Prasidėjo didysis metų vidurio išpardavimas: kokybiški garsiakalbiai už beprotišką kainą, dvigubai pigiau „Xiaomi“ ekosistemos saugumo jutikliai ir itin pigi išmanioji apyrankė  (1)

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ vyksta metų vidurio išpardavimas. Daugybė įvairių gaminių siūloma su patraukliomis nuolaidomis. Štai keletas iš jų:

- atvirų durų ir langų jutiklis su 47 % nuolaida;

- kompaktiškų garsiakalbių komplektas vos už €18;

- išmanioji apyrankė M3 su 20 % nuolaida;


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-06-12 Prasidėjo didysis metų vidurio išpardavimas: kokybiški garsiakalbiai už beprotišką kainą, dvigubai pigiau „Xiaomi“ ekosistemos saugumo jutikliai ir itin pigi išmanioji apyrankė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mid-Year Mega Sale“ - tai „Gearbest“ vidurio metų išpardavimas, viliojantis iki 80 % siekiančiomis nuolaidomis. Šis milžiniškas vasaros išpardavimas prasideda nuo birželio 12-os dienos ir kai kurios nuolaidos bus tiesiog fantastiškos, tik deja, patys geriausia išpardavimai labai trumpi ir pasiūlymus rekia sekti tiesiogiai.

Dalis šio didžiojo išpardavimo yra ir elektronikos akcija - galite peržiūrėti kokie produktai siūlomi ir kokios bus nuolaidos tam tikrais laikotarpiais. Dabar - puikus metas įsigyti dėvimą elektroniką, muzikos atkūrimo prietaisus, buitinę techniką, automobilių priežiūros reikmenis, namų apsaugos sistemas ir daug kitų naudingų daiktų. Būtinai užsukite ir pasižvalgykite - ne visos, bet kai kurios nuolaidos yra tiesiog fantastiškos.

Kaip pavyzdį atrinkome kelis produktus, kuriems galios ypatingi pasiūlymai - kainų skirtumas akivaizdus. 

1. Atvirų durų ir langų jutiklis

„Aqara Window Door Sensor“

€4,50 | Dabartinė kaina - 7.20€ | Išpardavimai keliais etapais, trukmė - kelios valandos. Naujausias etapas - 13 val. Lietuvos laiku

Tai - lengvai montuojamas atvirų durų ir langų jutiklis. Jį sudaro dvi dalys, kurias reikia priklijuoti prie durų ar atidaromo lango siūlės. Tokių prietaisų rinkoje yra labai daug, tačiau šis ypatingas tuo, kad yra „Xiaomi“ išmaniųjų namų įrangos dalis.

„Aqara Window Door Sensor“ gali bendrauti su kitais „Xiaomi“ ekosistemos prietaisais. Jei kas nors atidarys apsaugotą langą ar duris, gausite pranešimą į „Mi Home“ programėlę. Taip pat įsijungs aliarmas, jei tokį esate įsirengę, ir programėlė ims rodyti IP kamerų fiksuojamą vaizdą.

„Aqara Window Door Sensor“ geriausiai veiks kartu su kitais „Aqara“ prietaisais - IP kamera ar išmaniuoju jungikliu. Šis prietaisas jums reikalingas ne tik dėl saugumo - jis gali prisidėti ir prie komforto. Pavyzdžiui, jį galite nustatyti taip, kad kambario apšvietimas įsijungtų vos tik jūs įžengsite pro duris.

„Aqara Window Door Sensor“ įrengimas yra labai paprastas - tiesiog priklijuokite prietaisą prie skirtingų lango ar durų dalių, kad pažymėti taškai būtų viename lygyje. Skirtingos jutiklio dalys neturėtų būti nutolusios per daugiau nei 22 mm. Tai yra belaidis jutiklis, naudojantis „Wi-Fi“ ryšį, tačiau viduje esančios keičiamos baterijos pakaks 2 metams.

„Aqara Window Door Sensor“ šiuo metu taikoma 47 % nuolaida ir įrenginys kainuoja €7,20. Dar €0,31 kainuos siuntimas į Lietuvą.

2. Garsiakalbių komplektas

„Microlab M200 Subwoofer Multimedia Speaker Set“

€18,00 | Dabartinė kaina - €100,84 | Išpardavimai keliais etapais, trukmė - kelios valandos. Naujausias etapas - 13 val. Lietuvos laiku

Tai - „Microlab M200“ garsiakalbių komplektas namams. Jį sudaro du vidutinių dažnių garsiakalbiai ir vienas didelis 5 colių žemų dažnių garsiakalbis. Pati sistema yra gana kompaktiška - mažųjų kolonėlių išmatavimai yra 17,55 x 9,05 x 9 cm, o didžiosios - 27 x 18,9 x 15,6 cm.

Šie garsiakalbiai yra pakankamai universalūs. Jie naudoja tradicinę 3,5 mm jungtį, todėl juos be jokių papildomų įrenginių galima prijungti prie kompiuterio ar išmaniojo telefono. „Microlab M200“ garsiakalbių komplektas parodys savo vertę ir žiūrint filmus, ir žaidžiant žaidimus, ir klausantis muzikos.

Garsiakalbių funkcijos yra valdomos atskiru moduliu, kurį galima pasidėti ten, kur jums patogiausia. Jis turi 3,5 mm lizdus, garso intensyvumo reguliavimo jungiklį. Tuo tarpu žemų dažnių garsiakalbis turi atskirą jungiklį, kuris leidžia sureguliuoti žemų dažnių garsų intensyvumą.

„Microlab M200“ sistema yra paprasta, bet kokybiška. Įprastai ji kainuoja apie €100, tačiau šio vidurio metų išpardavimo metu ji parduodama vos už €18,00. Į Lietuvą šis pirkinys atkeliautų nemokamai.

3. Itin pigi išmanioji apyrankė sportuojantiems

„M3 Wristbands Fitness Bracelet Blood Pressure Outdoor IPS Screen Heart Rate Monitor Life Waterproof“

20 % nuolaida | €6,48

Tai - išmanioji apyrankė M3, kuri puikiai tiks tiems, kurie sportuoja. M3 turi spalvotą 0,96 colių LCD ekraną, kuriame, žinoma, matysite laiką, sudegintas kalorijas, žingsnius, širdies ritmą. Viskas valdoma vieno mygtuko palietimais. Apyrankė yra pagaminta iš minkšto termoplastiko, o pats įrenginys yra atsparus vandeniui - atitinka IP67 standartą.

M3 turi kelis sporto režimus, įskaitant bėgimą ir šokinėjimą per virvutę. Ši apyrankė taip pat primena pajudėti, stebi miego ritmus, praneša apie į telefoną gautas žinutes. Bene geriausia funkcija - nuolatinis širdies ritmo stebėjimas - šiuos duomenis galite peržiūrėti programėlėje.

M3 turi 90 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug savaitei. Tai yra paprastas, lengvas ir labai lengvai valdomas įrenginys, kurį galima nešioti nuolat.

Išmaniajai apyrankei M3 šiuo metu taikoma 20 % nuolaida ir ji kainuoja €6,48. Į Lietuvą šis įrenginys siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)