Iš Čekijos sandėlio su nuolaidomis išparduodami du patys perkamiausi rankiniai dulkių siurbliai iš Kinijos: kuo skiriasi „Alfawise AR182BLDC“ nuo „Dibea D18“ ir kurį geriausia rinktis? (Video)  ()

„Alfawise AR182BLDC“ ir „Dibea D18“ šiuo metu yra perkamiausi rankiniai dulkių siurbliai iš Kinijos. Jie abu siūlomi iš Čekijos sandėlio su nuolaidomis, pasižymi itin geru kainos ir parametrų santykiu. Tai yra galingi, ergonomiški ir iš pažiūros labai panašūs įrenginiai. Tačiau kuo jie iš tikrųjų skiriasi? Ir kurį jums reikėtų išsirinkti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • „Dibea D18“ - €81,00.  Parduodamas su 29 % nuolaida iš Čekijos sandėlio, dar €4,92 kainuos siuntimas į Lietuvą.
  • „Alfawise AR182BLDC“ - €126,00. Parduodamas su 6 % nuolaida iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą taip pat kainuoja €4,92. 
  • Abu siurbliai parduodami iš ES sandėlio, tad į Lietuvą atkeliaus per kelias darbo dienas ir nebus jokios rizikos dėl mokesčių. 

Tai yra galingi, tačiau kartu ir labai kompaktiški dulkių siurbliai, kuriuos paprasta naudoti. Iš tikrųjų, „Alfawise AR182BLDC“ ir „Dibea D18“ yra labai panašūs, tačiau turi ir skirtumų, kurie atsispindi kainoje. 

Abu siurbliai turi ilgą vamzdį, kurį išmontavus įrenginį galima naudoti automobilio ar baldų valymui. „Alfawise AR182BLDC“ ir „Dibea D18“ turi ir panašius priedus - siaurą antgalį, besisukantį šepetį, siaurą antgalį. Abu siurbliai naudoja plaunamus filtrus, 2200 mAh baterijas, skaidraus plastiko dulkių surinkimo talpas. Abu įrenginiai turi ir LED apšvietimą, kuris padeda pastebėti likusius nešvarumus. 

Tačiau juk skirtumų turi būti, tiesa?

 

1. Galia

„Dibea D18“ yra pakankamai galingas - turi 120 W variklį, kuris leidžia išvystyti 9 kPa siurbimo jėgą. Tai yra gerokai daugiau nei pasiekia robotai-dulkių siurbliai - galingiausi iš jų siurbia 2-3 kPa jėga.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ turi 250 W variklį ir išvysto net 18 kPa siurbimo jėgą - šį skirtumą tikrai pastebėtumėte, nors abu siurbliai valo gerai.

Kada reikia didesnės siurbimo galios? Tada, kai valote kilimus, lovą, sofas arba siurbiate didelio diametro šiukšles. Kietoms grindims ir įprastinėmis dulkėms pilnai užtenka ir mažesnės galios dulkių siurblio. 

2. Baterijos tarnavimo laikas

Minėjome, kad abu siurbliai turi 2200 mAh baterijas, tačiau „Alfawise AR182BLDC“ yra galingesnis. Ką tai reiškia? Šis siurblys su pilnai įkrauta baterija darbuosis 12-35 min., o štai „Dibea D18“ - 25-45 min.

Kodėl nurodomas laiko intervalas? Todėl, kad viskas priklauso nuo pasirinkto režimo - abu siurbliai turi po du. Galingu režimu baterija išsikraus greičiau, silpnesniu režimu - energijos užtruks ilgiau. Tačiau abiem atvejais laimi „Dibea D18“.

3. Dydis

Abu siurbliai gali būti pakabinti tiesiog ant kokios spintelės sienos - vietos jie beveik neužima. Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ yra šiek tiek didesnis - jo dulkių surinkimo dėžutės talpa siekia 800 ml, o „Dibea D18“ - 550 ml. Ar tai yra didelis skirtumas, nuspręsti reikės patiems. Tačiau abi dėžutes ištuštinti yra labai lengva.

4. Dizainas

„Dibea D18“ pasižymi ryškiu, moderniu dizainu. Tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ atrodo paprasčiau, bet kartu ir solidžiau, nes neturi tokios galybės spalvų.

Įdomu tai, kad „Dibea D18“ turi paprastesnį baterijos likučio indikatorių, kuris turi tik tris padalas, o „Alfawise AR182BLDC“ indikatorius turi keturias padalas.

Tačiau „Dibea D18“ indikatorius yra didesnis ir sumontuotas už rankenos, todėl jį lengviau pastebėti. Tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ baterijos likučio indikatorius yra šone. Tai - smulkmena, tačiau ja naudositės kaskart, kai valysite namus.

5. Kaina

Kaina labai priklauso nuo galiojančių nuolaidų. Dabar „Alfawise AR182BLDC“ ir „Dibea D18“ Gearbest.com portale siūlomi su nuolaidomis, tačiau jos yra skirtingos.

  • „Dibea D18“ - €81,00.  Parduodamas su 29 % nuolaida iš Čekijos sandėlio, dar €4,92 kainuos siuntimas į Lietuvą.
  • „Alfawise AR182BLDC“ - €126,00. Parduodamas su 6 % nuolaida iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą taip pat kainuoja €4,92. 

Verta paminėti, kad  ir be nuolaidų „Alfawise AR182BLDC“ yra brangesnis už „Dibea D18“. Tai kurį išsirinkti?

Jei jums svarbi dulkių siurblio galia, rinkitės „Alfawise AR182BLDC“. Tai turbūt pats pigiauisas dulkių siurblys su tokia galia ir jis iš tikro veikia labai gerai - technologijos.lt jį jau testavo, jei įdomu detalės, skaitykite  „Alfawise AR182BLDC“ apžvalgą.

Už tokią kainą geresnio siurblio tikrai nerasite. Šis siurblys siurbs žymiai efektyviau. Nors baterija tarnaus trumpiau, per tą patį laiką nuveiksite daugiau. Ypač jei jūsų namuose dažnai yra sunkiai surenkamo purvo.

Tačiau, jei jums norisi sutaupyti šiek tiek pinigų ir manote, kad tokios siurblio galios vistiek neišnaudosite, tada „Dibea D18“ yra geriausias pasirinkimas. Jis turi praktiškai visus „Alfawise AR182BLDC“ privalumus, išskyrus tą galingą variklį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()