Atspari vandeniui, 1080P filmavimo raiška ir pigiau nei 30 €: Cafago skelbia akciją veiksmo kamerai, kuri užfiksuos visas vasaros atostogų akimirkas  ()

Jau atėjo vasara ir daugelis iš mūsų galvojame bei planuojame atostogas. Ir neužmirštamas akimirkas tikrai norėsis užfiksuoti, parodyti draugams bei jas vėl prisiminti šaltais žiemos vakarais. Deja, bet ir naujausi telefonai ne visada gali pagelbėti, o ir dažnas telefonas, švelniai tariant, nelabai draugauja su vandeniu. Štai tokiais atvejais, kai reikia maksimalios laisvės, ir padeda veiksmo kameros. Su jomis nereikia baimintis dėl ekstremalių oro sąlygų, o ir gerokai patogiau filmuoti atostogų akimirkas, atliekamus triukus ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Cafago šiuo metu parduoda veiksmo kamerą vos už 25,99 €,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą,
  • ribotas prekių skaičius.

Ši maža veiksmo kamerytė telpa rankoje, tačiau toks mažas prietaisas suteiks daugybę džiaugsmo.

Ją galima naudoti praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis: kopiant į kalnus, važinėjant dviračiu, keturračiu, motociklu, plaukiojant po vandeniu, banglente, atliekant triukus su riedlente ir taip toliau.

Veiksmo kameroje yra visi reikalingi valdymo mygtukai ir esminės jungtys (USB 2.0 bei HD OUT).

Turi 2 colių įstrižainės (240*176) LCD ekraną, kuris reaguoja į prisilietimus. Tad tiesiog pačiame ekrane bus galima atlikti daugumą nustatymų ir taip valdyti pačią kamerą.

Ji, beje, turi įkraunamą 900 mAh talpos bateriją ir yra įkraunama su pakuotėje esančiu įkrovikliu.

Kalbant apie techninius veiksmo kameros aspektus, tai ji užfiksuoja vaizdą 170 laipsnių kampu, gali filmuoti 720P (30fps) ir 1080P (30fps) raiška bei fotografuoti (12M, 8M ir kt.). Įrašai yra saugomi AVI formatu.

Kameros priekyje yra LED indikatorius, tad visada bus žinoma koks yra pasirinktas veiksmo kameros darbo režimas, kiek dar yra likę baterijos energijos ir kt.

Taip pat svarbus momentas yra tas, kad kamera palaiko TF atminties kortelę ir galima įdėti iki 32 GB atminties kortelę.

Veiksmo kamera palaiko nuotolinį valdymą (pakuotėje yra specialus valdiklis aut. past.) bei „WiFi“, suporuojama su išmaniaisiais įrenginiais, palaiko daugybę kalbų, pakuotėje turi gausybę priedų, tarp kurių ir specialūs dėklai, užtikrinantys, kad kamera bus pilnai atspari vandeniui.

Gamintojas teigia, kad su šia veiksmo kamera galima nardyti ir filmuoti iki 30 metrų gylyje.

Tad, kaip už 26 eurus, ši veiksmo kamera išties gali daug ką pasiūlyti. Su ja galima saugiai, nesibaiminant orų permainų ir patogiai filmuoti savo atostogų nuotykius ir nepamirštamas akimirkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()