Unikalus dronas, kuris savo galimybėmis pralenkė kainą: 4K raiškos kamera, valdymas rankos mostais arba su išmaniuoju telefonu, 22 minutės skrydžio ir visa tai vos už 44€ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PauliusJ 2019-05-22 14:51
44 eurai ant popieriaus, o į rankas apie 73 eurus (išmuitinimas 20e, pvm 9e) Dėl šios priežasties gerai pagalvoju ar apsimoka iš ne europos sąjungos šalies siųstis ką nors kainuojantį virš 20 eurų.
vardasas 2019-05-22 15:03
Tai kad ebay be nuolaidu tiek kainuoja
Nerkus 2019-05-22 21:05
Ar apsimoka pirkti tokį droną pasižaidimui? Kažkokių reikalavimų neturiu, tiesiog truputi pasiskraidyti.
daynewss 2019-05-23 15:54
Neapsimoka. Pigūs dronai dažnai neturi stsbilumo. Pakėlei nuo žemės ir turi gaudyt, kad nenuskristų kur į šoną. Jei propeleriai bent kiek skirtingai sukasi "plaukia" į šoną nieko nedarant. Prasideda gaudymas, ir nepatyrusiam 100% kritimas. Brangūs dronai kitas reikalas. Kolega turi su visais pribumbasais, tai ten jau kita kalba. Bet mokėti už žaislą nuo 500 ar 1K €, tai nežinau...
bahuriux 2019-05-23 20:38
tai į tokius ir žiūrėkit kurie patys laikosi vienam taške trijose dimencijojose, vienas iš tokių bus dji tello ~106€, jis mažas, lėtas, turi 720p kamerą, valdomas telefonu, pultelis kainuoja 35€ papildomai, arba į tuos pusiau PRO kurie kainuoja nuo 500€ iki 6k€. Mano patarimai truputi kitokie bus, jei manot, kad jums dronai "kaitina kraują" ir tai galėtu būti jūsų hobis, tada nuo tokių kaip šitame straipsnyje ir reikėtu pradėti, nebrangių ir nelabai dūžtančių. Jei norit tik pažaisti ir numesti, tai nežinau, gal net nepradėti. Bet, net jei ir turi garantiją 2 metam jūs jį sudaužysite per mėnesį, ar du. Kitas dalykas jei kažkokiu stebuklingu būdu jūs išmoksite valdyti rc aparatus, būsite atsargūs, tada šepetėliniai varikliai bent vienas iš jų užsilenks po 10-30 skrydžio valandų, ar šiaip tiesiog atsipurtys ir nutrūks laidas nuo variklio, man taip atsitiko kokius 4 kartus ir užsilenkė 2 varikliai iš 4, žinoma pats susitaisiau. Jei patys nemokat taisyti ir nesuprantat, kaip maždaug viskas veikia tada gal geriau nepradėti. Kitas niuansas pridedami lipo baterijų pakrovėjai pavojingi nes visada perkrauna lipo baterijas, jos dėvisi išsipučia ir gali sukelti gaisrą, yra tam tikros lipo baterijų laikymo ir eksploatavimo taisyklės, jų reikia griežtai laikytis. Antram etapui jau norėsis drono už kokia 100-200€ jau bus padoresnė kamera ir galbūt bešepetėliniai varikliai, terčiam etapui PRO filmavimo drono, arba lenktyninio, čia palei žmogaus temperamentą ir pomėgius. Čia toks hobis, "arba viskas, arba nieko", nebūna taip, kad tik kartais pažaisiu ir užteks. O pradėti nuo tokio tipo drono kaip straipsnyje galima. O kur pirkti tai jau kiekvienas pats tegu sprendžia. Ko nedaryti pradedančiajam, tai neskraidyti per stiprų vėją, neskraidyti kur yra kliūčių, žmonių, ar privačios nuosavybės, nevaidinti kol dar neturi įgudžių, atsargiai elgtis su baterijomis susipažinti su jų eksplotavimo taisyklėmis, nebandyti į kokį max aukštį gali jūsų dronas pakilti, max valdymo atstumą bandyti atviroje vietoje skrendant prieš vėją, dingus ryšiui vėjas parneš link siūstuvo ir signalas bus atkurtas, o geriau to net nedaryti. Paprastai klaidos pasipila po to, kai jau įprantama prie valdymo po kokios valandos, ar kelių valandų skrydžio laiko ir kai pradedi bandyti drono ir savo galimybių ribas.