TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: mažiausia kaina iki šiol „Alfawise V8S PRO“ robotui siurbliui, nuolaidų kuponai „Xiaomi“ mini atsuktuvui, „Alfawise G70“ vaizdo registratoriui ir „Xiaomi Redmi Note 7“ telefonui (Video, 2019 m. 29 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 28 % nuolaida naujos kartos ekonominės klasės išmaniajam laikrodžiui „Amazfit Verge Lite“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S50“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida ekonominės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9“ (su nuolaidos kuponu)

- 11 % nuolaida elektriniam paspirtukui „Alfawise M1“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuokliui „Xiaomi Smart Plant Tester“ (su nuolaidos kuponu)

- 80 % nuolaida mini atsuktuvui baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „TONFON 3.6V“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“

- 21 % nuolaida išmaniajam dulkių siurbliui „MinSu NV-01“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos ekonominės klasės išmanusis laikrodis „Amazfit Verge Lite“

78.40€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas NE5JROKP2H„Amazfit Verge Lite“ specifikacijos

„Amazfit Verge Lite“ – tai naujos kartos ekonominės klasės „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kuris turi tiek „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotą AMOLED technologijos ekraną, tiek itin talpią 390 mAh talpos bateriją. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko net 7 sporto režimus, turi navigaciją bei Bluetooth 5.0 ryšio modulį.

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • „Gearbest“78.40€ 
  • su nuolaidos kuponu NE5JROKP2H
  • Dabar parduodamas su 28 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji laikrodžiai domina vis daugiau pirkėjų, tačiau bent jau kol kas jų kaina yra prieinama tikrai ne visiems. Džiugu, kad šią problemą kartu su naujos kartos ekonominės klasės išmaniuoju laikrodžiu „Amazfit Verge Lite“ eilinį kartą stengiasi spręsti gerai visiems žinomas gamintojas „Xiaomi“.

Būtina paminėti, kad „Amazfit Verge Lite“ kaina neviršija 100 eurų, tačiau šis išmanusis laikrodis savo funkcionalumu prilygsta, o kartais net ir lenkia gerokai brangesnius išmaniuosius laikrodžius. Trumpai tariant, „Amazfit Verge Lite“ gali tapti puikiu pasirinkimu tiems pirkėjams, kurie ieško išmaniojo laikrodžio dizainą turinčio aksesuaro su svarbiausiomis fizinio aktyvumo asistento funkcijomis.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „Amazfit Verge Lite“ palaiko net septynis sporto režimus (bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės). Be to, šis išmanusis laikrodis turi integruotus GPS ir GLONASS ryšio modulius, todėl sporto metu įveikti maršrutai kiekvieną kartą yra fiksuojami tiesiog automatiškai be jokių kitų papildomų prietaisų.

Sportuojantiems itin patikti turėtų ir itin tiksliai realiu laiku veikiantis pulsometras. Gamintojas tvirtina, jog „Amazfit Verge Lite“ išmaniajame laikrodyje yra naudojami aukštos kokybės jutikliai bei profesionalūs skaičiavimo algoritmai, kas šiuo atveju leidžia tiksliai aptikti pulso pokyčius bei padeda vartotoją įspėti apie staigiai išaugusio aukšto pulso pavojų.

„Amazfit Verge Lite“ taip pat maloniai stebina gerai laikančia baterija. Įdomu, kad 390 mAh talpos baterijos energijos visą laiką naudojant navigaciją pakanka net 40 valandų. Gamintojas tvirtina, kad tokį gerą rezultatą šiam išmaniajam laikrodžiui padeda pasiekti integruotas 28 nanometrų technologijos „Sony“ sukurtas GPS ryšio modulis. Tuo tarpu, budėjimo režime „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnauja net apie 20 dienų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Amazfit Verge Lite“ turi ne tik svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas, bet gali maloniai nudžiuginti ir kitais įdiegtais sprendimais, Pavyzdžiui, „Amazfit Verge Lite“ leidžia valdyti išmaniojo telefono muzikos grotuvą, primena apie per mažą fizinį aktyvumą, pateikia išmaniojo telefono svarbiausius pranešimus ir taip pat dar turi įvykių priminimo funkciją.

Įvertinus „Amazfit Verge Lite“ funkcionalumą bei galimybes galima prognozuoti, jog laikui bėgant šis išmanusis laikrodis sudomins ne tik naujus pirkėjus, bet taip pat atkreips ir dabartinių „Xiaomi Amazfit Bip“ savininkų dėmesį.

Priminsime, kad „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis siūlo 7 sporto režimus vietoje „Amazfit Bip“ atveju siūlomų 4 sporto režimų. Be to, šis naujos kartos išmanusis laikrodis turi kur kas aukštesnės kokybės ir raiškos (360 x 360 prieš 176 x 176) AMOLED technologijos ekraną bei stebina žymiai solidesniu dizainu, kuris šiuo atveju yra labai artimas aukštosios klasės „Xiaomi“ išmaniajam laikrodžiui „Amazfit Smartwatch 2“. Tiesa, pastarasis turi daugiau programinių funkcijų, tačiau kainuoja beveik dvigubai brangiau.

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, pranešimai apie per mažą fizinį aktyvumą.
  • Sporto režimai: 7 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės.
  • Navigacija: GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie praleistus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus. 
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, priminimai apie įvykius, muzikos grotuvo valdymas.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,3 colio, 360 x 360 taškų raiškos, AMOLED technologijos, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 390 mAh, jos budėjimo režime užtenka maždaug 20 dienų.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, o korpusas iš polikarbonato bei stiklo pluošto.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0
  • Kamera: nėra.
  • Programėlė: „Mi Fit“, suderinama su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis.
  • Matmenys ir masė: 4,3 x 1,26 cm; 46 g.

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

313.25€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSTSDJ348 | „Roborock S50“ specifikacijos

Retai pasitaikantis, bet labai geras pasiūlymas „Roborock S50“. Tai yra „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai.

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Gearbest - 313.25€
  • su nuolaidos kuponu GBSTSDJ348
  • Siunčia už 5.30€
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (6417 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

123.51€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN7332BLACK | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • „Gearbest“ - 123.51€
  • Su nuolaidos kuponu GBN7332BLACK
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 141-174€

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (85 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

321.31€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM964BLACK | 4.9 balai iš 5 (216 vertinimai)

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

6 GB RAM, 64 GB

  • Gearbest - 321.31€
  • Su nuolaidos kuponu GBM964BLACK
  • Siunčia už 3.58€ Priority Line būdu.

6 GB RAM, 128 GB

  • Gearbest - 358€
  • Siunčia už 3.58€ Priority Line būdu.

6 GB RAM, 64 GB „Xiaomi Mi 9 SE“

  • Gearbest - 250.60€
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis paspirtukas „Alfawise M1“

295.35€ | 17 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas ALFAWISEM1PL

„Čia yra Alfawise elektrinis paspirtukas. Atrodo, lyg kažkur jau matytas? Taip, jūs esate visiškai teisūs. Alfawise M1 išvaizda praktiškai yra identiška populiariajam Xiaomi M365 paspirtukui. Pastarasis jau kuris laikas yra pardavinėjamas visame pasaulyje ir yra itin geras bei populiarus paspirtukas. O kaip gi ši jo kopija Alfawise M1? Šis paspirtukas kainuoja 100 dolerių pigiau, bet ar vertas jis dėmesio? Ar tai tėra netikusi M365 kopija, o gal puiki alternatyva? Šioje apžvalgoje tai ir išsiaiškinsime.“

„Tai tikra Xiaomi M365 kopija, bet kokybiška kopija ir kur kas pigesnė“: ką apie šį elektrinį paspirtuką sako jį išbandęs apžvalgininkas ir kodėl „Alfawise M1“ vadina „M365 Lite versija”?

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Gearbest - 395.35€
  • nuolaidos kuponas ALFAWISEM1PL
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 34.13€ pristatymas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pačioje pakuotėje randame naudojimosi instrukciją anglų kalba, reikalingus įrankius, paspirtuko baterijos įkrovimo adapterį su europietišku kištuku ir patį „Alfawise M1“ elektrinį paspirtuką.

„Žvelgiant iš toliau, M1 ir M365 elektriniai paspirtukai atrodo identiškai. Tačiau priėjus arčiau, pradeda matytis jų skirtumai ir vienas pagrindinių yra M1 paspirtuko ratai.

Alfawise nusprendė gaminti paspirtuką su kietomis padangomis ir tai tuo pačiu metu yra ir blogai, ir gerai.

Jūs niekada nepradursite padangos, kaip kad gali nutikti su M365 pripučiamais ratais, tačiau M1 kiečiau reaguoja į kelio dangą. Tad su juo geriausia važinėti asfaltuotu keliu. Kitokiais keliais nėra taip malonu.“

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį, kad „Alfawise“ kompanija „M1“ paspirtuką pagamino iš itin kokybiškų medžiagų ir didelis dėmesys kreipiamas net smulkiausios detalėms.

Kad ir ant galinio purvasaugio esantis kabliukas, skirtas pritvirtinti paspirtuko vairo mechanizmą ir taip jį neštis su savimi ar įdėti į automobilio bagažinę. Šis kabliukas pagamintas iš metalo ir yra itin kokybiškas.

Visgi, apžvalgininkas teigia, kad, pavyzdžiui, pati paspirtuko kojelė yra pagaminta iš kitokios medžiagos, nei visas paspirtukas.

„Tai yra labai smulkios detalės, bet matyt jos leido Alfawise sutaupyti šiek tiek pinigų ir pagaminti mažiau kainuojantį elektrinį paspirtuką.“

„Išvaizda praktiškai tokia pati, vairo mechanizmas toks pats, rankenos padengtos tokiais pačiais gumos raštais, net skambutis toks pats. Didžioji dalis paspirtukų dalykų yra tokie patys.“

Skiriasi tik priekinės ir galinės šviesos - „Alfawise M1“ paspirtuko priekinis žibintas šviečia melsvesne spalva ir truputi silpniau. Galinių žibintų šviesa taip pat šiek tiek silpnesnė „M1“ paspirtuke.

„Vairo užrakinimo mechanizmas yra labai svarbi paspirtukų dalis ir aš buvau maloniai nustebintas, kad Alfawise M1 paspirtuke jis yra tokios geros kokybės.

Negana to, jis labai kokybiškai užrakina vairą ir nėra tokio vairo mechanizmo drebėjimo efekto, kuris atsirado mano turimame Xiaomi M365 paspirtuke.

O kuo jie dar skiriasi? Iš kur gi atsiranda tas 100 dolerių skirtumas?

Apžvalgininkas teigia, kad yra ir daugiau skirtumų tarp šių paspirtukų ir vienas jų, kad „Alfawise M1“ nepalaiko išmaniosios programėlės.

„Bet aš Alfawise gerai suprantu, kodėl jie nesukūrė programėlės. Toks dalykas kainuoja nemažus pinigus ir tiesą sakant, aš nelabai ir naudojuosi M365 palaikoma programėle.“

Dar vienas skirtumas yra tas, kad „iš esmės Alfawise M1 neturi tikro Cruise režimo. Jis kaip ir yra, bet reikia neįtikėtinai stabiliai laikyti droselį.“

Taip pat čia nėra energijos rekuperavimo sistemos, kurią turi „M365“ paspirtukas ir stabdymo metu įkrauna baterijas.

„Taip pat Alfawise M1 turimos baterijos užtenka trumpesniam nuvažiuojam atstumui ir taip yra tikriausiai todėl, kad paspirtukas nepalaiko energijos rekuperavimo sistemos, kuri M365 suteikia papildomos energijos ir tuo pačiu nuvažiuojamų kilometrų.

Tad iš esmės štai tokie pagrindiniai šių paspirtukų skirtumai. Alfawise savo paspirtuke neturi kai kurių dalykų kuriuos turi M365, bet Alfawise M1 yra tikra Xiaomi M365 kopija ir tikrai kokybiška kopija.

Vertinant bendrai, Alfawise M1 man primena savotišką M365 Lite versiją. Tai tarsi puikaus elektrinio paspirtuko paprastesnė versija, kurios kokybė yra labai gera, o kainuoja kur kas pigiau.

Tad jei ieškote puikiai atrodančio, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko – Alfawise M1 yra puikus pasirinkimas.“

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.69€ | 36 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.69€.
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 36 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.30€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 34.01€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (68 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

12.53€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFF062713„Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 12.53€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAFF062713
  • Kuponas galioja tik naujiems pirkėjams
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.19€.

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (62 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas mini atsuktuvas baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „Xiaomi TONFON 3.6V“

23.27€ | 80 % nuolaida + nuolaidos kuponas 8GR411XGEH„TONFON 3.6V“ specifikacijos

„TONFON 3.6V“ – tai kompaktiškų matmenų (15,17 x 4,24 x 12,09 cm) elektrinis suktuvas, kurio baterija galia būti įkraunama naudojant standartinį USB laidą. Šis suktuvas turi integruotą LED pašvietimą, magnetinį galvučių laikiklį ir itin praverčia tose situacijose, kuriose prie varžtų yra sunkus priėjimas.

Džiaugiuosi, kad „TONFON 3.6V“ yra lengvai įkraunamas ir pakankamai lengvas. Šis suktuvas puikiai tinka atliekant smulkius buities darbus namuose. Kaip itin naudingą funkciją galiu paminėti integruotą pagalbinį LED žibintuvėlį. Taip pat noriu pasakyti visiems tiems, kurie skundžiasi „TONFON 3.6V“ galios trūkumu, kad laikas įsigyti įrankį pagal darbo pobūdį. „TONFON 3.6V“ puikiai tinka smulkiems darbams, bet nereikia su juo statyti namų. (Fabian)

30 rozečių be sustojimo: išbandė naują „Xiaomi“ mini suktuvą su USB lizdu, metaliniu reduktoriumi, labai kompaktišku ir patogiu korpusus („TONFON 3.6V“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“23.27€.
  • Su nuolaidos kuponu 8GR411XGEH
  • Dabar parduodamas su 80 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Jeigu namuose remonto darbus paprastai atliekate savarankiškai, tuomet puikiai žinote, jog varžtą išsukti ar įsukti gali tekti pačiose netikėčiausiose vietose. Naudojant įprastus prisukėjus tai padaryti ne visuomet pavyks – jie nors ir galingi, bet dideli ir jiems reikia daug laisvos erdvės. Būtent čia į pagalbą galima pasitelkti nedidelius elektrinius suktuvus. Esant tokioms situacijoms jums gali itin praversti kompaktiškų matmenų elektrinis suktuvas „TONFON 3.6V“ (15,17 x 4,24 x 12,09 cm).

„TONFON 3.6V“ priklauso didžiulei „Xiaomi“ gaminių ekosistemai - jį gamina dukterinė „Youpin“ kompanija, tad kokybė yra praktiškai garantuota.

Suktuvas „TONFON 3.6V“ yra aprūpintas visomis svarbiausiomis funkcijomis. Jis gali varžtus tiek įsukti, tiek išsukti. Galvučių pritraukimui taip pat yra naudojamas patikimas magnetinis laikiklis. Tuo tarpu esant prastam apšvietimui itin praverčia „TONFON 3.6V“ korpuse integruotas iš dviejų LED sudarytas žibintuvėlis.

Svarbiu „TONFON 3.6V“ privalumu dar tampa ir integruota 1500 mAh talpos baterija, kurios energijos pakanka daugiau nei 30 minučių nuolatiniam sukimui. Įdomu ir tai, kad bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, nes „TONFON 3.6V“ bateriją esant reikalui lengvai įkrausite net ir kelionės metu naudodamiesi išmaniojo telefono USB adapteriu. Be to, baterijai nusenus, tereikės išardyti atsuktuvo korpusą ir ją pakeisti – naudojamas visiškai standartinis baterijos variantas.

Gamintojas pristatydamas „TONFON 3.6V“ pabrėžia, kad šis suktuvas puikiai tinka surenkant ar remontuojant kompiuterius, gali praversti surenkant baldus ar tvarkant automobilį. Pravers ir statybose, kuomet teks susidoroti su varžtais kampuose ir atokiuose užkampiuose.

Kitaip sakant, „TONFON 3.6V“ suktuvas turi pakankamai galios atliekant smulkius darbus kasdieninėje buityje, tačiau tikrai nėra pritaikytas kaip pagrindinis prisukėjas nuolatiniam darbui statybose ar atliekant kapitalinį namų remontą. Bet bus situacijų statybose, kai be jo neišsiversite niekaip arba teks į rankas imti paprasta atsuktuvą.

Galiausiai norisi pridėti, kad „TONFON 3.6V“ suktuvo korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o pati laikymui skirta rankena padengta specialiu neslidžiu plastiku. Be to, suktuvo viršuje yra integruotas papildomas indikatorius, kuris nuolatos atvaizduoja esamą baterijos įkrovos lygį. O tai labai patogus sprendimas ir tiesa sakant, sutinkamas gana retai tokio tipo įrankiuose.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galvučių komplektas: 4 vnt. (PH2, PH1, SL2, SL3).
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Papildomos funkcijos: įkraunama baterija; integruotas LED žibintuvėlis; magnetinis suktuvo galvučių laikiklis; baterijos įkrovos indikatorius.
  • Matmenys ir svoris: 15,17 x 4,24 x 12,09 cm; 400 g.

9. Su mažiausia kaina siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

147.67€ | 34 % nuolaida„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 147.67€
  • Tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 10.41€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (125.30€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau

10. Su 21 % nuolaida siūlomas išmanusis dulkių siurblys „MinSu NV-01“

158.41€ | 21 % nuolaida„MinSu NV-01“ specifikacijos, atsiliepimai

„MinSu NV-01“ – tai šiuolaikinėmis funkcijomis aprūpintas išmanusis dulkių siurblys, kuris bene labiausiai stebina itin didele 1500 Pa siurbimo galia bei net 500 ml dydžio dulkių surinkimo talpa. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys plauna grindis, palaiko unikalią pastovaus slėgio šluostės drėkinimo technologiją, naudoja pažangius algoritmus patalpų valymo maršrutui sudaryti ir taip pat iš kitų išmaniųjų dulkių siurblių išsiskiria santykinai nedideliu 2,8 kilogramų svoriu bei įdiegtu SLAM algorimtu.

Šiuo išmaniuoju dulkių siurbliu jau naudojuosi kelias savaites. Turiu pripažinti, kad mano patalpų išplanavimas gana sudėtingas, tačiau „MinSu NV-01“ savo darbą atlieka gana gerai. Noriu pabrėžti didelės siurbimo galios, greičio ir net apie 50 minučių laikančios baterijos privalumus. Pavyzdžiui, man pakanka baterijos energijos du namo aukštus išvalyti du kartus. Kol kas naudoju „MinSu NV-01“ tik šlapiam valymui ir visuomet šį išmanųjį dulkių siurblį valdau tik komplekte pridėtu nuotoliniu valdymo pulteliu. Apibendrinus galiu pasakyti, kad esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „MinSu NV-01“. (Kevin)

„Už tokią kainą tai tiesiog stebėtinai geras robotas dulkių siurblys su plovimo funkcija ir giroskopine navigacijos technologija“: valo kur kas geriau nei konkurentai, turi žemėlapio funkciją, o jo darbą galima stebėti telefone („MinSu NV-01“ apžvalga, testavimas ir palyginimas su Roborock S50, Dibea GT200)

Kaina

Tikrinta 2019 07 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“158.41€.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 11.35€.

Išmanieji dulkių siurbliai susilaukia vis didesnio pirkėjų susidomėjimo. Tai skatina gamintojus šiai rinkai skirti dar daugiau resursų. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kuri naujos kartos išmaniuosiuose dulkių siurbliuose padeda integruoti naujus sprendimus. Tokias tendencijas praktikoje šiuo metu bene geriausiai patvirtina „MinSu NV-01“ išmanusis dulkių siurblys.

Tai yra bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys, kuriame gamintojas funkcionalumą grindžia ne valymo režimų gausa. „MinSu NV-01“ yra aprūpintas „ARM308S“ lustu ir veikia pagal unikalų „SLAM“ algoritmą. Be to, „MinSu NV-01“ yra aprūpintas ne tik infraraudonųjų spindulių, bet dar ir ultragarsiniais jutikliais.

Tai itin svarbūs akcentai, kurie „MinSu NV-01“ išmaniajam dulkių siurbliui svarbius sprendimus šiuo atveju leidžia realiu laiku priimti praktiškai autonomiškai. Šie jutikliai padeda net ir patalpos žemėlapio sudarymą realiu laiku bei išmanus patalpos valymo maršruto organizavimą, bet pirkėjų atsiliepimai rodo, kad virtualus žemėlapis nėra toks tikslus kaip su lazerine navigacija – tai ko gero gali priklausyti ir nuo patalpų sudėtingumo. Šis robotas neturi lazerinės navigacijos, o ultragarsas kol kas nėra pajėgus jo pakeisti 100%.

Tad virtualaus žemėlapio funkcijas vertėtų vertinti rezervuotai. Šioje kainų grupėje iš vis nėra roboto siurblio, kuris sugebėtų padaryti kokybišką lazerinę patalpų navigaciją, o pigiausias ir ko gero geriausias robotas siurblys su garantuotu lazeriniu virtualiu žemėlapiu bei siurbimo/plovimo funkcija yra „360 S6 Robot Vacuum“. Apie jo savybes skaitykite „360 S6 Robot Vacuum“ roboto siurblio apžvalgoje, tačiau kainuoja 295.35€ - daugiau nei 100€ brangiau už „MinSu NV-01“.

Praktikoje pačiu svarbiausiu privalumu ir išskirtine „MinSu NV-01“ savybe tampa net 1500 Pa siekianti siurbimo galia. Tai tikrai daug, o tokios kainos grupėje tai ko gero galingiausias robotas siurblys. Jos pilnai užtenka susiurbti dulkėms, plaukams, įvairioms kruopoms. Gamintojas taip pat tvirtina, kad šis išmanusis dulkių siurblys nesunkiai gali susiurbti net ir melionų sėklas ar pupas.

Pavyzdžiui, išmaniųjų siurblių rinkoje dominuojantis „ILIFE V5S Pro“ su šlapio ir drėgno siurbimo funkcija gali pasigirti tik 850 Pa siekiančia siurbimo galia, o kainuoja 134.35€ - ne ką stipriai pigiau nei „MinSu NV-01“, bet siurbimo galia praktiškai dvigubai mažesnė.

Visgi pirkėjai tvirtina, kad net ir „ILIFE V5S Pro“ galios pilnai pakanka santykinai geram patalpų siurbimui užtikrinti, taigi, nesunku įsivaizduoti, kad pagal šį rodiklį „MinSu NV-01“ demonstruoja dar geresnius rodiklius, kas leidžia užtikrinti maksimalią namų švarą esant bet kokioms situacijoms.

„MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra vienas pirmųjų išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje, kurie gali būti valdomi ne tik išmaniuoju telefonu, komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniojo asistento „Amazon Alexa“ pagalba. Negana to, gamintojas skelbia, kad „MinSu NV-01“ taikomojoje programoje gali prognozuoti valomos patalpos kvadratūrą, valymo laiką bei taip pat vizualiai atvaizduoti savo padėtį virtualiame žemėlapyje.

Norisi atkreipti dėmesį, kad „MinSu NV-01“ yra aprūpintas net 500 ml talpos dulkių surinkimo talpa ir taip pat turi atskirą 100 ml talpą vandeniui. Tuo tarpu garsiojo „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio atveju tiek vandeniui, tiek dulkėms yra naudojama ta pati 300 ml talpa. Be to, „MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes vandeniui paduodi naudoja unikalią pastovaus slėgio technologiją. Jos pagalba valymui skirta medžiaga visuomet išlieka drėgna, o vandens nuostoliai praktiškai nepastebimi.

Tuo tarpu „ILIFE V5S Pro“ atveju vanduo yra pastoviai lašinamas per dvi angas. Toks sprendimas nėra pats geriausias, nes vanduo audinyje pasikirsto netolygiai. Negana to, tokio paties ploto patalpai išvalyti drėgnu būdu naudojant „ILIFE V5S Pro“ tikrai prireiks kur kas daugiau vandens nei „MinSu NV-01“ atveju.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (30 vertinimai)
  • Galia: 1500 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: siurbimas ir šlapias valymas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: neturi lazerinio skenerio, tad automatiškai virtualaus žemėlapio nesudaro. Tačiau turi išmaniojo patalpos valymo maršruto sudarymo funkciją ir galima suformuoti virtualų žemėlapį taikomojoje programoje.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: nenurodoma.
  • Apsaugos: naudoja IR ir ultragarsinius daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Vandens talpa: 100 ml.
  • Baterija: 2600 mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas; galima valdyti su nuotolinio; valdymo pulteliu; išmanus patalpos valymo maršruto sudarymas; „Amazon Alexa“ palaikymas,
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 33 x 33 x 12 cm; 2,8 kg.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: