TOP 10 savaitės perkamiausių: populiariausia IP kamera iš Kinijos - daugiau nei 18 000 pirkimų, pats perkamiausias oro grynintuvas ir turbūt geriausias rankinis siurblys iš „Xiaomi“ (Video, 2019 m. 20 savaitė)  ()

- Perkamiausia išmani IP kamera iš AliExpress

- Išmanusis pultelis-pelė TV priedėliams

- Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“ (iš Čekijos ir Lenkijos sandėlio)

- Keramikinė danga automobilio kėbului

- Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

- Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“

- Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

- 30 % nuolaida naujos kartos dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83

- Saugumo kamerų rinkinys „Floureon 4CH Wireless CCTV“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausia išmani IP kamera iš AliExpress

18.25€ | 33 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (7353 vertinimai)

Ši „Inqmega“ IP kamera yra viena perkamiausių visame Aliexpress.com portale - daugiau nei 18000 pirkimų, o iš 7200 vertinimų bendras balas siekia net 4.8 iš 5. Nekeista, jog ji tapo pati perkamiausia savaitės preke. Kas lėmė tokią sėkmę?

IP kameros yra labai funkcionalus ir modernus namų apsaugos sprendimas. Trumpai tariant, šis įrenginys leidžia iš bet kurio pasaulio krašto stebėti, kas dedasi jūsų namuose. Tereikia internetu prisijungti prie kameros (ar kamerų sistemos) ir galėsite apsižvalgyti. IP kamerą reikia prijungti prie namų „Wi-Fi“ tinklo, maitinimo ir sumontuoti ten, kur ji galės stebėti strategiškai svarbias namų vietas.

Pirmiausia - itin gera kaina. Normalios kokybės IP kameros paprastai kainuoja nuo 30€ ir daugiau, o čia vos 20€.

Nežiūrint itin geros kainos, šis „Inqmega“ prietaisas turi ne tik prisijungimą prie debesies, bet ir atminties kortelės lizdą, kuris leidžia čia pat vietoje saugoti įrašus. Kaip ir kiti panašūs prietaisai, ši IP kamera turi ir garsiakalbį su mikrofonu. Tai reiškia, kad galėsite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net augintiniais. Tačiau svarbiausios savybės slypi filmavime.

Ši „Inqmega“ IP kamera vaizdą fiksuoja 720p arba 1080p raiška (reikės pasirinkti perkant). Ji puikiai mato tamsoje ir turi judesio daviklį. Jis, beje, ir yra didžiausias išskirtinis šio prietaiso bruožas. DI sistema atpažįsta judesio šaltinį ir jį seka – kamera sukasi, nepaleisdama iš akių judančio žmogaus ar gyvūno. Žinoma, jei kamera ką nors pastebės, praneš apie tai tiesiai į jūsų telefoną.

Vertikalioje plokštumoje ši kamera juda 90 laipsnių kampu, o aplink savo ašį sukasi 355 laipsnius. Taigi, ji gali apžvelgti labai didelį plotą. Kelias tokias kameras galima sujungti į sistemą ir taip stebėti visus namus.

2. Išmanusis pultelis-pelė TV priedėliams

6.71€ | 26 % nuolaida | 5 balai iš 5 (133 vertinimai)

Išmanieji TV priedėliai bet kokius televizorius gali paversti išmaniais ir jie įgauną naujus valdymo būdus. Tarp jų – ir labai funkcionalūs pulteliai-pelės. Šis G10 vadinamas įrenginys išsiskiria tiin gerais vertinimais - daugiau nei 100 pirkėjų jam jau skyrė 5 balus iš 5. Ir po truputį tampa vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos. 

Jis gali perjungti kanalus, tačiau kartu jis gali ir gerokai daugiau. Juo bus lengviau naršyti internete, vartyti puslapius, keisti įjungtas programėles. Juk tai – ir pelė.

Nuspaudę pelės mygtuką šį pultelį galėsite naudoti kaip pelę – judindami pultelį valdysite ekrane pasirodysiantį kursorių. Tam G10 naudoja 6 ašių giroskopą. Galiausiai, šis pultelis turi ir mikrofoną, kuris leidžia priedėlį valdyti balsu.

G10 naudoja 2,4 gHz tinklą. Į įrenginio USB lizdą reikės įstatyti imtuvą ir iš karto galėsite naudotis pulteliu. G10 yra suderinamas su išmaniaisiais televizoriais, „Android“ priedėliais, kompiuteriais ir kitais prietaisais.

3. Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

31.50€ | 32 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

31.50€ | 35 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (96 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 31.50€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.32€.
  • Gearbest - 31.50€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9.15€.
  • Naujas filtras kainuoja 15.62€.

Dabartinė 31.50€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

4. Keramikinė danga automobilio kėbului

3.34€ | 22 % nuolaida | 5 balai iš 5 (4 vertinimai)

Visi nori, kad jų automobilis būtų kiek įmanoma gražesnis kiek įmanoma ilgiau, tačiau norint tai pasiekti reikia įdėti nemažai darbo. Ši keramikinė danga ant automobilio kėbulo išliks 3-5 metus, o ir privalumų turi daugybę.

Visų pirma, šią dangą labai lengva naudoji. Tai yra 30 ml buteliukas su skysčiu – jo turėtų pakakti visam automobiliui padengti. Kiek įmanomą švaresnį automobilį galima padengti pridedamomis kempinėlėmis ir šluoste. Reikia pasistengti sukurti kiek įmanoma lygesnį labai ploną sluoksnį. Šios dangos storis siekia tik 30 mikronų.

Ši danga išlygins mikroskopinius įtrūkimus ir sukurs ploną, bet labai kietą keramikinį sluoksnį. Automobilio kėbulas taps hidrofobiškas -  vandens lašeliai tiesiog riedės nuo dažų jų nesušlapindami.  Automobilio kėbulas bus apsaugotas nuo orų pokyčių ir saulės.

5. Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

27€ | 25 % nuolaida | „Alfawise A9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise A9“ – tai pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi, kuris pas pirkėją atkeliauja jau su įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema. Šis TV priedėlis taip pat palaiko AirPlay, Miracast ir DLAN standartus ir garsėja savo itin kompaktiškais korpuso matmenimis (8 x 8 x 1,5 cm).

Greitas pristatymas, geras supakavimas, kokybiškos korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Kas mane itin nustebino, tai šio TV priedėlio sparta. Prieš jį įsigydamas tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks greitas ir funkcionalus. Manau, kad tai vienas iš geriausių biudžetinių TV priedėlių šiuo metu esančių rinkoje. (Michael)

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad programinės įrangos atnaujinimai visiškai neįtakojo šio TV priedėlio kainos – ji šiuo metu yra pilnai konkurencinga senesnės kartos TV priedėlių atžvilgiu.

„Android 8.1“ operacinė sistema taip pat ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes naudoja ženkliai mažiau operatyviosios RAM atminties. Dėl šios priežasties daugiau RAM atminties lieka pagrindinėms multimedijos pramogos. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „Alfawise A9“ be jokių didelių sunkų apdoroja net ir 4K raiškos 60 kadrų per sekundę spartos (FPS) vaizdo įrašus.

Būtina paminėti, jog kartu su „Android 8.1“ taip pat atsirado papildomos galimybės, kurios leidžia lengvai dalintis turiniu su televizoriumi naudojant išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Trumpai tariant, „Alfawise A9“ palaiko ne tik populiarųjį DLNA duomenų perdavimo standartą, bet ir AirPlay bei Miracast techninius sprendimus. Šių techninių sprendimų pagalba esant poreikiui lengvai galėsite dubliuoti išmaniojo telefono ekrane matomą vaizdą ir jį rodyti televizoriaus ekrane.

Programinės įrangos galimybėmis „Alfawise A9“ TV priedėlį šiuo metu galimai lenkia turbūt tik naujos kartos „MECOOL KM3“ (kainuoja 62€). Šis TV priedėlis pas pirkėją atkeliauja su „Android 9.0“ operacine sistema ir taip pat priklauso Google Certified įrenginių serijai.

Vis dėlto jis lyginant su „Alfawise A9“ kainuoja bene dvigubai brangiau. Įdomu ir tai, kad „Alfawise A9“ yra iš tiesų labai kompaktiškas TV priedėlis, kurio korpuso matmenys siekia vos 8 x 8 x 1,5 cm. Palyginimui „MECOOL KM3“ korpuso matmenys yra gerokai didesni – 10,9 x 10,8 x 1,66 cm.

Apibendrinus tampa aišku, kad „Alfawise A9“ TV priedėlį turėtų rinktis tie pirkėjai, kurie ieško maksimaliai našaus ekonominio varianto. Tuo tarpu, apie „MECOOL KM3“ įsigijimą greičiausiai vertėtų pagalvoti tik tiems skaitytojams, kurie Google Cast palaikymą laiko būtinybe ir dideliu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (23 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.264, H.265, H.263, HD MPEG4.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 2 GB DDR3 tipo RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 64 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: AirPlay, Miracast ir DLAN palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 2 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 8 x 8 x 1,5 cm, 102 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“27€.
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 27€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

6. Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“

23.40€ | 46 % nuolaida | „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ specifikacijos

Tai „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ vadinamas prietaisas - jis yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

Turbūt populiariausia meteorologinė stotelė už tikrai gerą kainą: „Rodo kambario ir lauko oro parametrus, galima nustatyti datą, laiką, rodo savaites dieną, mėnulio fazes, yra žadintuvas ir dar daug kitų funkcijų“ („FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ apžvalga)

Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ su tikro medžio rėmeliu: nuosava orų prognozė su belaidžiu išorės jutikliu ir keli techniniai niuansai, kuriuos reikėtų žinoti

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba. 

FJ3365 yra labai stilinga ir patogi orų stotelė. Tačiau produktas yra naujas, tad dar nėra nei vieno pirkėjo komentaro apie jo veikimą. 

7. Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

16.20€ | 40 % nuolaida | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Dar vienas itin populiarus įrenginys iš Kinijos - „Alfawise LS-1“. Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.20€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.20€.
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.27€.

Dabartinė 16.20€ kaina yra mažiausia šio lazerinio atstumo matuoklio kainų istorijoje:

8. Naujos kartos, įspūdingos galios dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

234€ | 30 % nuolaida„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Populiarusis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV51“ pagaliau turi labai rimtą konkurentą – tai to paties gamintojos naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“.

Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ pastaruoju metu buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, bet dabar tokia pozicija jau tampa abejotina.

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“234€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 30 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 – 18 darbo dienų už 10.17€.
  • Palyginimui - senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ kainuoja 171€

Dabartinė 234€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

9. Saugumo kamerų rinkinys „Floureon 4CH Wireless CCTV“

270.52€ | „Floureon 4CH Wireless CCTV“ specifikacijos, atsiliepimai

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ – tai kartu su keturiomis IP kameromis parduodamas įrašymo įrenginys, kuris komunikacijai užtikrinti naudoja belaidį WiFi ryšį. Komplekte pridedamos IP kameros filmuoja 720p raiška, turi naktinį pašvietimą ir integruotus judesio daviklius. Įrašymo įrenginyje saugomus užfiksuotus vaizdo įrašus galima peržiūrėti tiek išmaniajame telefone, tiek kompiuteryje.

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ jau naudojamės pakankamai ilgai ir turiu pripažinti, kad esame maksimaliai patenkinti šiuo pirkiniu. Jį esame pajungę tiesiai prie savo televizoriaus ir tai visiškai pateisino lūkesčius. (Lindsay)

Jeigu turite privačius namus ar sodybą ir vis dar neturite vaizdo kamerų, tačiau apie tokią sistemą jau seniai galvojate, tuomet pats laikas pasidomėti ekonominės klasės vaizdo įrašymo sistema „Floureon 4CH Wireless CCTV“, kuri pas pirkėją iš karto atkeliauja su keturiomis komplekte pridedamomis bevielėmis IP kameromis.

Reikšmingu „Floureon 4CH Wireless CCTV“ sistemos privalumu tampa galimybė užtikrinti komunikaciją tarp IP kamerų ir įrašymo įrenginio belaidžiu WiFi ryšiu. Toks sprendimas reiškia, kad prie kiekvienos IP kameros pakanka turėti tik standartinį elektros laidą.

Būtina pridėti, kad komplekte pridedamos IP kameros taip pat yra pilnai pritaikytos montavimui lauke. Tai bene geriausiai šiuo atveju patvirtina ir įrodo IP kameroms suteiktas IP66 atsparumo vandeniui bei dulkėms sertifikatas.

Vaizdo stebėjimo sistema „Floureon 4CH Wireless CCTV“ esant poreikiui vaizdą gali transliuoti ne tik į tiesiogiai prijungtą monitorių, bet ir interneto tinklu. Šis sprendimas patogus dėl tos priežasties, nes leidžia prie vaizdo įrašymo įrenginio prisijungti tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. Ir šiuo atveju tai galėsite padaryti tiek būdami namuose, tiek tuomet, kai esate išvykę.

„Floureon 4CH Wireless CCTV“ lyginant su kitomis sistemomis išryškėja labai daug teigiamų šios naujos kartos vaizdo stebėjimo sistemos savybių. Pavyzdžiui, mūsų jau anksčiau aptartą „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ sistemą „Floureon 4CH Wireless CCTV“ nurungia jau vien dėl to, nes naudoja pilnai skaitmenines IP kameras. „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ atveju iki kamerų tenka tiesti ne tik elektros, bet ir koaksialinį kabelį, o tai sukelia daug papildomų rūpesčių.

Praktika taip pat rodo, kad šiuolaikinės IP kameros net ir turėdamos mažesnę raišką gali pasigirti ženkliai kokybiškesniu vaizdu. Trumpai tariant, „Floureon 4CH Wireless CCTV“ siūloma 720p raiška tikrai niekuo nenusileidžia 1080p raiškos „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ komplekte pridėtoms analoginėms kameroms.

Galiausiai svarbu pabrėžti, kad „Floureon 4CH Wireless CCTV“ taip pat turi kietajam diskui prijungti reikiamą jungti. Tai reiškia, kad šiuo atveju HDD tiesiog dedamas į paties įrašymo įrenginio vidų. Tuo tarpu „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ tokios galimybės nesiūlo – čia galimas tik išorinio kietojo disko prijungimas naudojant USB jungtį. Tenka pripažinti, jog toks sprendimas nėra itin patogus vaizdo įrašymo įrenginių atvejų ir paprastai yra naudojamas tik kaip papildomas sprendimas, o ne pagrindinė vaizdo įrašų talpykla.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: WiFi belaidis; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių; įrašymų įrenginį galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 4 kanalai; 4 pridedamos kameros komplekte. 
  • Atmintis: 3,5 colių HDD iki 4 TB (komplekte nepridedamas).
  • Rezoliucija: 720p.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, iki 20 metrų, naudoja 36 IR LED.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 70 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: įrašymo įrenginys prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, o tuomet IP kamerų filmuojama vaizdą galima peržiūrėti naudojantis tiek kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. 
  • Komunikacija: kameros neturi garsiakalbio, apie užfiksuotus judesius pranešama atskiru pranešimu išmaniojo telefono ekrane.
  • Atsparumas: IP66 – tinka naudojimui lauke bet kokiu metų laiku.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“270.52€.
  • Į Lietuvą pristatomas per 2-5 darbo dienas už 9.08€.
  • Palyginimui - panašūs bevieliai kamerų komplektai Lietuvoje kainuoja nuo 450€

10. Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

13.41€ | 28 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.41€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 28 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 13.41€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()