dizainu. Paskui naudojosimosi patogumu, baterijos talpa. Ir žinoma, garso kokybe, bet tai sąlyginis dalykas - nei viena šios kainos ausinių netiks melomanui ir jis iš vis, rinksis profesionalias laidines ausines. Tuo tarpu paprastam naudotojui, kuris renkasi tokias belaides ausines sportavimui ar laisvalaikiui, ir tarp tokių ausinių galima surasti labai geros garso kokybės variantų.

Bet kaip išsirinkti geriausius modelius iš daugybės šios kainų diapazono pasiūlymų? Pirmiausia, žinoma, pirkėjų atsiliepimai, paskui kaina, parametrai ir išvaizda. Ir štai pagal šiuos punktus tiesiog įspūdingai atrodo „Gocomma K2 TWS“.

„Gocomma K2 TWS“ – tai visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės su „Bluetooth 5.0“ ryšiu.

„Bluetooth 5.0“ ryšys iš karto rodo, kad tai naujos kartos ausinės su tiesiog fantastiškai gera kaina. O pamačius, kad visi pirkėjai iki šiol skiria 5 balus iš 5, nelieka abejonių, kad tai labai įdomus ir kokybiškas produktas, į kurį verta pasigilinti. 

Įdomu tai, kad nors šios ausinės greitai užmezga ryšį, jas galima naudoti ir atskirai – atskiras ausines galima prijungti prie skirtingų įrenginių. Pati „Bluetooth 5.0“ technologija užtikrina kiek geresnę garso kokybę ir tausoja bateriją.

„Gocomma K2 TWS“ puikiai tinka tiek pokalbiams telefonu, tiek kasdieniam muzikos klausymui. Skirtingas funkcijas galima valdyti prisilietimu – išmokę skirtingas komandas galėsite sustabdyti ar paleisti muziką, pakelti ragelį, perskambinti ir valdyti kitas funkcijas. Lietimui jautrus paviršius yra sumontuotas lengvai pasiekiamoje vietoje, todėl tikrai neturėtų sukelti nepatogumų.

„Gocomma K2 TWS“ ausinės yra labai lengvos. Jos puikiai pasislepia ausies kaušelyje ir laikosi labai tvirtai. Jos niekur neiškris, o pakuotėje galima surasti kelis skirtingus antgalius ir porą kabliukų, kurie padės ausinėms įsitvirtinti dar labiau.

 Kiekviena „Gocomma K2 TWS“ ausinė turi 40 mAh bateriją. To pakanka maždaug 2 muzikos ar pokalbių valandoms. Po to ausines teks įkrauti. Gerai tai, kad ausines galėsite įkrauti tiesiog jas nešdamiesi kišenėje – jų dėklas veikia ir kaip įkrovimo stotelė. Jame yra 450 mAh baterija. Pats dėklas yra įkraunamas USB laidu.

Tiek ausinės, tiek pats įkrovimo dėkliukas atrodo labai stilingai - vienas iš tų atveju, kai gamintojui pavyko pagaminti tikrai gražų ir modernų gaminį. 

„Gocomma K2 TWS“ yra puikios kasdieniškos ausinės, kurios puikiai tiks aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Jos yra patogios, lengvos ir funkcionalios. Turbūt dėl to patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (35 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka tiems, kurie kasdien klausosi muzikos ir daug kalba telefonu.
  • Skambėjimas: dinamiškas garsas, gerai girdima tiek muzika, tiek pašnekovas kalbant telefonu.
  • Baterija: po 40 mAh ausinėse (pakanka apie 2 valandoms); 450 mAh dėkle-įkrovimo stotelėje.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas, tvirtai laikosi ausyje, prisilietimu galima valdyti įvairias funkcijas, atskiras ausines galima prijungti prie atskirų telefonų.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas, „Micro USB“ laidas įkrovimui.
  • Išmatavimai ir svoris:  8 × 6 × 3 mm, 10 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 05 05

  • Lietuvoje neparduodamos
  • „Gearbest“ - 17.29€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dabartinė 17.29€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai (3)