„Už tokią kainą galingesnio ir patogesnio rankinio siurblio nerasite“. Namams ir automobiliui sukurtas siurblys su įspūdinga 7000 Pa siurbimo galia, plaunamu HEPA filtru - gali siurbti skysčius ir turi daugybę antgalių („Alfawise H6S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise H6S“ – tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Alfawise H6S“ kaina

  • Gearbest“ – 38,91 €. Nuolaidos kuponas: GBA44577A
  • Dabar parduodamas su 22% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai. Tai pati mažiausia kaina iki šiol. 
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai: „Alfawise H6S“ specifikacija

  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

„Alfawise H6S“ atsiliepimai

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ Kinijoje pasirodė vos prieš keletą savaičių, tačiau jau spėjo susilaukti pirkėjų dėmesio. Pirmieji šį rankinį dulkių siurblį įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaigždutes, todėl bent jau šiuo metu „Alfawise H6S“ turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Borg. Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju.
  • Bradley. Tiesiog dievinu šį rankinį dulkių siurblį. Praktiškai naudoju jį kiekvieną dieną. „Alfawise H6S“ naudotis labai patogu, jis dirba itin tyliai, o baterija laiko geriau nei galėjau tikėtis iš pradžių. „Alfawise H6S“ privalumu tampa 7000 Pa siekianti siurbimo galia – tokios siurbimo galios turbūt neturi joks kitas konkurentas šioje kainų grupėje. Man taip pat patinka dar ir tai, kad prie „Alfawise H6S“ buvo pridėta pakankamai daug siurbimui skirtų antgalių.
  • Doreen. Ilgai ieškojau integruotą bateriją turinčio, lengvo bei santykinai galingo dulkių siurblio. Dabar jau drąsiai galiu pasakyti, kad „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Šis rankinis dulkių siurblys turi didelę dulkių surinkimo talpą, yra labai lengvas ir tinka naudoti tiek namuose, tiek, pavyzdžiui, valant automobilį.
  • Maureen. Nuostabus, puikiai veikiantis, mažas dulkių siurblys už visiems prieinamą kainą. Esu be galo patenkinta savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise H6S“ rankinį dulkių siurblį. Siurbimo galia tiesiog puiki, o išvalyti dulkių surinkimo talpą yra itin paprasta.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(9)
(-9)

Komentarai ()