Išmaniosios svarstyklės už labai gerą kainą: matuoja 13 papildomų parametrų, suderinamos su „Fitbit“ bei „Apple Health“, turi LCD ekraną ir fiksuoja visą statistiką („Icomon FG260LB“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Icomon FG260LB“ – tai konkurencingą kainą rinkoje turinčios išmaniosios svarstyklės, kurios geba matuoti ne tik svorį, bet ir 13 kitų papildomų kūno parametrų. Šios išmaniosios svarstyklės yra susiejamos su „Fitdays“ taikomąją programa, kuri užfiksuotus duomenis esant poreikiui gali sinchronizuoti tiek su „Fitbit“, tiek su „Google Fit“ bei „Apple Heath“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Icomon FG260LB“ kaina

  • „Gearbest“31,80 €.
  • Dabar parduodamos su 13% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Išmaniųjų svarstyklių kainą paprastai lemia jų funkcijų gausa. Jeigu išmaniosios svarstyklės geba nustatyti tik svorį, tuomet jų kaina yra gana adekvati. Vis dėlto situacija kardinaliai keičiasi, jeigu svarstyklės dar gali matuoti ir papildomus žmogaus kūno parametrus. Džiugu pranešti, kad šią problemą pamažu bandoma spręsti ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina „Icomon FG260LB“ išmaniųjų svarstyklių pavyzdys.

„Icomon FG260LB“ ypatingos yra dėl tos priežasties, nes turi integruotus elektrodus, tačiau kainuoja labai panašiai kaip išmaniosios svarstyklės galinčios matuoti tik kūno svorį. Tuo tarpu, „Icomon FG260LB“ už tą pačią kainą dar geba įvertinti ir 13 papildomų žmogaus kūno parametrų (raumenų masę, kūno masės indeksą, proteino lygį ir t.t.).

Išmaniąsias svarstykles „Icomon FG260LB“ dar norisi pagirti ir dėl kokybiškos taikomosios programos „Fitdays“. Pastaroji taikomoji programa itin patogi dėl tos priežasties, nes esant poreikiui gali būti sinchronizuojama su „Google Fit“, „Fitbit“ bei „Apple Health“ taikomosiomis programomis. Tai patogu dėl tos priežasties, nes visus svarbiausius savo pasiektus rezultatus bei kūno parametrus vėliau galima peržiūrėti vienoje taikomojoje programoje.

Pavyzdžiui, jeigu turite „Fitbit“ fizinį aktyvumo asistentą ir savo pasiekimus esate įpratę matyti gamintojo siūlomoje taikomojoje programoje, lygiai toje pačioje „Fitbit“ taikomojoje programoje galėsite matyti ir „Icomon FG260LB“ užfiksuotus kūno parametrus bei svorį.

Čia dar norisi pridėti ir tai, jog „Icomon FG260LB“ yra santykinai kompaktiškų 26 x 26 x 2,17 cm matmenų ir sveria vos kiek daugiau nei kilogramą. Trumpai tariant, tokias svarstykles yra patogu laikyti praktiškai bet kur, nes jos užima tikrai labai nedaug vietos.

Trumpai: „Icomon FG260LB“ specifikacija

  • Darbo diapazonas: nenurodomas.
  • Kūno parametrų matavimas: matuoja 13 papildomų kūno parametrų.
  • Ryšiai: Bluetooth.
  • Taikomoji programa: „Fitdays“.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; LCD ekranas; papildomų kūno parametrų įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 26 x 26 x 2,17 cm; 1,01 kg.

„Icomon FG260LB“ atsiliepimai

Išmaniosios svarstyklės „Icomon FG260LB“ kol kas nepalieka abejingų pirkėjų. Visi šias svarstykles įsigiję pirkėjai joms skyrė 5 žvaigždučių įvertinimą, todėl šiuo metu „Icomon FG260LB“ Kinijoje gali pasigirti maksimaliu galimu įvertinimu.

  • Samantha. Labai lengvai paruošiamos darbui bei puikiai atrodančios išmaniosios svarstyklės. Man labai patinka, jog „Icomon FG260LB“ yra pakankamai plonos, todėl jas visuomet galiu pastumti po spintele ar lova.
  • Jacqueline. Vos tik gavęs „Icomon FG260LB“ išmaniąsias svarstykles iš karto jas išbandžiau. „Icomon FG260LB“ susieti su išmaniuoju telefonu buvo tikrai labai paprasta. Tiesiog galiu patvirtinti, kad šios išmaniosios svarstyklės veikia puikiai, o jų surinkimo kokybė – nuostabi. Dabar su savo žmona „Icomon FG260LB“ naudojame praktiškai kasdien.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()