Gearbest pradeda paskutinį didelį šios vasaros išpardavimą „August Sale“: kasdien nauji pasiūlymai už pusę kainos, specialus „bestselerių“ išpardavimas, speciali akcija „Xiaomi“ ir „Lenovo“ produktams  (1)

Praleidote „Gearbest Prime Day“? Nieko tokio, Gearbest informuoja apie atkeliaujantį rugpjūčio išpardavimą, kuriame bus dar daugiau nuolaidų ir puikių pasiūlymų visų geidžiamiems daiktams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informuojama, kad visa jėga didysis „Gearbest August Sale“ vyks rugpjūčio 5-11 dienomis, o išpardavimui skirtos akcijos prasidėjo jau nuo liepos 29 d. 

Tad belaukiant pagrindinio išpardavimo tikrai nereikės nuobodžiauti - jau dabar, nuo šiandien, galima pradėti stebėti pagrindinį akcijos puslapį - jam nuolatos atnaujinami kasdieniniai pasiūlymai, pateikiama informacija apie kuponus ir t.t.

Tad į ką vertėtų atkreipti dėmesį?

Visą informaciją rasite apsilankę oficialiame „Gearbest August Sale“ - čia surasite momentinius pasiūlymus, kuriems jau dabar nuolaidos siekia iki 50 proc.

Taip pat garantuojama, kad kasdien, nuo liepos 29 iki rugpjūčio 11 d. bus pasiūlyta prekė už pusę kainos.

Įdėmiau pasižiūrėkime į keletą tikrai įdomių akcijos kategorijų. Viena jų yra 50% OFF DAILY (Limited). Šioje kategorijoje galima rasti labai trumpą laiką galiojančių pasiūlymų tokioms prekėms, kaip žibintuvėliams, įvairioms sveikatos priežiūros priemonėms, išmaniųjų namų valdikliams ir kt.

Kita itin įdomi kategorija yra COOL COUPON. Čia randame nuolaidų kuponų, su kuriais galima ženkliai pigiau įsigyti išmaniųjų telefonų, 3D spausdintuvų, elektrinių paspirtukų, TV priedėlių, išmaniųjų šviestuvų ir t.t.

EPIC MARKDOWNS kategorijoje randame pasiūlymų nuo išmaniųjų laikrodžių ir ausinių, iki nešiojamų kompiuterių ir elektrinių dantų šepetėlių.

Ypač dėmesio vertas 24H Flash Sale. Šioje kategorijoje randame pačius perkamiausius produktus, vadinamus „bestselerius“. Tokius, kaip Xiaomi Mi Band 4 apyrankę, robotą dulkių siurblį 360 S6, išmaniuosius telefonus Nokia X6, OnePlus 7, ASUS Zenfone 6 ir kt.

O jei norime Xiaomi kompanijos išmaniųjų telefonų ar kitų jos produktų, tada keliaujame į Best Xiaomi Deals kategoriją.

Čia randame viską, ką tik gali pasiūlyti Xiaomi kompanija: ausinių, telefonų, paspirtukų, dulkių siurblių, šviestuvų, nešiojamų kompiuterių, WiFi maršrutizatorių ir dar daugiau.

Tiems, kurie jau kuris laikas nori įsigyti naująjį AMAZFIT GTR išmanųjį laikrodį, dabar yra taip pat labai puiki proga.

Gearbest informuoja, kad perkant už 100 dolerių, jie suteiks 10 dolerių nuolaidą naujajam AMAZFIT GTR. Ir jį įsigysime dar pigiau, nei tai buvo galima padaryti anonso metu.

Didelės nuolaidos, įvairūs nuolaidų kuponai, didžiulė Xiaomi pasiūla bei žadama, kad Lenovo kompanijos produktai bus parduodami už pusę kainos. Apie įdomiausius pasiūlymus dar rašysime ir mes, bet greitus pasiūlymus reikėtų medžioti patiems. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai (1)