Įspūdžiai po 6 mėnesių naudojimo: „Tai vienos maloniausių ausinių, kurias esu kada nors turėjęs, o jų dėkliukas toks unikalus, kad aš labai abejoju ar kas nors kitas gamina ką nors panašaus“ („Alfawise Mini True Wireless Bluetooth“ ausinių apžvalga, Video)  (2)

Apžvalgininkas teigia, kad šios „Alfawise Mini True Wireless Bluetooth“ ausinės turi labai mažai konkurentų. „Aš šiomis Alfawise Mini True Wireless Bluetooth ausinėmis naudojuosi jau pusę metų. Pas mane yra juodos spalvos modelis, bet dabar jau galima įsigyti ir puikiai atrodančias lavos raudonumo ausines. Tad šiandien su jumis pasidalinsiu savo asmeniniais įspūdžiais apie šias belaides ausines.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise Mini True Wireless Bluetooth“ palaiko „Bluetooth 5.0“ technologiją ir „prieš pusę metų buvo beveik neįmanoma rasti kitų tokių ausinių, kadangi kitų gamintojų ausinės palaikė Bluetooth 4.1/4.2 ir kitus protokolus. Ir nors šiose Alfawise ausinės nepalaiko aptx, tačiau jose garsas yra labai subalansuotas.

Taip pat dėl Bluetooth 5.0 technologijos šios ausinės yra lengvai suporuojamos su kitais įrenginiais ir dėl to aš nepatyriau jokių problemų.“

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį ir į tai, kad „Alfawise Mini True Wireless Bluetooth“ yra atsparios drėgmei ir „labai tinkamos naudoti sporto salėje. Vienos patogiausių ausinių sportuojant. Aš jas naudojau įvairiose aplinkose ir ausinės tikrai nebijo drėgmės.“

„Ausinės palaiko mono ir stereo garsą. Jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą. Tai ypač praverčia važiuojant automobiliu.

Ir dar vienas itin didelis šių ausinių privalumas, tai jų dėkliukas. Sakysite, kad ir kitų gamintojų ausinės turi dėkliukus. Taip, bet Alfawise atveju jis unikalus ir aš labai abejoju ar kuris nors gamintojas dar gamina tokį ausinių dėkliuką.“

Esminis dalykas yra tas, kad metalinio korpuso dėkliukas gali ne tik įkrauti ausines, bet ir kitus įrenginius. Šio dėkliuko talpa siekia 2100 mAh ir jis apačioje turi microUSB ir USB jungtis.

„5V/1A gal ir nėra nuostabiausi rodikliai, bet jau geriau tai, nei nieko. Turėti galimybę papildomai įkrauti savo įrenginį visada yra gerai.

Šiuo atveju tik vienas priekaištas, kad įjungus dėkliuką, jo 4 LED indikatoriai šviečia ne itin ryškiai. Nelabai man jie patinka, bet pagal juos vis tiek galima suprasti kiek dar yra likę baterijos energijos (1:53 min.).“

Apžvalgininkas yra patenkintas šiuo kokybišku ausinių dėkliuku ir „per visą šį laiką jis visiškai nenukentėjo. Atrodo puikiai, rankose laikyti yra malonu ir dėl to, kad yra pagamintas iš aliuminio – jaučiama lengva vėsa. Vienas gražiausių ausinių dėkliukų rinkoje.“

Pačios ausinės apžvalgininkui taip pat labai patinka – „jų itin gražus dizainas, dėl kokybiškų magnetų ausinės labai tvirtai laikosi šiame dėkliuke ir neiškrenta net kratant dėkliuką (3:03 min.).“

Taip pat kiekviena ausinė turi mikrofoną bei „L“ ir „R“ žymėjimą. Ausinių korpusas yra iš aliuminio ir plastiko.

Valdymas vyksta švelniai spustelėjus ausines ir taip galima atsiliepti į skambučius, perjungti dainą, ją sustabdyti ir taip toliau.

Apžvalgininkas teigia, kad „tai vienos maloniausių ausinių, kurias esu kada nors turėjęs. Jos puikiai laikosi ausyse. Mano ausų landos yra ganėtinai mažos ir man yra sunku rasti patogias ausines. Su šiomis ausinėmis neturiu jokių problemų – jos puikiai telpa mano ausyse ir yra itin lengvos.

Na, o ausinių įkrovimo kontaktai per visą šį laiką išliko lygiai tokie patys kokybiški, tad dėl ausinių kokybės neturiu jokių priekaištų.

Ausinių dažnių diapazonas siekia 20-20000 Hz ir apžvalgininkas yra patenkintas garso kokybe.

Ausinių baterijų energijos užtenka iki 2 valandų, „bet čia tuo atveju jei yra labai garsiai klausomasi muzikos. Sumažinus garsą – ausinių energijos užteks iki 2,5-3 valandų. Kaip tokio tipo ausinėms, manau, kad tai yra normalūs rezultatai.

Plius verta atsiminti, kad dėkliukas sukaupia 2100 mAh ir su šia energija muzikos bus galima klausytis iki 52 valandų.

Kalbant apie tai, kokiu atstumu gali veikti šios „Alfawise“ ausinės, tai apžvalgininkas teigia, kad „viskas priklauso nuo to, su kokiais įrenginiais susiesite šias ausines, bet aš jas naudoju drauge su aukščiausios klasės išmaniaisiais telefonais ir galiu drąsiai nuo jų nutolti iki 7-8 metrų ir ausinės vis tiek užtikrins kokybišką ir stabilų garsą. Tad Bluetooth ryšio signalas yra stiprus.“

„Iš pagrindinių Alfawise Mini True Wireless Bluetooth pliusų aš išskirčiau labai gražų ir kokybišką aliuminio korpuso, 2100 mAh talpos dėkliuką, kuris veikia ir kaip išorinė baterija. Man taip pat patinka, kad galima matyti kiek dar yra likę energijos šiame dėkliuke.

Geras dalykas yra ir tas, kad galima įsigyti lavos raudonumo ir juodos spalvos ausines. Daugelis gamintojų ignoruoja šį dalyką ir dažniausiai išleidžia vienos spalvos ausinių modelį. Manau, kad šiuo atveju Alfawise padarė tikrai protingą sprendimą.

Naujas Bluetooth 5.0 protokolas ir geras ryšio signalas – stabilus duomenų perdavimas.

Ausines galima naudoti mono ir stereo režimuose. Tad galima naudoti vieną ausinę, kaip laisvų rankų įrangą.

Kalbant apie garso kokybę, jis yra gerai subalansuota ir su šiomis ausinėmis malonu klausytis įvairaus žanro muzikos. Kaip jau minėjau, šios ausinės nepalaiko aptx, tad itin didelės garso detalizacijos aš nepastebėjau. Bet ausinės vis tiek užtikrina gerą garso kokybę ir daugeliui tokios garso kokybės tikrai užteks.

Man gal kiek pritrūko aukštų tonų, bet visą tai galima išspręsti su garso vienodintuvu. Jis garso kokybę tik pagerina, o ne pablogina. Juolab, kad kiekvieno klausa yra skirtinga ir vieni sakys, kad šiose ausinėse yra užtektinai aukštų tonų, o kitiems jų gali pritrūkti. Tad su garso vienodintuvu ir galima pakoreguoti šiuos dalykus. Bendrai, klausytis pačios įvairiausios muzikos su šiomis ausinėmis tikrai malonu.”

Kaina ir sąlygos

„Alfawise Mini True Wireless Bluetooth“ ausinės:

Gearbest 23,28 €, su nuolaidos kuponu GBAPRSS023,

  • nemokamas siuntimas į Lietuvą,
  • kuponas galioja pirmiems 50 vnt.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(11)
(-8)

Komentarai (2)