„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga, Video, Specialus išpardavimo kuponas)  ()

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai. Štai ką gali pasiūlyti naujasis Xiaomi Oclean X dantų šepetėlis. Bet ar jis tikrai toks geras? Aš jį išbandžiau praktiškai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakuotės turinys

Apžvalgininkas teigia, kad „Oclean X“ atkeliavo tvarkingoje ir minimalistinėje pakuotėje.

Viduje randame patį „Oclean X“ elektrinį dantų šepetėlį su valymo galvutės apsauga, microUSB laidą, įkrovimo stotelę, kuri gali būti naudojama ir kaip sieninis dantų šepetėlio laikiklis, bei naudojimosi instrukcija kinų ir anglų kalbomis.

„Jums daugiau nieko ir nereikia – galite iškart naudotis šiuo elektriniu dantų šepetėliu. Tik yra vienas trūkumas – pakuotėje yra įdėta tik viena šepetėlio galvutė (galima iškart pasirinkti rinkinį, kuriame būtų kelios galvutės aut. past.). Jai nusidėvėjus, reikės užsisakyti naują. Laimei, jos yra nebrangios ir jų galima užsisakyti iškart.“

„Oclean X“ išvaizda ir pagaminimo kokybė

Apžvalgininkas teigia, kad ir kaip galima buvo tikėtis iš „Xiaomi“, šis dantų šepetėlis yra aukščiausios kokybės gaminys.

„Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šepetėlis yra gražaus dizaino ir nėra prie ko prikibti. Didesnis išskirtinumas tas, kad Oclean X turi ekraną.“

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad „Oclean X“ turi CE ženklinimą ir tai reiškia, kad produktas atitinka visus ES reikalavimus.

Dantų šepetėlis yra išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir labai lengvas – sveria tik 99 gramus.

„Oclean X“ naudojimasis be programėlės

„Pačią Oclean X įkrovimo stotelę galima naudoti ir kaip šepetėlio laikiklį. Tai ne tik puikiai atrodo, bet ir taupo erdvę.

O kadangi baterijos budėjimo režime užtenka 21 dienai, šio laikiklio/įkrovimo stotelės nėra būtina prijungti prie maitinimo šaltinio. Kartą per mėnesį galite įkrauti elektrinio šepetėlio bateriją tiesiog prijungę prie kompiuterio.“

„Oclean X“ turėtų patikti ir tiems, kurie ne itin mėgsta išmaniųjų programėlių. Šį dantų šepetėlį galima valdyti per jo korpuse esantį 0,96 colių įstrižainės OLED ekraną.

Tiesa, nors ekranas ryškus ir jame pateikiama esminė informacija bei yra galimybės rinktis valymo intensyvumą ir kt., bet visą detalią informaciją ir pasirinkimus gausime išmaniojoje programėlėje.

„Jei labai jau nenorite programėlės, tai visgi rekomenduoja ją įsidiegti, pasirinkti sau tinkamą valymo režimą, perkelti šiuos nustatymus į dantų šepetėlį ir galite šią programėlę pamiršti.

Tačiau iš esmės rekomenduoju naudotis programėle. Ji suteikia daugiau privalumų ir taip valytis dantis yra netgi smagiau.“

„Oclean“ programėlė ir ką ji duoda

Apžvalgininkas iš pradžių buvo šiek tiek nepatenkintas šia „Oclean“ programėle:

„Manau, kad daugelis mūsų turime kokį nors Xiaomi produktą ir naudojamės Mi Home programėle, tad prie jos prijungti dantų šepetėlį būtų paprasčiau. Dabar reikėjo susikurti naują paskyra ir pan.

Taip pat mane sudomino, kodėl Oclean programėlės reitingas toks žemas. Šiek tiek paskaičiau kitų žmonių atsiliepimus ir daugelis jų teigė, kad programėlė palaiko tik anglų kalbą, o kitos tinkamai nedirba, ir, kad programėlė prastai susiejama su elektriniu dantų šepetėliu.

Sunku man ką nors pakomentuoti, bet man programėlė dirba puikiai. Prisiregistravus ir prisijungus prie programėlės, matome pradinį langą. Keliaujame į gilesnius nustatymus ir ten jau matome visas funkcijas ir kt.

Programėlės susiejimas su Oclean X dantų šepetėliu yra įprastas. Įjungiame telefone Bluetooth, surandame Oclean X ir jį pridedame.“

Toliau belieka pridėti keletą asmeninių duomenų, įskaitant lytį ir amžių. Ir toliau tampa dar įdomiau, nes galima nurodyti dantų būklę, savo mitybos įpročius (kava, arba, cigaretės, vynas arba nei vienas iš šių pasirinkimų) ir dantų atspalvį.

„Oclean programėlė automatiškai pateikia rekomenduojamą valymo režimą. Ir man pasiūlė – netgi šiek tiek gėda prisipažinti - „stiprų balinimą“. Galite iškart išbandyti šį valymo režimą arba pasirinkti kitą.

Aš jau trejus metus išbandau įvairius technikos gaminius iš Kinijos ir mano nuomonė apie juos yra labai gera. Bet aš šiek tiek skeptiškai vertinu produktus, kurie tiesiogiai liečiasi su kūnu.

Man atrodo, kad elektrinis dantų šepetėlis tiesiog ištrauks visus mano dantis lauk, bet aš gal per daug prisižiūrėjau sprogstančių elektroninių cigarečių vaizdo įrašų.

Gal todėl aš neskubėjau su stipriais dantų valymo režimais ir pasirinkau išbandyti „jautrų valymo“ režimą. Tai turėtų mane kiek nuraminti.

Jei dantų šepetėlis yra prijungtas prie programos per Bluetooth, tiesiog pasirinkite norimą valymo planą, paspauskite „Try it now“ ir dantų šepetėlį nustatykite pasirinktu režimu.“

Apžvalgininkui patinka ir tai, kad galima susikurti savo individualius valymo planus arba juos pritaikyti pagal asmeninius poreikius. Galimi įvairūs balinimo, valymo ir masažo režimai ir jų trukmė gali siekti 3 minutes.

Beje, galima į dantų šepetėlį atsiųsti ir programinės įrangos atnaujinimus, kas taip pat yra svarbu.

„Oclean X“ testavimas

Apžvalgininkas teigia, kad dantų šepetėlis palaiko 32 valymo ir dantų priežiūros lygius, ir visi duomenys yra perduodami į programėlę.

Taip pat yra „aklųjų zonų atpažinimas“. Tai reiškia, kad po valymo dantų šepetėlis parodo procentinę išraišką, kiek dantų nebuvo pilnai išvalyti.

Labai praktiška funkcija ir šie duomenys iškart parodomi Oclean X ekranėlyje. Iš tiesų, tai dantų valymas su Oclean X yra gerokai įdomesnis, lyginant su įprastu dantų šepetėliu.

Su tokia gausa valymo režimų ir jų intensyvumo pasirinkimų, dantų valymas kažkiek primena žaidimą. Tai suteikia tam tikros motyvacijos siekti vieno ar kito tikslo ir reguliariai bei kuo geriau išsivalyti dantis.

Techninė informacija apie „Oclean X“

Tačiau noriu išsakyti ir šiek tiek kritikos. Po trijų minučių dantų valymo su Oclean X, aš dar nejaučiu to „šviežumo jausmo“, nors programėlėje rodoma, kad dantis išsivaliau 100 proc. Kodėl taip yra, nė pats nesuprantu, gal čia tiesiog perdėtas lūkestis. 

Aklųjų zonų aptikimas ne visada veikia absoliučiai patikimai, bet ši informacija gali būti pakankamai geru indikatoriumi, kad reikia geriau valytis dantis.

Vienas iš pasikeitimų yra tai, kad Oclean X šepetėlio galvutė yra mažesnė, palyginus su mano įprastu dantų šepetėliu, tad Oclean X geriau pasiekia visas, sunkiau prieinamas burnos vietas.

Bet kuriuo atveju, valytis dantis su Oclean X yra nepalyginamai smagiau, nei su įprastu šepetėliu. Tai išties įspūdinga, ką galite padaryti su šiuo elektriniu dantų šepetėliu ir jo programėle.“

Galutinis verdiktas

„Iš pradžių aš gana kritiškai žiūrėjau į šį dantų šepetėlį. Nejau jis gali būti toks išmanus? Aš išbandžiau visas Oclean X funkcijas ir esu juo pilnai patenkintas. Galimybės stebėti ir kontroliuoti dantų valymo galimybes yra neįtikėtinos. Be to, jis kainuoja mažiau nei 70 dolerių. O tai yra tiesiog puiku, palyginus su turimomis funkcijomis ir kiek kainuoja konkurentų elektriniai dantų šepetėliai.

Šepetėlis neabejotinai turi daug aiškių privalumų: daugybė valymo režimų (32), individualiai susikuriami dantų valymo planai, kokybiška ir informatyvi programėlė. Tik pats ekranėlis galėtų būti ryškesnis.“

Speciali akcija

„Oclean X“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Gearbest44,60 € su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLEGJ;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • tai mažiausia kaina iki šiol;
    • įtrauktas į paskutinį vasaros išpardavimą „Gearbest August Sale
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()