Speciali akcija perkamiausioms prekėms iš Kinijos turgelio ir TOP 10 geriausių pasiūlymų: nuo mažiausios kainos „OnePlus 7“ ir „Xiaomi Mi 9“ iki nuolaidos kuponų robotui siurbliui ir vaizdo registratoriui (Video, 2019 m. 25 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 40 % nuolaida naujos kartos lazeriniam atstumo matuokliui „Alfawise LS-1“

- 20 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7“

- 29 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9“

- 28 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutei „Xiaomi ES3 3D“

- 35 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida naujam, moderniam, funkcionaliam ir stilingam elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida ir pati mažiausia kaina naujos kartos barzdaskutei „Soocas S3“

- 36 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest išplatino pranešimą apie specialią akciją perkamiausioms pusmečio prekėms - Gearbest TOP seller. Iš akcijos puslapio atrinkome įdomiausius pasiūlymus su geriausiomis kainomis ir papildomais nuolaidų kuponais - visų pasiūlymų kiekis ribotas, tad susidomėjus siūlome nedelsti. 

1. Su mažiausia kaina siūlomas naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

16.20€ | 40 % nuolaida | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

„4 metus ieškojau sau tinkamo lazerinio atstumo matuoklio ir pagaliau jį suradau“. Kuo taip patiko „Alfawise LS-1“ matuoklis ir kokie jo pagrindiniai trūkumai („Alfawise LS-1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.20€.
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.27€.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 15.30€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (63 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

Dabartinė 16.20€ kaina yra mažiausia šio lazerinio atstumo matuoklio kainų istorijoje:

2. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „OnePlus 7“

441€ | 20 % nuolaida

Šiais metais „OnePlus 7“ viduje turi 2.84GHz greičio „Snapdragon 855“ procesorių su 6GB, 8GB ir 12GB RAM. Modelis su 6GB RAM turi 128GB atminties, o 8GB ir 12GB RAM modeliai siūlomi su 256 GB atmintimi. Vidinė „flash“ atmintis pirmą kartą naudoja itin spartų UFS 3.0 standartą, kuris skirtas greitesniam dokumento įkėlimui, vaizdo įrašymui iš fotoaparato ar programų paleidimo laikui. Tačiau „MicroSD“ kortele praplėsti atmintį nėra galimybės. Gerai tuo, kad turi du SIM kortelės lizdus. Taupantiems ir keliaujantiems tai turėtų būti naudinga.

Naujasis modelis pagaliau turi stereofoninius garsiakalbius, kuo ankstesnieji „OnePlus“ telefonai pasigirti negalėjo. Taip pat „OnePlus 7“ palaikys „Bluetooth 5.0“ ryšio standartą.

„OnePlus 7“ modelis turi dvigubą kamerą nugarėlėje - „Sony“ IMX586 48 megapikselių sensorius (f/1.7 diafragma su OIS ir EIS) ir 5 megapikselių. Taip pat kamera turi naują „UltraShot“ variklį.

Norėdami turėti kuo didesnį ekraną, gamintojai naudoja išėmą, slankiojančias sistemas ar net besisukančias kameras. Naujausiuose „OnePlus 7“ modeliuose priekinė kamera yra 16 megapikselių („Sony“ IMX471 jutiklis, f/2.0 diafragma), kuri yra iškylanti. Į priekį atsukta kamera yra padengta safyro stiklu, o mechanizmas buvo išbandytas daugiau kaip 300 000 kartų. Gamintojai žada, kad kamera gali būti atidaryta ir uždaryta 150 kartų per dieną, kasdien, daugiau nei penkerius metus.

„OnePlus 7“ telefonas turi trijų dalių automatinę fokusavimo sistemą – PDAF, CAF ir lazerinį fokusavimo metodą, kad kamera geriau veiktų dienos šviesoje. Atnaujinta ir naktinė fotografija su „Nightscape“ režimu.

Dabartinė 441€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

3. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

329.40€ | 29 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (70 vertinimai)

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

6 GB RAM, 64 GB

6 GB RAM, 128 GB

  • Gearbest - 371.70€
  • Siunčia už 3.43€ Priority Line būdu.

6 GB RAM, 64 GB „Xiaomi Mi 9 SE“

  • Gearbest - 270€
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

Dabartinė 329.40€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

144€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA420225„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 144€
  • su nuolaidos kuponu GBA420225
  • 28 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 8.04€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (130.50€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą.

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju.

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

5. Su 31 % nuolaida siūloma naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė „Xiaomi ES3 3D“

18€ | 31 % nuolaida | „Xiaomi ES3 3D“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi ES3 3D“ - tai belaidis skustuvas su trimis nepriklausomais ašmenų korpusais. Jie tobulai prisitaiko prie veido kontūrų ir palieka glotnią odą. 600 mAh baterijos pakanka maždaug valandai, o visą barzdaskutę galima drąsiai plauti po vandeniu, nes ji atitinka IPX7 standartą. Pirkėjai džiaugiasi baterija ir kainos bei kokybės santykiu.

Tikrai geras produktas už žemą kainą, o kokybė yra puiki. Naudojau „Braun 5415“ ir „Philips 7720/26“ už maždaug 200 eurų, o šis „Xiaomi ES3“ yra tikrai geresnis bent už „Philips“. Nors jis nebrangus, prietaiso kokybė yra tikrai gera, jis veikia tyliai ir skuta tobulai. Integruota 600 mAh baterija išsenka per maždaug 50 minučių. Esu patenkintas ir rekomenduoju visiems. (John)

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“ - 18€.
  • 31 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai naujos kartos supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo versija - pastarasis kainuoja 35€

„Xiaomi ES3 3D“ – tai 2018 metų pabaigoje pasirodęs naujos kartos „Xiaomi“ skustuvas, papildęs jau ir taip gausią skustuvų šeimą. Apie populiariausius „Xiaomi“ barzdaskutes galite paskaityti išsamų palyginimą - jame surasite „Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalgas ir praktinius testus.  

Kuo ypatinga naujoji „Xiaomi ES3 3D“? Tai patogi belaidė barzdaskutė su trimis nepriklausomais besisukančiais ašmenimis - pagal išvaizdą, realizaciją ir kainą, tai yra supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ versija. „Xiaomi ES3 3D“ skirtas pirmiausia tiems, kam patiko „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, bet ši barzdaskutė buvo per brangi ir atrodė kiek per didelė. 

Kiekvienas iš trijų „Xiaomi ES3 3D“ galvutės korpusų juda nepriklausomai vienas nuo kito, todėl šis skustuvas geriau prisitaiko prie veido kontūrų ir užtikrina lygų nusiskutimą. Ašmenis dengiančios grotelės yra išdėstytos dviem lygiagrečiais apskritimais – taip padidinamas kontakto su oda plotas.

Žinoma, tam, kad skutimasis belaide barzdaskute iš tikrųjų būtų patogus, ji privalo turėti gerą bateriją. „Xiaomi ES3 3D“ turi integruotą 600 mAh talpos elementą, kuris vos po 90 minučių įkrovimo leidžia skustis net 60 minučių. Kitaip tariant, vienas įkrovimas leidžia nusiskusti net keletą kartų. Informacija apie baterijos būklę rodoma ant korpuso esančiame ekrane.

Pabaigai verta detaliau sulyginti „Xiaomi ES3 3D“ su  „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - jos abi yra labai panašios tiek skutimo mechanizmo dizainu tiek korpusu. Abu prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui (IPX7), ir pilnai įkrauti abu veikia maždaug 60 minučių. Tiek „Xiaomi ES3 3D“, tiek „Mijia MJTXD01SKS“ turi du greičius, kuriuos labai lengva keisti, o ir svoris yra beveik identiškas. Tačiau „Xiaomi ES3 3D“ korpusas yra labiau pritaikytas prie rankos formos, todėl šiuo prietaisu naudotis šiek tiek patogiau.

Tiesa, verta pastebėti, kad „Xiaomi ES3 3D“, priešingai nei senesnis skustuvas, turi viengubus ašmenis - tai pigesnis sprendimas. Dvigubi ašmenys užtikrina greitesnį skutimą, mat apatiniai peiliukai pakelia plaukus, o viršutiniai juos pjauna. Tačiau vizualiai ir viengubi ašmenys užtikrina tolygų skutimą, gal tik ilgiau užtruka švariai nusiskusti, o pati konstrukcija yra patvaresnė. Ši barzdaskutė taip pat yra šiek tiek pigesnė.

„Xiaomi ES3 3D“ turi daugybę privalumų. Jis yra įkraunamas per USB jungtį, jį galima plauti po vandens srove, o baterijos pakaks bent 4-5 nusiskutimams (greičiausiai ir daugiau, nes jis skuta labai efektyviai). Tačiau reikėtų turėti omenyje, kad pakuotėje nėra dėklo ir šepetėlio skutimo galvutei išvalyti. Nepaisant to, pirkėjams šis prietaisas patinka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.68 balai iš 5 (141 vertinimai)
  • Ašmenys: trys skutimo galvutės su besisukančiais ašmenimis.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: integruota 600 mAh, 90 min. įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: baterijos lygio indikatorius, greitas skutimasi, šlapias skutimasis, USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 16 x 6,5 x 6cm; 175 g.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.90€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.90€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.66€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 33.12€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (58 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

7. Kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

359.10€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Gearbest - 359.10€, 90.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8 
  • Vidurio metų išpardavimas, 25 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

45.01€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZOCEAXS„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Gearbest - 45.01€
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCEAXS
  • Tai mažiausia kaina
  • Speciali anonso akcija, 25 % nuolaida. 
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai. 

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Dabartinė 45.01€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

9. Su mažiausia kaina siūloma naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

36€ | 28 % nuolaida | „Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 36€.
  • 28 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Dabartinė 36€ kaina yra mažiausia šio skustuvo kainų istorijoje:

10. Iš Čekijos sandėlio siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

31.50€ | 32 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 06 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 31.50€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.56€.

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (112 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: