Turbūt pats perkamiausias dviračio kompiuteris iš Kinijos: ANT+ protokolas, GPS, GLONASS navigacija, važiuojamų maršrutų įrašymas ir atkūrimas, visa svarbiausia informacija ir net 3000 valandų įrašų („iGPSPORT iGS618“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„iGPSPORT iGS618“ – tai pats perkamiausias dviračio kompiuteris Kinijoje šiuo metu. Jis gali pasigirti integruotu pašvietimą turinčiu 2,2 colių dydžio ekranu, gerai laikančia baterija, ANT+ protokolo palaikymu bei pilnaverte integruota navigacija (GPS, GLONASS, BeiDou), kuri veikia bet kurioje pasaulio šalyje. Gamintojas tvirtina, kad šis dviračio kompiuteris gali saugoti informaciją apie 3000 valandų ilgio keliones su dviračiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

iGPSPORT iGS618“ kaina

  • Gearbest“ – 99 €.
  • Dabar parduodamas su 28% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dviračių takų tinklas Lietuvoje per paskutiniuosius keletą metų kaip reikiant išsiplėtė. Fiziniai aktyvumo asistentai pilnai įrodė, kad sekti savo fizinį aktyvumą ne tik naudinga, bet ir įdomu. Analogiškas galimybes nuo šiol gali turėti ir dviračių mėgėjai.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje kaip vienu perkamiausių dviračių kompiuterių yra laikomas „iGPSPORT iGS618“.

Šis dviračio kompiuteris daugelį pirkėjų žavi savo funkcionalumu ir gana prieinama kaina. Reikšmingą privalumą „iGPSPORT iGS618“ dar suteikia ir santykinai didelis 2,2 colių įstrižainės pašvietimą turintis ekranas.

„iGPSPORT iGS618“ taip pat žavi itin greitai veikiančia integruota navigacija nepriklausomai nuo to kurioje pasaulio šalyje bebūsite. Tokį rezultatą šiuo atveju pavyksta pasiekti todėl, nes „iGPSPORT iGS618“ yra suderinamas ne tik su GPS, bet dar ir su GLONASS bei BeiDou navigacinėmis sistemomis.

Įdomu ir tai, kad „iGPSPORT iGS618“ ne tik įsimena jau įveiktus maršrutus, bet esant poreikiui taip pat leidžia į atmintį įsikelti kitų rekomenduojamus maršrutus. Kadangi informacija apie šiuo maršrutus realiu laiku yra pateikiama dviračio kompiuterio ekrane, norimą maršrutą galėsite susidaryti ir įveikti maksimaliai tiksliai.

Svarbu pabrėžti, kad „iGPSPORT iGS618“ dviračio kompiuteris yra suderinamas su ANT+ protokolą palaikančiais trečiųjų šalių įrenginiais. Šis sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes „iGPSPORT iGS618“ ekrane realiu laiku leidžia atvaizduoti itin įvairius duomenis. Pavyzdžiui, jeigu naudojate ANT+ protokolą palaikantį pulsometrą, tai jį susiejus su „iGPSPORT iGS618“, pulso parodymus galėsite matyti ir šio dviračio kompiuterio LED ekrane.

Maloniai stebina ir šio dviračio kompiuterio atminties galimybės. Gamintojas tvirtina, kad „iGPSPORT iGS618“ gali įsiminti apie 3000 valandų ilgio keliones dviračiu. Kitaip sakant, „iGPSPORT iGS618“ atmintyje saugo iki 1000 įrašų, kurių kiekvienas sutalpina 100 kilometrų ilgio kelionės duomenis.

Galiausiai įdomu ir tai, kad „iGPSPORT iGS618“ dviračio kompiuterio surinktus duomenis paprasta eksportuoti ne tik išmanųjį telefoną, bet ir į kompiuterį. Toks sprendimas itin patiks tiems, kurie mėgsta detaliau analizuoti savo sportinius pasiekimus. Gamintojas tvirtina, kad šis dviračio kompiuteris naudoja standartizuotus rinkmenų formatus, o tai atitinkamai palengvina duomenų analizę bei apdorojimą naudojant papildomus trečiųjų šalių įrankius.

Trumpai: „iGPSPORT iGS618“ specifikacijos

  • Ekranas: 2,2 colių, LED tipo, 240 x 320 raiškos.
  • Navigacija: GPS, GLONASS, BeiDou palaikymas.
  • Atmintis: vietos pakanka apie 3000 valandų - 1000 įrašų, kurių kiekvienas saugo informaciją apie 100 km ilgio distancijas.
  • Baterija: ličio jonų tipo, talpa nenurodoma; be įkrovos tarnauja apie 22 valandas.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitai veikiantis GPS; ilgai laikanti baterija; galimybė analizuoti užfiksuotus duomenis kompiuteryje; suderinamumas su ANT+ protokolu, ryškus ekranas su pašvietimu.
  • Darbo temperatūra: nuo -10 iki 50 oC.
  • Matmenys ir svoris: 5,5 x 2,5 x 8,5 cm; 89 g.

„iGPSPORT iGS618“ atsiliepimai

Dviračio kompiuteris „iGPSPORT iGS618“ šiuo metu yra įvardijamas kaip vienu perkamiausių Kinijoje. Šį faktą pilnai patvirtina gausus įvertinimų skaičius bei bendras 4,87 žvaigždutes siekiantis įvertinimas. Tai reiškia, kad šiam dviračio kompiuteriui dažnas pirkėjas skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Xavier. Puikus kainos ir kokybės santykis. Galiu patvirtinti, kad šis dviračio kompiuteris funkcionalumu ir kokybe niekuo nenusileidžia profesionaliems aukščiausios klasės dviračio kompiuteriams. Navigacija veikia labai greitai, baterija laiko iš tiesų labai gerai, o fiksuojamų parametrų skaičius yra daugiau nei pakankamas.
  • Reimann. Lengvai valdomas ir puikiai funkcionuojantis dviračio kompiuteris. Man itin patinka ryškus pašvietimą turintis ekranas, kuris yra lengvai įžiūrimas esant bet kokioms sąlygoms. Rekomenduoju visiems, nes kainos ir kokybės santykis yra tiesiog nuostabus.
  • Francisco. Galiu patvirtinti, kad baterijos pakanka maždaug 8 valandoms, jeigu ekrano pašvietimas yra naudojamas ne visą laiką. Be to, jau ne kartą šį dviračio kompiuterį teko išbandyti ir lyjant lietuj. „iGPSPORT iGS618“ iki šiol veikia puikiai, todėl šis dviračio kompiuteris tikrai yra atsparus vandeniui.
  • Daniel. Didelis, lengvai įžiūrimas ekranas. Man patinka, kad šio dviračio kompiuterio duomenis labai paprasta perkelti į kompiuterį. Taip pat galiu patvirtinti, kad šio dviračio kompiuterio surinktus duomenis lengvai galima importuoti į „Strava“ sporto taikomąją programą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(10)
(-8)

Komentarai ()