Trumpas, bet geras pasiūlymas: 14 colių kompiuteris su 8 GB RAM, 256 GB SSD, „Intel Core“ CPU, FHD ekranu ir apšviečiama klaviatūra pigiau nei už 400 eurų („Jumper EZBook X4 PRO“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Jumper EZBook X4 PRO“ - tai vos 1,4 kg sveriantis 14 colių kompiuteris. Šis plonas, stilingas kompiuteris puikiai tiks studentams, daug rašantiems ir dirbantiems. Jis turi ergonomišką apšviečiamą klaviatūrą, 2,0 GHz procesorių, 8 GB RAM ir 256 GB SSD kaupiklį. Pirkėjai džiaugiasi moderniu, solidžiu dizainu, tvirtumu ir geru baterijos tarnavimo laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jumper EZBook X4 PRO“ kaina

  • Gearbest.com - €378,00.
  • Speciali akcija su 33 % nuolaida ir pačia mažiausia kaina iki šiol
  • Siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu - €2,83.
  • Lietuvoje neparduodamas;
  • Panašios techninės įrangos kompiuteriai Lietuvoje kainuoja nuo 600€

„Jumper EZBook X4 PRO“ – tai yra stilingas kompiuteris aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, Jis turi matalinę apdailą, itin ploną ir gražų korpusą.

14 colių „Full HD“ ekraną supa visai nedidelis rėmelis, kuriame slepiasi ir standartinė 2 MP kamera. Apšviečiama klaviatūra pasižymi įgaubtais mygtukais, kurie užtikrina spausdinimo tikslumą ir ergonomiką.

Didelė jutiminė pelė taip pat lenkia artimiausius konkurentus, todėl „Jumper EZBook X4 PRO“ yra išties paprastas naudoti.

„Jumper EZBook X4 PRO“ yra sukurtas tiems, kam reikia paprasto darbinio arkliuko už labai padorius pinigus. Tačiau gamintojas pasistengė ir su dizainu, tad šis kompiuteris neabejotinai tiks ir tiems, kurie vertina gražų dizainą ir savo įvaizdį, tačiau nenori ar negali kompiuteriui skirti milžiniškos pinigų sumos.

„Jumper EZBook X4 PRO“ pasižymi subtilia,  kokybiška išvaizda. Kompiuterio storis siekia tik 14,9 mm, o svoris – 1,4 kg. Tačiau šis kompiuteris gali pasigirti ne tik išvaizda.

„Jumper EZBook X4 PRO“ korpuse slepiasi ir labai gera techninė įranga. Žinoma, ją pirmiausia reikia vertinti iš kainos pozicijos - dabar vos už 400€ galima gauti kompiuterį su 2,0 GHz „Intel Core i3-5005U“ procesoriumi ir integruota „Intel HD Graphics 5500“ vaizdo plokšte. Didžioji dauguma kiniškų kompiuterių naudoja kur kas pigesnius „Intel Celeron“ procesorius, tad šis modelis iš karto yra išskirtinis. 

O kur dar solidus kiekis atminties – 8 GB RAM ir 256 GB talpos SSD tipo kaupiklis. 

Lietuvoje panašių parametrų kompiuteriai prasideda nuo 600€ - kainų skirtumas akivaizdus. 

Negana to, „Jumper EZBook X4 PRO“ palaiko „Bluetooth 4.2“ ir dviejų dažnių „Wi-Fi“.

Šio kompiuterio pakraščiuose – lizdų gausa. „Jumper EZBook X4 PRO“ turi „Micro SD“ lizdą (iki 128 GB), dvi USB, „USB Type C“, „Micro HDMI“ ir 3,5 mm AUDIO lizdus. Kompiuterio korpuse taip pat slepiasi ir pora kokybiškų garsiakalbių bei dvigubas mikrofonas.

„Jumper EZBook X4 PRO“ nėra skirtas žaidimams. Tai yra įrenginys darbui, užrašams ir mokslams. Jį lengva nešiotis, jis puikiai atrodo, o ir techninėmis savybėmis nenuvilia. Bent jau tai pabrėžia ir pirkėjai.

Trumpai: „Jumper EZBook X4 PRO“ specifikacijos

  • Ekranas: 14 colių įstrižainė; FHD raiška (1920 x 1080px); lietimui jautrus su IPS technologija.
  • Procesorius: 2,0 GHz „Intel Core i3-5005U“.
  • Vaizdo plokštė: integruota „Intel HD Graphics 5500“.
  • Atmintis:  8 GB RAM (DDR3L tipo);  256 GB SSD, atminties kortelė iki 128 GB.
  • OS: „Windows 10“.
  • Kamera: viena, 2 MP
  • Jungtys ir lizdai: „Micro SD“ kortelės lizdas; 2 X USB 3, „USB Type C“, „Micro HDMI“, 3,5 mm AUDIO lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“, „Wi-Fi“ 2.4GHz/5.0GHz;
  • Korpusas: metalas.
  • Išskirtinės savybės: 14,9 mm storis, apšviesta klaviatūra, siauras rėmelis aplink ekraną, didelė jutiminė pelė.
  • Svoris:  1,4 kg.

„Jumper EZBook X4 PRO“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Jumper EZBook X4 PRO“ pirkėjų vertinimas – 5 žvaigždutės iš 5. Tiesa, savo nuomonę kol kas pareiškė tik 13 pirkėjų. Štai ką keletas iš jų teigė:

  • Sid Christopher: „Šis „Jumper EZBook X4 PRO“ iš pat pradžių pranoko mano lūkesčius. Tai yra puikus nešiojamas kompiuteris, jei ieškai ko nors gero už prieinamą kainą. Tik keli modeliai šioje kainos kategorijoje siūlo tiek daug jungčių, SSD atminty, „Full HD“ ekraną. Net ir gamybos kokybė yra puiki – galima pajausti, kad kompiuteris yra plonas ir tvirtas. Nors Procesorius tėra „i3“, man jo pakanka programoms ir lengviems žaidimams. Klaviatūra yra patogi, apšvietimas veikia gerai, kaip ir pelė – ji veikia geriau nei tikėjausi“.
  • Simon Joshua: „Jis atrodo labai tvirtas, nors ir labai plonas. Jį lengva laikyti, jis neatrodo silpnas ir klibantis, o ir dirba puikiai. Klaviatūra veikia labai gerai, kaip ir didelė pelė. Labai paprastas, bet gerai atrodantis elegantiškas dizainas,  primenantis verslo klasę. Techninėms savybėms skirčiau 10 balų iš 10 galimų. Geras baterijos darbo laikas, galia ir valdomumas sukuria puikiai subalansuotą įrenginį, kuris gerai atlieka viską, kam yra sukurtas. Juo net rašyti labai paprasta. 1080p ekranas atrodo puikiai. Tiesiog labai mėgstu „Jumper EZBook X4 PRO“
  • Beck Blake: „Jei tau kaip ir man tereikia rašyti laiškus, naršyti internete, apsipirkti ir skaityti naujienas, tai tiesiog tobulas pasirinkimas“.
  • Omar Crichton: „Puikus gaminys už tokią kainą. Labai greitai pasikrauna, puikiai veikia. Rekomenduoju kiekvienam, ieškančiam pigaus, bet gero kompiuterio“.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(10)
(-10)

Komentarai (3)