Iš Vokietijos sandėlio, europietiška garantija ir nemokamas pristatymas: Geekmaxi skelbia didįjį „Mid Year Sale“ išpardavimą ir pristato įdomiausius pasiūlymus su specialiais nuolaidos kuponais ir iš ES sandėlio (Video)  ()

Įdomiausi „Mid Year Sale“ išpardavimo pasiūlymai:

- „Kospet Brave 4G LTE“ išmanusis laikrodis – 2GB/16GB, IP68 standartas ir LTE 4G modulis;

- „Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė;

- „Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys;

- „Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis, rankinis dulkių siurblys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi.com skelbia apie prasidėjusį didįjį vidurvasario išpardavimą – „Mid Year Sale“.

Jo metu galima su nuolaidomis ir iš Vokietijos sandėlio įsigyti įvairių prekių  – nuo belaidžių ausinių iki elektrinių paspirtukų ir nuo telefonų iki dronų.

Yra įvairių kokybiškų prekių, kurių kainos prasideda vos nuo 2,99 €.

Visą informaciją apie šį išpardavimą, prekių pasiūlymus ir sąlygas rasti apsilankę oficialioje Geekmaxi interneto svetainėje.

Žemiau - įdomiausi šio išpardavimo pasiūlymai iš plataus Geekmaxi.com asortimento:

„Kospet Brave 4G LTE“ išmanusis laikrodis – 2GB/16GB, IP68 standartas ir LTE 4G modulis

  • Su nuolaidos kuponu ND628Kme šį itin gerą išmanų laikrodį galima įsigyti už 92,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Kospet Brave 4G LTE“ pasižymi puikiomis techninėmis savybėmis, o jo kaina yra itin patraukli.

Kalbant detaliau, tai „Kospet Brave 4G LTE“ korpusas yra iš tvirto plastiko, silikoninė ir keičiama apyrankė, 1,3 colių dydžio spalvotas TFT IPS (240 x 240) ekranas, MTK6737 procesorius, 2 GB RAM ir 16 GB ROM, LTE modulis (palaiko nanoSIM kortelę ir praktiškai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius – tik B40 nėra), GPS bei A-GPS, „WiFi“ (2,4 GHz), „Bluetooth 4.0“, 620 mAh talpos baterija, atsparus vandeniui (IP68 standartas) ir darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema.

„Kospet Brave 4G LTE“ suderinamas su „Android 6.0“/„iOS 11.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Taip pat palaiko muziką, orus, žibintuvėlį, žemėlapį, kraujo spaudimą, galima skambinti ir rašyti žinutes, atsisiųsti programėlių, palaiko įvairias sporto šakas, skaičiuoja žingsnius, seka širdies ritmą ir taip toliau. „Kospet Brave 4G LTE“ yra išties puikus išmanusis laikrodis.

„Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu F9wuiekN​ atnaujintą kolonėlės versiją galima įsigyti už 59,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė yra visiškai atspari vandeniui, užtikrina puikią garso kokybę ir net gali pasitarnauti, kaip išorinė baterija.

Atnaujinta garso kolonėlė užtikrina 40W galią ir pasižymi dar galingesniais žemais tonais, palyginus su savo pirmtake.

Dideliu privalumu tampa ir tai, kad naujas kolonėlės modelis yra visiškai atsparus vandeniui ir tai ypač pravers tais atvejais, kai pramogausite kur nors lauke. Netikėto lietaus „Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė visiškai nebijo.

Kita itin svarbi savybė, kad „Tronsmart T6 Plus“ su įrenginiais yra suderinama naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, tad užtikrinamas maksimalus ryšio stabilumas ir suvartojama mažiau energijos.

Kalbant apie energiją, tai „Tronsmart T6 Plus“ turi dvi baterijas po 3300 mAh talpos ir šios energijos užtenka muzikai groti iki 15 valandų. O jei kolonėlė bus naudojama, kaip laisvų rankų įranga, tai galėsite su savo pašnekovu kalbėtis iki 20 valandų.

Negana to, „Tronsmart T6 Plus“ galima panaudoti ir kaip išorinę bateriją ir įkrauti savo išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį. Labai pravarti ir naudinga funkcija. 

O kokią garso kokybę užtikrina „Tronsmart T6 Plus“ kolonėlė ir kaip ji atrodo, palyginus su savo pirmtake, galite pasižiūrėti šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu Y6z5PEPE šį itin populiarų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 361,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu uMyD5kXH šį belaidį dulkių siurblį galima įsigyti už 134,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.

Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lemia, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()