Tokios geros kainos dar nebuvo: Cafago skelbia nuolaidų kuponus perkamiausioms „Xiaomi“ elektrinėms barzdaskutėms (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ - elektrinė, sausą ir drėgną skutimą palaikanti barzdaskutė;

- „Xiaomi Mijia SOOCAS S3 Electric Shaver“ - elektrinė, su trimis besisukančiomis galvutėmis, sausą ir drėgną skutimą palaikanti barzdaskutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia Electric Shaver“ - stilinga, kelionėms idealiai pritaikyta elektrinė barzdaskutė

Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas CC1024 ir šią elektrinę barzdaskutę galima įsigyti vos už 16,89 €. Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta paminėti, kad ši elektrinė „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ barzdaskutė palaiko drėgną ir sausą skutimą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad barzdaskutė yra pilnai apsaugota nuo vandens – IPX7 standartas – ir ją galima drąsiai plauti vandenyje.

„Xiaomi Mijia Electric Shaver“ turi dvi keičiamas skutimo galvutes su aštriais peiliukais ir gamintojas teigia, kad jie švelniai, greitai bei kokybiškai nuskuta barzdą. Varikliukas dirba tyliai ir užtikrina 7200 aps./min.

Barzdaskutė yra labai kompaktiško dydžio – 8,7 x 5,6 x 3 cm – ir sveria vos 85 gramus. Tad tokia elektrinė barzdaskutė labai tinka kelionių metu.

Ypač geras dalykas, kad ji yra įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu, tad per dvi valandas bus pilnai įkrauta barzdaskutės baterija ir šios energijos užteks net 90 minučių darbui.

Be kompaktiško dizaino verta paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ ant savo korpuso turi vieną įjungimo/išjungimo mygtuką, baterijos indikatorių ir barzdaskutės užrakinimo indikatorių.

Pastarasis dalykas yra itin pravartus. Juk tikrai nesinorėtų, kad kelionės metu netyčia įsijungtų „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ barzdaskutė ir pradėtų kuprinėje ar rankinėje darbuotis ir taip iškrautų bateriją. Tad ši „lock“ sistema užtikrina, kad pati barzdaskutė neįsijungs.

Be šio privalumo, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Po 10-ies minučių darbo – barzdaskutė automatiškai išsijungia. Tai taip pat apsaugo nuo netyčinio veikiančios barzdaskutės palikimo.

„Xiaomi Mijia Electric Shaver“ yra kompaktiška, patogi naudotis ir puikiai tinka kelionių metu, bet didelės barzdos ji neįveiks. Jei norite universalios ir galingos barzdaskutės, tada labiau tinkamas sekantis pasiūlymas. 

„Xiaomi Mijia SOOCAS S3 Electric Shaver“ - galinga įspūdingos išvaizdos elektrinė barzdaskutė

Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas CC1017 ir šią elektrinę barzdaskutę galima įsigyti už 35,41 € - tai žemiausia kaina šiai barzdaskutei. Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias savo pirmtako savybes ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

Barzdaskutė tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui. Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

Tad „Xiaomi Mijia SOOCAS S3 Electric Shaver“ yra puiki barzdaskutė, kuria patogu naudotis tiek kelionės metu, tiek namuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()