Tai geriau nei bet koks FM moduliatorius ar radijo imtuvas? Naujos kartos imtuvas su laisvų rankų įranga, „Bluetooth“ ryšiu ir galimybe klausytis ne tik FM radijo, bet ir muzikos iš SD kortelės ar tiesiai iš telefono („Alfawise DAB“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (2)

„Alfawise DAB“ – tai naujos kartos automobiliui skirtas aksesuaras, kuris gali pilnai pakeisti automobilyje sumontuotą radijo imtuvą. Šis įrenginys turi integruotą FM radijo imtumą, laisvų rankų įrangą, „Bluetooth“ modulį ir taip pat leidžia muziką klausyti ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir tiesiai iš išmaniojo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Alfawise DAB“ kaina

  • „Gearbest“ 33,30 €.
  • Dabar parduodamas su 38% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1,20 € registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Naujesnės kartos automobiliai turi pačių įvairiausių funkcijų. Vis dėlto Lietuvoje jų nėra tiek daug kaip norėtų. Tai puikiai paaiškina, kodėl tautiečius itin domina paprasti FM moduliatoriai. Panašu, kad kinai pagaliau sugalvojo dar vieną puikų sprendimą, kuris nuo šiol iš automobilyje integruotos garso sistemos leis išspausti dar daugiau nei naudojant FM moduliatorių.

Naujos kartos „Alfawise DAB“ automobiliui skirtas aksesuaras kaip ir dauguma kitų prie automobilio yra prijungiamas naudojant pridegiklį. Esminis skirtumas šiuo atveju toks, kad „Alfawise DAB“ turi integruotą ne FM siųstą, bet imtuvą. Kitaip sakant, „Alfawise DAB“ gali priimti FM radijo bangas visiškai nepriklausomai nuo automobilyje sumontuoto FM radijo imtuvo.

Gamintojas tvirtina, kad toks sprendimas leidžia užtikrinti kur kas geresnę garso kokybę, nes šiuo atveju susijungimas su automobilyje integruota garso sistema yra įgyvendinamas naudojant standartinę Aux jungtį. Tuo tarpu FM moduliatorių atveju automobilio garso sistema signalą priima belaidžiu būdu jau paveiktą įvairių pašalinių triukšmų ir iškraipymų.

Pridėti reikėtų ir tai, kad „Alfawise DAB“  turi ne tik pakankamai didelį valdymui skirtą LCD ekraną, bet dar ir dvi integruotas USB jungtis. Viena jų išėjime garantuoja 1 A srovę, o kita palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, todėl išėjime gali pasiūlyti 3,6 – 12 V siekiančią įtampą bei 3 – 1,5 A srovę.

Tuo tarpu šalia ekrano integruoti mygtukai padeda valdyti ne tik FM radiją ar grojančią muziką, bet dar taip pat atstoja laisvų rankų įrangą su integruotu mikrofonu. Trumpai tariant, „Alfawise DAB“ Bluetooth ryšiu susiejus su išmaniuoju telefonu į skambučius galėsite atsakyti ar juos atmesti vos vieno mygtuko paspaudimu.

Būtina paminėti ir tai, kad „Alfawise DAB“ ekranas išsiskiria unikaliu tvirtinimu, todėl lengvai gali būti montuojamas praktiškai kiekviename automobilyje pirkėjui patogioje vietoje.

Priminsime, kad FM moduliatorių savininkai dažnai skundžia blogai veikiančia laisvų rankų įranga, nes mikrofonas būna pakankamai toli. Ši problema „Alfawise DAB“ tikrai nėra aktuali, nes ekranas šiuo atveju yra montuojamas ant automobilio ventiliacinės angos, kuri atitinkamai visuomet gaunasi gerokai arčiau žmogaus veido nei automobilyje esantis pridegiklis.

Trumpai: „Alfawise DAB“ specifikacija

  • Jungtys: 2x USB; Micro SD; Aux išėjimas.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2 + EDR.
  • FM dažnis: 87.5 MHz - 108 MHz.
  • Mikrofono efektyvumas: 0,5 – 2 m.
  • Bluetooth veikimo atstumas: iki 10 m.
  • Micro SD kortelių talpa: 1 – 32 GB.
  • Maitinimas: 12 – 24 V (AC).
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; QC3.0 palaikymas; integruota laisvų rankų įranga; turi FM radijo imtuvą.
  • Matmenys ir svoris: 6,8 x 4,8 x 1,4 cm; 93 g.

„Alfawise DAB“ atsiliepimai

Naujos kartos automobiliui skirtas aksesuaras „Alfawise DAB“ jau spėjo užsitarnauti pirkėjų palankumą. „Alfawise DAB“ įsigiję pirkėjai kol kas lieka maksimaliai patenkinti, todėl šiam aksesuarui visuomet skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Arielyad. Vairuoju seną sunkvežimį, kuriame nėra FM radijo imtuvo. „Alfawise DAB“ tapo tikru išsigelbėjimu, nes nuo šiol vairuodamas galiu mėgautis ne tik radijo imtuvu, bet ir muzika iš telefono bei taip pat dar turiu laisvų rankų įrangą.
  • Waddell. Labai greitas pristatymas. Turiu pripažinti, kad „Alfawise DAB“ paruošti darbui buvo labai paprasta. Mano automobilis gana senas, tačiau naudodamas „Alfawise DAB“ dabar galiu džiaugtis analogišku funkcionalumu, kuris paprastai siūlomas naujos kartos automobiliuose. Tai tikrai puikų kainos ir kokybės santykį turintis aksesuaras, kurį galiu rekomenduoti bet kam.
  • Calloway. Galiu rekomenduoti visiems, nes „Alfawise DAB“ tikrai siūlo puikią kokybę už visiems prieinamą kainą. Garso kokybė taip pat puiki, o pats įrenginio paruošimas darbui užtruko vos keletą minučių.
  • Hearnlinken. „Alfawise DAB“ tikrai išsiskiria kokybe, kurią žada gamintojas. Įdiegtas triukšmo šalinimo mechanizmas tikrai veikia, todėl signalas yra pakankamai stiprus net ir važiuojant didesniu greičiu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: