Specialus nuolaidų kuponas ir pilnas mokesčių kompensavimas kišenėje telpančiam kompiuteriui bei speciali akcija „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinėms - du labai geri pasiūlymai iš Cafago (Video)  ()

Cafago.com pasiūlymai:

- „GPD MicroPC“ nešiojamas mini kompiuteris;

- „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidės, TWS ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GPD MicroPC“ nešiojamas mini kompiuteris

  • Šiuo metu kompiuteris parduodamas už 341,61 €;
  • Specialus nuolaidos kodas CC975;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 45-ų dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Duty Free shipping: jei būtų mokesčiai, Cafago juos kompensuoja

Galima drąsiai sakyti „GPD MicroPC“ yra kišeninis nešiojamas kompiuteris. Jis yra 153 x 113 x 23,5 mm dydžio ir sveria vos 440 gramus.

Nors kompiuteris yra visai mažytis, bet jis turi galybę įvairių naudingų jungčių, tad prie šio kompiuterio prijungti kokį nors įrenginį ar patį „GPD MicroPC“ prijungti prie kito prietaiso bus itin paprasta.

Iš svarbiausių techninių „GPD MicroPC“ aspektų yra būtina paminėti štai tokius dalykus: 6 colių įstrižainės (1280*720) ekranas su Gorilla Glass 4 apsauga; 128 GB talpos M.2 SSD diskas (duomenų nuskaitymas:576MB/s, įrašymas: 465MB/s), kurį galima pakeisti ir padidinti talpą (palaiko papildomą TF kortelę iki 2TB); 8GB LPDDR4 RAM; keturių branduolių Intel N4100 procesorius (max. 2.40Ghz); integruota lntel UHD Graphics 600 vaizdo plokštė.

Taip pat svarbu ir tai, kad kompiuteris palaiko klaviatūros apšvietimą; yra specialūs mygtukai, kurie atstoja kompiuterio pelę; palaiko 4K2K su 60 Hz vaizdo atnaujinimo dažnį; yra mikrofonas; 3,5 mm audio jungtis; WiFi (2.4/5 GHz su iki 433Mbps siekiančiu greičiu); Bluetooth 4.2 ir dirba su Windows 10 Pro 64bit, Ubuntu MATE 18.10 OS. 

O kaip šis mini kompiuteris atrodo ir ką jis sugeba galite pasižiūrėti šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Redmi Airdots“ belaidės, TWS ausinės

  • Šiuo metu ausinės parduodamos už 19,77 €;
  • 58 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 45-ų dienų pinigų grąžinimo garantija.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas. 

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

O ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų. Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

„Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()