„Darbo efektyvumą įvertinčiau 98 ar net 99,5 %, o visiems skeptikams galiu pasakyti, kad jis dirba tiesiog puikiai - drąsiai rekomenduoju tiems, kam reikia itin geros kainos roboto siurblio su lazerine navigacija“ ( „360 S5 Robot Vacuum“ apžvalga ir testavimas, Video)  ()

2000 Pa siurbimo galia, 4 siurbimo režimai, didžiulė atliekų dėžutė, SLAM algoritmas, žemėlapio piešimas, sistemingas valdymas, itin patogi programėlė ir puikūs darbo rezultatai. Taip trumpai galima apibūdinti naująjį „360 S5 Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį. Ir apžvalgininko atlikti testai tik patvirtina, kad „360 S5 Robot Vacuum“ yra puikus įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš pereidami prie roboto testavimo, šiek tiek susipažinkime su „360 S5 Robot Vacuum“ dulkių siurbliu.

Tai yra naujos kartos, šiais metais rinkoje pasirodęs robotas dulkių siurblys. Jis pasižymi didele 2000 Pa siurbimo galia, palaiko 4 siurbimo režimus (Edge Cleaning, Auto Cleaning, Spot Cleaning, Customized Cleaning).

Taip pat piešia virtualų patalpų žemėlapį – SLAM algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą, tad niekad vieno valymo metu nesiurbia tos pačios vietos 2 kartus.

Robotas turi didžiulę 550 ml atliekų dėžutę, palaiko sausą grindų valymą (grindų neplauna), turi plaunamą HEPA filtrą, dėka įrengtų jutiklių robotas nesitranko į sienas bei baldus ir nenukrenta nuo laiptų.

2600 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 110 minučių (priklauso nuo pasirinkto darbo režimo aut. past.), automatinis grįžimas prie įkrovimo stotelės, lengvas kliūčių įveikimas, galimybė valdyti per telefono išmaniąją programėlę „360Smart“ (palaiko „iOS“ bei „Android“ įrenginiai) ir kiti privalumai.

Visą išsamią techninę informaciją apie „360 S5 Robot Vacuum“ ir kuo jis skiriasi nuo ankstesnės „360 S6 Robot Vacuum“ versijos rasite čia.

Iš esmės „360 S6 Robot Vacuum“ turi šiek tiek mažesnę siurbimo galią, mažesnę atliekų dėžutę, bet palaiko grindų plovimo funkciją.

„360 S5 Robot Vacuum“ testavimas

O dabar keliaukime iškart prie testavimo ir pasižiūrėkime, kaip „360 S5 Robot Vacuum“ dirba realiomis sąlygomis.

Apžvalgininkas ant savo maždaug 35 m2 kambario grindų paskleidė 163 gramus atliekų, iškart atnaujino programinę įrangą, kadangi kaip tik atkeliavo naujesnė versija, ir paleido robotą darbuotis (1:00 min.).

Robotas iškart apvažiavo kambario pakraščiais, o paskui pradėjo sistemingai valyti teritoriją. O visą valymo žemėlapį galima matyti savo išmaniajame telefone esančioje „360Smart“ programėlėje.

Vos tik darbas baigtas – robotas pats automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės (6:55 min.).

„Roboto darbo efektyvumą įvertinčiau 98 ar net 99,5 %. Jis praktiškai viską sugebėjo susiurbti nuo mano kambario grindų. Liko kokie 3 ryžiai, o taip sugebėjo susiurbti mano net 163 gramus išpiltų įvairaus tipo atliekų.

Jis susiurbė ne tik mano išpiltas atliekas, bet ir dulkes bei ant grindų buvusius šuns šerius. Tad visiems skeptikams galiu pasakyti, kad 360 S5 Robot Vacuum dirba puikiai.

Programėlė rodo, kad per 29 minutes robotas pilnai išvalė 30 m2 plotą ir liko 43 % baterijos energijos. Buvau įjungęs maksimalų siurbimo režimą, tad energiją siurblys naudojo šiek tiek greičiau. Neverta pamiršti ir to, kad ant grindų buvo labai daug atliekų, tad vertinant bendrai – rezultatai yra puikūs.“

Apžvalgininkas dar norėjo pademonstruoti, kaip „360 S5 Robot Vacuum“ atlieka konkrečios vietos valymą. Tad jis nurodė konkrečią vietą po stalu, kur yra pakilimas, ir dar kartą paleido darbuotis robotą dulkių siurblį (9:15 min.).

„Konkrečios vietos valymo funkcija yra labai patogus dalykas. Jei kartais robotas kurios nors vietos iki galo neišvalė arba tiesiog norite išvalyti vieną konkrečią vietą – atsidarote programėlę, nurodote tą vietą ir paleidžiate darbuotis 360 S5 Robot Vacuum robotą dulkių siurblį.

Jis jau savo galvoje viską turi, žino teritoriją ir jam nereikia iš naujo jos skenuoti. Tiesiog važiuoja į konkrečią vietą ir pradeda sistemingai valyti. Puikus dalykas. O baigęs darbą 360 S5 Robot Vacuum vėl pats grįžta prie įkrovimo stotelės (11:30 min.).

360 S5 Robot Vacuum lengvai įveikia kliūtis, perlipa aukštesnius paviršius, galima nustatyti, kad išvalytų konkrečią vietą, piešia žemėlapį, juda sistemingai ir nepalieka neišvalytų vietų, automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės. Puikus robotas dulkių siurblys. Rekomenduoju.“

Kaina ir sąlygos

„360 S5 Robot Vacuum“ - 2000 Pa siurbimo galia, 2600 mAh baterija, 550  ml. atliekų dėžutė, sausas valymas:

  • Gearbest261 €,
    • 29% nuolaida, viena mažiausių kainų,
    • nemokamas siuntimas.

„360 S6 Robot Vacuum“ - 1800 Pa siurbimo galia, 3200 mAh baterija, 400  ml. atliekų dėžutė, sausas ir drėgnas valymas:

  • Gearbest270 € 
    • 30% nuolaida
    • nemokamas siuntimas,
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()