TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: mažiausia kaina „Roborock S50“ ir „Nokia X6“ telefonui, 90€ nuolaida populiariausiam dronui iš „Xiaomi“, nuolaidų kuponai LED šviestuvui ir naujos kartos šepetėliui flagmanui (Video, 2019 m. 26 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 43 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S50“

- 20 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 21 % nuolaida išmaniajai rozetei „Alfawise SP12“ (su nuolaidos kuponu)

- 30 % nuolaida ekonominės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“

- 13 % nuolaida naujam, moderniam, funkcionaliam ir stilingam elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7“ (su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida išmaniajam telefonui „Nokia X6“

- 35 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutei „Xiaomi ES3 3D“

- 26 % nuolaida dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuokliui „Xiaomi Smart Plant Tester“ (su nuolaidos kuponu)

- 49 % nuolaida vienam pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su mažiausia kaina siūlomas robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

340.86€ | 43 % nuolaida | „Roborock S50“ specifikacijos

Retai pasitaikantis, bet labai geras pasiūlymas „Roborock S50“. Tai yra „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai.

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Gearbest - 340.86€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 3.59
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (6366 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

Dabartinė 340.86€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu ir 90€ nuolaida siūlomas populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

359.10€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Gearbest - 359.10€
  • 90.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • Vidurio metų išpardavimas, 20 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

3. Su nuolaidos kuponu siūloma išmanioji rozetė „Alfawise SP12“

11.66€ | 21 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBHS053101 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„Alfawise SP12“ – tai viena iš nedaugelio Kinijoje parduodamų išmaniųjų rozečių, kuri montuojasi tiesiai į instaliacijos dėžutę ir tampa praktiškai neatskiriama nuo kitų namuose sumontuotų rozečių. Ši rozetė turi įžeminimą, o priklausomai nuo kiekvieno poreikio ją nuotoliniu būdu galima valdyti tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniuoju telefonu.

Lengvai paruošiama darbui rozetė. „Alfawise SP12“ šiuo metu dažniausiai naudoju kartu su „Amazon Alexa“ savo miegamajame. Anksčiau buvau įpratęs keltis vien tam, kad išjungčiau šviestuvą. Tuo tarpu dabar tiesiog galiu tai balsu pasakyti „Alexa“ ir šviesa išsijungia automatiškai. (Raymond)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • „Gearbest“11.66€.
  • Su nuolaidos kuponu GBHS053101
  • Dabar parduodama su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Išmaniosios rozetės nėra naujiena. Vis dėlto dažnas pirkėjas jų atsisako dėl tos priežasties, nes jos užima daug vietos ir gadina kambario interjerą. Džiugu pranešti, kad kinai galiausiai išsprendė ir šią problemą. Naujos kartos rozetė „Alfawise SP12“ yra tiesiog montuojama tiesiai į elektros instaliacijos dėžutę.

Nors iš išvaizdos ši rozetė atrodo įprastai, ją galima vadyti tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniuoju telefonu. Ir šiuo atveju visiškai nėra svarbu esate namuose ar išvykę, „Alfawise SP12“ išmaniąją rozetę bet kada galima įjungti ir išjungti tiesiog per internetą.

Būtina pridėti ir tai, kad šioje rozetėje integruotas mechanizmas leidžia sudaryti valdymo tvarkaraščius. Būtent jų dėka „Alfawise SP12“ rozetė gali tiesiog automatiškai įsijungti ar išsijungti nustatytu laiku visiškai savarankiškai be žmogaus įsikišimo.

„Alfawise SP12“ išmanioji rozetė ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi visą eilę įdiegtų saugos sprendimų. Trumpai tariant, „Alfawise SP12“ padeda apsisaugoti nuo trumpo sujungimo, viršįtampio, perkaitimo ir kitų elektros instaliacijos sistemoje galinčių kilti pavojų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise SP12“ yra pagaminta iš patikimo plastiko, kuris atlaiko itin aukštas temperatūras. Be to, gamintojas tvirtina, jog šis plastikas yra maksimaliai draugiškas aplinkai bei žmogaus sveikatai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 13 (6366 vertinimai)
  • Įtampa: 110 – 240 V (AC).
  • Srovė: 16 A.
  • Dažnis: 50 / 60 Hz.
  • Ryšiai: 802.11.b/g/n.
  • Korpusas: polikarbonatas (PC) ir plastikas (ABS).
  • Papildomos funkcijos: „Google Home“ ir „Amazon Alexa“ palaikymas; valdymas išmaniuoju telefonu.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 8 x 5 cm; 106 g.

4. Su 30 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

149.80€ | 30 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • „Gearbest“ - 149.80€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 195-231€

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (212 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

Dabartinė 149.80€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

44.86€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZOCSFB„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Gearbest - 44.86€
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCSFB
  • Tai mažiausia kaina
  • Speciali anonso akcija, 13 % nuolaida. 
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai. 

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Dabartinė 44.86€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „OnePlus 7“

430.56€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMPOP7256

Šiais metais „OnePlus 7“ viduje turi 2.84GHz greičio „Snapdragon 855“ procesorių su 6GB, 8GB ir 12GB RAM. Modelis su 6GB RAM turi 128GB atminties, o 8GB ir 12GB RAM modeliai siūlomi su 256 GB atmintimi. Vidinė „flash“ atmintis pirmą kartą naudoja itin spartų UFS 3.0 standartą, kuris skirtas greitesniam dokumento įkėlimui, vaizdo įrašymui iš fotoaparato ar programų paleidimo laikui. Tačiau „MicroSD“ kortele praplėsti atmintį nėra galimybės. Gerai tuo, kad turi du SIM kortelės lizdus. Taupantiems ir keliaujantiems tai turėtų būti naudinga.

Naujasis modelis pagaliau turi stereofoninius garsiakalbius, kuo ankstesnieji „OnePlus“ telefonai pasigirti negalėjo. Taip pat „OnePlus 7“ palaikys „Bluetooth 5.0“ ryšio standartą.

„OnePlus 7“ modelis turi dvigubą kamerą nugarėlėje - „Sony“ IMX586 48 megapikselių sensorius (f/1.7 diafragma su OIS ir EIS) ir 5 megapikselių. Taip pat kamera turi naują „UltraShot“ variklį.

Norėdami turėti kuo didesnį ekraną, gamintojai naudoja išėmą, slankiojančias sistemas ar net besisukančias kameras. Naujausiuose „OnePlus 7“ modeliuose priekinė kamera yra 16 megapikselių („Sony“ IMX471 jutiklis, f/2.0 diafragma), kuri yra iškylanti. Į priekį atsukta kamera yra padengta safyro stiklu, o mechanizmas buvo išbandytas daugiau kaip 300 000 kartų. Gamintojai žada, kad kamera gali būti atidaryta ir uždaryta 150 kartų per dieną, kasdien, daugiau nei penkerius metus.

„OnePlus 7“ telefonas turi trijų dalių automatinę fokusavimo sistemą – PDAF, CAF ir lazerinį fokusavimo metodą, kad kamera geriau veiktų dienos šviesoje. Atnaujinta ir naktinė fotografija su „Nightscape“ režimu.

7. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Nokia X6“

134.55€ | 17 % nuolaida„Nokia X6“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nokia X6“ – tai gerai žinomo gamintojo išmanusis telefonas su „Android 8.1“ operacine sistema bei našiu „Snapdragon 636“ centriniu procesoriumi. Šis išmanusis telefonas daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl konkurencingos kainos, kuri prilygsta kiniškiems išmaniesiems telefonams. Be to, „Nokia X6“ garsėja savo galine kamera, kuri yra aprūpinta dirbtiniu intelektu ir taip pat maloniai stebina natūraliu spalvų atkūrimu.

Tai nuostabus išmanusis telefonas, kuris yra ne tik greitas, bet dar turi gerą priekinę bei galinę dvigubą kamerą ir maloniai stebina puikia surinkimo kokybe prilygstančia aukštosios klasės išmaniesiems telefonams. Be to, „Android“ šiam išmaniajam telefonui suteikia puikią vartotojo patirtį ir maksimalų funkcionalumą. (Angel)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Gearbest - 134.55€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai registruotu paštu.

„Nokia X6“ šiuo metu yra labai dažnai lyginima su „Xiaomi Mi A2“. Technologiškai šie išmanieji telefonai yra labai panašūs, o svarbiausią, abu turi švarų „Android“. Taip pat nepaneigsi, kad tiek „Nokia“, tiek „Xiaomi“ yra gerai vertinami prekiniai ženklai Europoje.

Vis dėlto kai kuriems pirkėjams „Nokia“ prekinis ženklas kelia didesnį pasitikėjimą. Be to, „Nokia X6“ išmanusis telefonas taip pat turi keletą reikšmingų pranašumų prieš „Xiaomi Mi A2“.

„Nokia X6“ turi šiek tiek mažesnės įstrižainės ekraną (5,8 prieš 5,99 colių), tačiau šis ekranas gali pasigirti didesniu taškų colyje skaičiumi (432 PPI prieš 403 PPI) bei geresne raiška lyginant su „Xiaomi Mi A2“. Be to, dėl šiek tiek mažesnės įstrižainės „Nokia X6“  sudomins tuos, kas ieško mažesnių matmenų telefono – jis yra plonesnis nei „Xiaomi Mi A2“, mažesnio aukščio ir lengvesnis, bet šiek tiek platesnis..

Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Nokia X6“ vidinę ROM atmintį galima plėsti naudojant Micro SD kortelę, kai tuo tarpu „Xiaomi Mi A2“ išorinės duomenų kortelės nepalaiko, o maksimalus vidinės atminties dydis – 128 GB.

Naujos kartos „Nokia“ išmanusis telefonas taip pat gali autorizuoti naudotoją pagal veidą ir pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi ne tik USB C tipo, bet dar ir 3,5 milimetrų ausinių lizdą. Šie aukščiau paminėti pranašumai leidžia „Nokia X6“ išsiskirti iš kitų ekonominės klasės išmaniųjų telefonų.

Tad „Nokia X6“ puikiai tinka standartinių poreikių pirkėjams, tačiau ko gero, gali nepatikti labiau reikliems naudotojams – jiems turbūt kur kas labiau patiks „Xiaomi Mi A2“. Visų pirma „Xiaomi Mi A2“ yra aprūpintas galingesniu „Snapdragon 660“ CPU. „Nokia X6“ turi mažiau spartų „Snapdragon 636“. Ką tai reiškia realybėje? Paprastas vartotojas jokio skirtumo nepajus, bet žaidimų mėgėjams turbūt naudingiau rinktis šiek tiek brangesnį „Xiaomi Mi A2“.

O štai kas liečia kameras, didelių skirtumų nepajusite - „Nokia X6“ naudojamas „Snapdragon 636“ CPU  išmaniojo telefono kamerai taip pat suteikia dirbtinio intelekto funkcionalumą, kurį siūlo ir „Xiaomi Mi A2“.

„Xiaomi Mi A2“ kameros (12 MP + 20 MP) bent jau megapikselių kiekiu lenkia „Nokia X6“ išmanųjį telefoną (16 MP + 5 MP). Vis dėlto norime priminti, kad „Xiaomi Mi A2“ naudoja įprastus „Sony IMX 376“ vaizdo jutiklius, kai tuo tarpu „Nokia“ jau nuo senų laikų garsėja savo išskirtinėmis patentuotomis kamerų technologijomis.

Apžvalgininkai pastebi, kad „Xiaomi Mi A2“ gali pasigirti ryškesnėmis nuotraukomis, tačiau tuo pačiu sutinka, kad „Nokia X6“ kamera maloniai stebina kur kas natūralesniu spalvų atkūrimu nei kiti ekonominės klasės išmanieji telefonai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (448 vertinimai)
  • Ekranas: 5,8 colių įstrižainės IPS LCD tipo ekranas (1080 x 2280, 432 PPI) apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių „Snapdragon 636“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 509“.
  • Atmintis: 4 GB arba 6 GB RAM ir 32 GB arba 64 GB ROM (gali būti plečiama naudojant Micro SD kortelę).
  • Kameros: dviguba galinė kamera (16 MP, f/2.0, 1.0µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, 1.12µm, gylio jutiklis) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui, priekinė kamera (16 MP, f/2.0, 1.0µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui.
  • OS: Android 8.1 (Oreo) originali versija.
  • Baterija: 3060 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis, 3,5 milimetrų ausinių lizdas.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0 ir WiFi 802.11ac ryšio moduliai, 4G LTE palaikymas (B1 / B3 / B7 / B8, B38 / B39 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, artumo sensorius, kompasas
  • Korpusas: iš aliuminio lydinio pagamintas karkaso rėmelis bei „2.5D Corning Gorilla Glass“ tipo stiklu padengtas išmaniojo telefono priekis bei galinė dalis.
  • Matmenys ir masė: 14,72 x 7,1 x 0,8 cm, 151 g.

Dabartinė 134.55€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

8. Su 35 % nuolaida ir mažiausia kaina siūloma naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė „Xiaomi ES3 3D“

17.04€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi ES3 3D“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi ES3 3D“ - tai belaidis skustuvas su trimis nepriklausomais ašmenų korpusais. Jie tobulai prisitaiko prie veido kontūrų ir palieka glotnią odą. 600 mAh baterijos pakanka maždaug valandai, o visą barzdaskutę galima drąsiai plauti po vandeniu, nes ji atitinka IPX7 standartą. Pirkėjai džiaugiasi baterija ir kainos bei kokybės santykiu.

Tikrai geras produktas už žemą kainą, o kokybė yra puiki. Naudojau „Braun 5415“ ir „Philips 7720/26“ už maždaug 200 eurų, o šis „Xiaomi ES3“ yra tikrai geresnis bent už „Philips“. Nors jis nebrangus, prietaiso kokybė yra tikrai gera, jis veikia tyliai ir skuta tobulai. Integruota 600 mAh baterija išsenka per maždaug 50 minučių. Esu patenkintas ir rekomenduoju visiems. (John)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“ - 17.04€.
  • Tai mažiausia kaina
  • 35 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai naujos kartos supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo versija - pastarasis kainuoja 35€

„Xiaomi ES3 3D“ – tai 2018 metų pabaigoje pasirodęs naujos kartos „Xiaomi“ skustuvas, papildęs jau ir taip gausią skustuvų šeimą. Apie populiariausius „Xiaomi“ barzdaskutes galite paskaityti išsamų palyginimą - jame surasite „Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalgas ir praktinius testus.  

Kuo ypatinga naujoji „Xiaomi ES3 3D“? Tai patogi belaidė barzdaskutė su trimis nepriklausomais besisukančiais ašmenimis - pagal išvaizdą, realizaciją ir kainą, tai yra supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ versija. „Xiaomi ES3 3D“ skirtas pirmiausia tiems, kam patiko „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, bet ši barzdaskutė buvo per brangi ir atrodė kiek per didelė. 

Kiekvienas iš trijų „Xiaomi ES3 3D“ galvutės korpusų juda nepriklausomai vienas nuo kito, todėl šis skustuvas geriau prisitaiko prie veido kontūrų ir užtikrina lygų nusiskutimą. Ašmenis dengiančios grotelės yra išdėstytos dviem lygiagrečiais apskritimais – taip padidinamas kontakto su oda plotas.

Žinoma, tam, kad skutimasis belaide barzdaskute iš tikrųjų būtų patogus, ji privalo turėti gerą bateriją. „Xiaomi ES3 3D“ turi integruotą 600 mAh talpos elementą, kuris vos po 90 minučių įkrovimo leidžia skustis net 60 minučių. Kitaip tariant, vienas įkrovimas leidžia nusiskusti net keletą kartų. Informacija apie baterijos būklę rodoma ant korpuso esančiame ekrane.

Pabaigai verta detaliau sulyginti „Xiaomi ES3 3D“ su  „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - jos abi yra labai panašios tiek skutimo mechanizmo dizainu tiek korpusu. Abu prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui (IPX7), ir pilnai įkrauti abu veikia maždaug 60 minučių. Tiek „Xiaomi ES3 3D“, tiek „Mijia MJTXD01SKS“ turi du greičius, kuriuos labai lengva keisti, o ir svoris yra beveik identiškas. Tačiau „Xiaomi ES3 3D“ korpusas yra labiau pritaikytas prie rankos formos, todėl šiuo prietaisu naudotis šiek tiek patogiau.

Tiesa, verta pastebėti, kad „Xiaomi ES3 3D“, priešingai nei senesnis skustuvas, turi viengubus ašmenis - tai pigesnis sprendimas. Dvigubi ašmenys užtikrina greitesnį skutimą, mat apatiniai peiliukai pakelia plaukus, o viršutiniai juos pjauna. Tačiau vizualiai ir viengubi ašmenys užtikrina tolygų skutimą, gal tik ilgiau užtruka švariai nusiskusti, o pati konstrukcija yra patvaresnė. Ši barzdaskutė taip pat yra šiek tiek pigesnė.

„Xiaomi ES3 3D“ turi daugybę privalumų. Jis yra įkraunamas per USB jungtį, jį galima plauti po vandens srove, o baterijos pakaks bent 4-5 nusiskutimams (greičiausiai ir daugiau, nes jis skuta labai efektyviai). Tačiau reikėtų turėti omenyje, kad pakuotėje nėra dėklo ir šepetėlio skutimo galvutei išvalyti. Nepaisant to, pirkėjams šis prietaisas patinka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.68 balai iš 5 (150 vertinimai)
  • Ašmenys: trys skutimo galvutės su besisukančiais ašmenimis.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: integruota 600 mAh, 90 min. įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: baterijos lygio indikatorius, greitas skutimasi, šlapias skutimasis, USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 16 x 6,5 x 6cm; 175 g.

Dabartinė 17.04€ kaina yra mažiausia šios barzdaskutės kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

11.66€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas COPL18CCIG„Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 11.66€.
  • Su nuolaidos kuponu COPL18CCIG
  • 26 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.19€.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (56 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

10. Iš Lenkijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“

24.22€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GDUT30BL | „Utorch UT30“ specifikacijos

„Utorch UT30“ šviestuvas yra labai panašus į itin populiarų „Yeelight YLXD01YL“ šviestuvą, tačiau „Utorch UT30“ yra šiek tiek plokštesnis, truputi platesnis ir beveik du kartus pigesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad Utorch UT30 šviestuvo kaina yra du kartus mažesnė, palyginus su Yeelight YLXD01YL, kuris yra pats pigiausias ir paprasčiausias šviestuvas iš Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, tai šis Utorch šviestuvas yra labai geras pasirinkimas mažiems kambariams. Plius, Utorch UT30 valdymas yra paprastas ir jo integracija į išmaniųjų namų sistemą (susiejimą su kitais įrenginiais, įvairių scenarijų kūrimas ir pan. aut. past.) yra paprasta ir nesudėtinga.

Kaina

Tikrinta 2019 06 25

Utorch UT30“ 30 cm dydžio (18W, 1680lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 24.22€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Nuolaidos kuponas GDUT30BL
  • 49 proc. nuolaida, siuntimas už 9.12€

„Utorch UT30“ 40 cm dydžio (24W, 2240lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 35.88€
  • 12 proc. nuolaida
  • iš Kinijos sandėlio atsiųs už 0.39€

„Utorch UT30“ galingumas yra 18 W ir jo viduje išdėlioti LED šviestukai trimis juostomis.

Kiekvienoje šioje LED juostoje yra 4 šviestukai šviečiantys baltai ir 4 šviestukai šviečiantys gelsvai.

Nors parduotuvės specifikacijose rašoma, kad „Utorch UT30“ šviestuvas užtikrina 2000 liumenų ryškumą, iš tikro 30 cm diametro šviestuvas šviečia kiek silpniau - jo maksimalus šviesos srautas siekia 1680 Lm (tai atitinka vieną 100W galios kaitrinę lemputę). O štai 40 cm šviestuvas užtikrina jau 2240 Lm apšvietimą.

Taip pat jis turi reguliuojamą šviesos temperatūrą nuo 3000K iki 6500K ir viskas gali būti kontroliuojama nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę ir prisijungus per „WiFi“ arba pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus.

Beje, kalbant apie pačią „Utorch UT30“ pakuotę, tai viskas supakuota tvarkingai ir šviestuvas atkeliavo saugiai bei nepažeistas. Gamintojas į pakuotę pridėjo itin daug apsauginių minkštų įdėklų, tad „Utorch UT30“ visos kelionės metu yra labai gerai apsaugotas.

Taip pat pakuotėje yra reikalingi šviestuvo pritvirtinimui prie lubų varžtai ir matinis bei permatomas šviestuvo gaubtas. Pastarąjį reikia šiek tiek sulenkti ir įstatyti į patį šviestuvą, tačiau apžvalgininkas tai pataria daryti tuo atveju, kai pats „Utorch UT30“ šviestuvas jau bus pilnai įrengtas, prijungti visi reikalingi laidai ir „Utorch UT30“ pritvirtintas prie lubų, kadangi šį gaubtą įdėti yra lengva, tačiau išimti tampa jau sudėtingiau.

Na, o pačių laidų prijungimas prie „Utorch UT30“ šviestuvo yra visai paprastas ir lengvas. Tereikia spustelėti specialų šviestuve esantį laido spaustuką ir į jį įstatyti laidą.

Dar verta paminėti, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir QR kodas, kurį nuskenavus galima atsisiųsti „Smart Life“ programėlę.

Belieka atsisiųsti programėlę, susikurti savo paskyrą, nurodyti el. pašto adresą arba telefono numerį, ir surandame iš didelio įrenginių sąrašo savo šviestuvą „Utorch UT30“.

Tada belieka suporuoti „WiFi“ ryšiu „Utorch UT30“ šviestuvą ir jūsų telefone turimą „Smart Life“ programėlę. Kai vyksta įrenginių poravimas, „Utorch UT30“ pradeda mirksėti.

Beje, jei esate prisijungę prie 5 Ghz, tai reikia laikinai persijungti prie 2.4 GHz „WiFi“ ryšio, įvesti slaptažodį ir palaukti porą minučių, kol bus baigtas įrenginių poravimas.

Baigus poravimą, „Utorch UT30“ šviestuvas atsiras įrenginių sąraše („All Devices“) ir dabar su išmaniuoju telefonu galima jį valdyti: įjungti/išjungti, kontroliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą.

Taip pat yra galimybė „Utorch UT30“ šviestuvą suporuoti su trečiųjų šalių sistemomis, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualiais asistentais bei susiejus šviestuvą su kitais namų įrenginiais kurti įvairius scenarijus.

Apžvalgininko tie virtualūs asistentai ypatingai nedomina, ypač turint galvoje, kad programėlėje ir taip yra viskas ko reikia, bei galimybės viename telefone turėti daugybę įvairių įrenginių, juos kontroliuoti bei kurti įvairius scenarijus. Tačiau apžvalgininkas pasidomėjo ką internete kalba kiti vartotojai ir kaip naudotis „Google Home“.

Jis iškart rekomenduoja atsisiųsti kitą išmaniąją programėlę „Tuja Smart“, su kuria lygiai taip pat galima valdyti „Utorch UT30“ šviestuvą. Ji praktiškai identiška „Smart Life“ programėlei, tačiau yra esminis skirtumas.

„Tuja Smart“ programėlės paskyroje yra galimybė aktyvuoti „Google Home“ asistentą.

Dabartinė 24.22€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: