Efektas nesulyginamas, bet pirmieji bandymai sukels daug juoko: kuo toks geras „Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas, su kuriuo net galima pamasažuoti dantenas? („Xiaomi SOOCAS W3“ apžvalga, Video)  ()

Gražiai ir sveikai šypsenai tikrai neužtenka gero dantų šepetėlio. Nuo maisto likučių ir bakterijų būtina išvalyti ir tarpdančius. Prisipažinsiu, niekada nemėgau įprasto tarpdančių siūlo. Ir išbandęs „Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą pagaliau galiu greitai, patogiai ir kas svarbiausia – kokybiškai išvalyti savo tarpdančius, liežuvį ir net pamasažuoti dantenas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikus pakuotės turinys ir antgalių paskirtis

„Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas (36,77 €) atkeliauja tvarkingoje ir nepažeistoje pakuotėje.

Dėžutės priekyje yra pavaizduotas pats „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas, o nugarėlėje surašytos pagrindinės jo specifikacijos.

Taip pat yra specialus ženklinimas iš kurio galima suprasti, kad tai yra originalus produktas, o nuskenavus QR kodus gauti papildomos informacijos apie šį produktą.

Iškart verta pasakyti, kad „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas nepalaiko išmaniosios programėlės.

Pakuotės viduje randu patį „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą, USB laidą, 4 skirtingus valymo antgalius ir naudojimosi instrukciją.

Ypač gerai, kad ji yra anglų kalba. Instrukcija labai išsami ir aiški: kaip naudotis tarpdančių valytuvu, kokie yra valymo režimai, antgalių naudojimo paskirtys ir t.t.

Pakuotėje esantis USB laidas yra maždaug vieno metro ilgio. Gana lankstus, kokybiškai pagamintas. Tikrai neturiu jam priekaištų.

Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių naudoti („food-grade“) ABS ir PC medžiagų. Ir kas yra itin gerai, kad tų antgalių čia turime net keturis.

Antgaliai yra tvirti ir pagaminti labai kokybiškai. Išbandžiau juos visus ir jie atlieka savo funkcijas taip, kaip ir nurodo gamintojas.

Čia rankoje laikau du antgalius, kurių vienas yra skirtas liežuvio valymui, o kitas yra standartinis, skirtas tarpdančių valymui. Pastarąjį daugiausiai ir naudoju.

O šie du antgaliai yra kiek įdomesni. Kairėje pusėje matomas antgalis yra skirtas palei dantenų linijai esančioms bakterijoms ir mikrobams pašalinti.

Uždedame šį antgalį ant „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo, jį pakreipiame 45 laipsnių kampu ir pasirinkę švelniausią vandens srovę judame per dantenų liniją.

Kadangi pats antgalio galiukas yra minkštas ir paslankus, galima drąsiai judėti per dantenas ir jų nepažeisti.

Tuo tarpu kitas antgalis yra skirtas tiems, kurie turi ortodontinių, o kalbant paprasčiau, kreivų dantų. Šio antgalio galiukas yra padengtas švelniais šereliais ir tai papildomai padeda išvalyti kreivų dantų tarpdančius.

„SOOCAS W3“ išvaizda, techninės detalės, valymo režimai, naudojimosi patogus ir dar daugiau

Ir galiausiai prieiname prie pačio „SOOCAS W3“ tarpdančio valytuvo. Iškart galiu pasakyti, kad jis yra puikios išvaizdos. Atrodo labai gražiai ir jį laikyti vienoje rankoje yra itin patogu.

Priekyje turime du valdymo mygtukus: režimų pasirinkimo ir įjungimo/išjungimo. Taip pat čia yra įtaisyti šviesos indikatoriai, kurie informuoja apie pasirinktą režimą ir baterijos energijos likutį.

Režimai pasirenkami, kai „SOOCAS W3“ yra neįjungtas:

  • 1-ą kartą paspaudus apatinį mygtuką pasirenkame „švelnų“ režimą – šviečia kairysis šviesos indikatorius. Leidžiama vienodo intensyvumo vandens srovė;
  • 2 kartus paspaudus pasirenkamas „standartinis“ režimas – šviečia kairysis ir vidurinysis šviesos indikatoriai. Stipresnė vandens srovė, palyginus su „švelniu“ režimu;
  • 3 kartus paspaudus pasirenkamas „masažo“ režimas – šviečia dešinysis šviesos indikatorius. Pulsuojanti vandens srovė.

Beje, „SOOCAS W3“ atsimena paskutinį pasirinktą režimą.

Iš pradžių man net ir tas „švelnusis“ režimas atrodė kiek per stiprus ir pirmąjį kartą su „SOOCAS W3“ prisiminsiu ilgam.

Aš kone su juo nusiprausiau, o ne išsivaliau tarpdančius. Aplinkiniams tuo metu buvo labai juokinga. Taip jau būna, kai nemoki naudotis daiktu – ir gali gerą produktą išmesti į šiukšlių dėžę.

Patarimas? Treniruotis. Nėra kito patarimo. Kiekvienas turi pats paimti tarpdančių valytuvą į rankas, būtinai pasirinkti silpniausią režimą, ir treniruotis, kol išmoks tinkamai naudotis šiuo puikiu prietaisu.

Man prireikė 2-3 kartų ir dabar jau viskas pavyksta kuo puikiausiai. Ir to „švelniausio“ režimo yra tikrai pakankamai išvalyti tarpdančius nuo maisto likučių, apnašų ir mikrobų.

Beje, neišgąskite jei po šios procedūros šiek tiek kraujuos dantenos. Tai yra normalu – jos yra nepripratusios prie tokių dalykų.

Gamintojas nurodo, kad po savaitės kraujavimas praeina – man jis baigėsi po 4 dienų. Tačiau jei jis tęsis dvi savaites, galima įtarti, kad yra problemų su dantenomis. Tada rekomenduojama nutraukti naudojimąsi „SOOCAS W3“ ir keliauti pas odontologą.

Išbandžiau ir kitus antgalius bei valymo režimus ir galiu pasakyti, kad bent kol kas man pilnai užtenka „švelniojo“. „Standartinis“ režimas man dar per stiprus ir kurį laiką aš jo tikrai nenaudosiu. O „masažo“ režimą retkarčiais išbandau ir jis yra visai malonus.

Dėl antgalių, tai išbandžiau visus, bet daugiausiai naudoju standartinį. Taip pat labai smagus yra liežuvio valymui skirtas antgalis. Su jais pilnai išvalau savo burną nuo maisto likučių ir bakterijų.

Turbūt kilo klausimas, o kaip pritvirtinti tuos antgalius ir juos keisti?

Viskas yra labai paprasta. „SOOCAS W3“ viršuje yra speciali ertmė šiems antgaliams. Taip pat galite matyti, kad yra minimali išpjova, tad antgalių neįmanoma įdėti kitaip, nei reikia. Belieka paimti norimą antgalį ir jį įstatyti į šią vietą.

Norint išimti, nuspaudžiu viršutinį mygtuką ir ištraukiu antgalį. Įdedu kitą antgalį ir galiu toliau valyti tarpdančius, dantenas bei liežuvį. Labai patogu ir paprasta. Antgaliai pritvirtinami tvirtai, mygtukas reaguoja tinkamai.

„SOOCAS W3“ nugarėlė padengta tokiais taškeliais ir tai suteikia papildomo tvirtumo, kai įrenginys yra laikomas rankoje. Geras gamintojo sprendimas.

Apačioje galite matyti uždengtą jungtį, per kurią yra įkraunama „SOOCAS W3“ baterija.

Šis dangtelis labai tvirtai apsaugo šią jungtį nuo vandens ir per dvi savaites nieko blogo nenutiko.

Beje, „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui – IPX7 standartas – tad neverta bijoti, kad jis sušlaps. Ir kaip galėsite pamatyti pateiktame vaizdo įraše – „SOOCAS W3“ dirba ir visiškai panardintas į vandenį.

„SOOCAS W3“ talpa siekia 230 ml. Šioji talpa yra skaidri ir sugraduota kas 50 ml iki 200 ml žymos. Praktiškas ir vizualiai gražus sprendimas.

Vandens pripildymas vyksta atidarius štai šį dangtelį. Jo viduje yra speciali guminė tarpinė, kuri neleidžia pripiltam vandeniui tekėti į išorę. O dangtelio vyriai yra metaliniai ir tai prideda dar daugiau solidumo šiam puikiai daiktui.

Ar užtenka 230 ml vandens vienam tarpdančių išvalymui? Taip, man tokio vandens kiekio yra tikrai pakankamai. Per dvi savaites dar nebuvo tokio atvejo, kad reikėtų papildomai pripildyti vandens.

Gal „SOOCAS W3“ ir gali pasirodyti kiek didokas tarpdančių valytuvas, bet užtat jo vandens talpos užtenka vienam tarpdančių išvalymo seansui. O tai, mano nuomone, yra svarbiau už dar mažesnį tarpdančio valytuvo dydį.

Be to, „SOOCAS W3“ yra ganėtinai kompaktiškas: apie 30 x 7,5 x 3 cm, o sveria maždaug 290 gramus.

O kaip baterija?

„SOOCAS W3“ turi 2200 mAh talpos bateriją ir ji yra įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu. Gamintojas nurodo, kad „SOOCAS W3“ baterija yra įkraunama per 4-6 valandas ir jos užtenka mėnesiui laiko.

„SOOCAS W3“ atkeliavo su pilnai įkrauta baterija, tad per dvi savaites dar neprisireikė išbandyti įkrovimo ir nustatyti kiek prireiks tam laiko. Iki šio momento visi gamintojo teiginiai pasitvirtino, tad neturiu abejonių ir dėl įkrovimo greičio.

Beje, kai baterija yra pilnai įkrauta, indikatorius ant „SOOCAS W3“ šviečia baltai. Kai energijos liks mažiau, kaip 40 % - indikatoriaus spalva pasikeis į raudoną, o kai liks mažiau, kaip 10 % - pradės ir mirksėti.

Įkrovimo metu iki 40 % mirksi raudonos spalvos indikatorius, toliau pradeda mirksėti baltos spalvos indikatorius, o kai baterija yra pilnai įkrauta – baltos spalvos indikatorius nustoja mirksėjęs.

Per pastarąsias dvi savaites „SOOCAS W3“ naudoju tris kartus per dieną. Ir baterijos indikatorius vis dar šviečia baltai, vadinasi energijos yra užtektinai ir tikrai daugiau nei 40 %.

Teigiama, kad baterijos energijos užteks mėnesiui laiko ir panašu, kad taip tikrai yra.

„SOOCAS W3“ testavimas ir dar keletas minčių

Kadangi gamintojas nurodo, jog „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui – IPX7 standartas – nusprendžiau tai patikrinti praktiškai.

Kaip galite matyti iš žemiau pateikto vaizdo įrašo, „SOOCAS W3“ darbuojasi puikiai ir visiškai nebijo vandens. Lengvai perjungiami valymo režimai ir srovė yra tikrai stipri.

Man tai buvo pirmasis toks tarpdančių valytuvas ir po dviejų savaičių galiu pasakyti, kad „SOOCAS W3“ yra puikus. Jo efektyvumo net neverta lyginti su tarpdančių siūlu. Pagaliau galiu patogiai, greitai ir kokybiškai išsivalyti tarpdančius ir apskritai visą burną. Labai šaunus prietaisas.

Ko dar norėčiau:

  • Galėtų būti ir ketvirtasis režimas, „super švelnus“ ar kas nors panašaus. Tas esamas „švelnus“ režimas pačiomis pirmosiomis dienomis kai kuriems gali pasirodyti šiek tiek per stiprus. Iš kitos pusės, jei ir būtų „super švelnus“ režimas – jį greičiausiai naudotume praktiškai vos kelias dienas ir greitai pereitume prie „švelnaus“, tad toks gamintojo sprendimas yra visai logiškas;
  • Visai praverstų automatinis išsijungimas, pasibaigus vandeniui. Dabar varikliukas dirba ir, kai ištuštinama talpa, ir „SOOCAS W3“ reikia išjungti paspaudus mygtuką;
  • Nėra dėkliuko, skirto „SOOCAS W3“ ir antgalius gabentis su savimi. Toks dalykas praverstų kelionėse;
  • Žinoma, tai net ne trūkumai, o greičiau papildomi pageidavimai, kurie tikrai pabrangintų „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą.

Privalumai:

  • Puikaus dizaino ir aukščiausios pagaminimo kokybės;
  • Patogus ir lengvas laikyti vienoje rankoje;
  • Paprastas naudojimasis ir aiškus informavimas apie režimų pasirinkimą ir baterijos energijos likutį;
  • Trys skirtingi valymo pasirinkimai: „švelnus“, „standartinis“, „masažo“ režimai. Tad tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir susipažinusiems su tarpdančių valytuvais. Atsimena paskutinį pasirinktą režimą;
  • 230 ml vandens talpa, kurios užtenka vienam tarpdančių valymui;
  • 4 keičiami antgaliai: standartinis, liežuvio valymui, mikrobų valymui palei dantenų liniją ir kreiviems dantims;
  • paprastas bei greitas antgalių keitimas;
  • visiškai atsparus vandeniui, IPX7 standartas;
  • ilgas baterijos tarnavimo laikas – vieno įkrovimo užteks mėnesiui laiko.

Pabaigai galiu pasakyti, kad esu labai patenkintas šiuo „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvu. Labai praktiškas, naudingas, patogus daiktas, kuris padeda burnoje palaikyti švarą ir gaivą.

O siekiant maksimalaus efektyvumo drauge naudoju ir „SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį (apžvalga). Jis drauge su „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvu sudaro nuostabų tandemą. Tik keturios minutės ir dantys, dantenos, liežuvis, apskritai visa burna yra švari nuo maisto likučių, apnašų bei bakterijų. Labai geras derinys, kuris vertas kiekvieno už juos sumokėto cento.

P.S. Dėkojame internetinei parduotuvei Gearbest.com už galimybę išbandyti „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą. Jei susidomėjote šiuo prietaisu ir norite jį įsigyti sau ar artimiesiems, šiuo metu jam taikoma 36 % nuolaida, tad galutinė jo kaina yra 36,77 €.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()