„Tai turbūt yra pats geriausias mažų gabaritų LED prožektorius kokį kada nors esu turėjęs“ („Nitecore TIP“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ – tai neįtikėtinai mažų gabaritų (6,08 x 2,45 x 1,35 cm) 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius. Šis LED prožektorius naudoja „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir su pilnai įkrauta 500 mAh talpos baterija gali veikti daugiau nei 46 valandas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nitecore TIP“ kaina

  • „Gearbest“14,54 €.
  • Dabar parduodamas su 48% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,08 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TIP“ lengvai telpa į kišinę, o kas svarbiausia, šviečia tikrai nepalyginami ryškiau nei išmaniajame telefone įmontuota LED blykstė.

„Nitecore TIP“ korpuso matmenys siekia 6,08 x 2,45 x 1,35 cm, todėl šį LED prožektorių esant poreikiui laisvai galima naudoti ir kaip raktų pakabuką. Be to, būtina paminėti, jog „Nitecore TIP“ yra pagamintas iš patikimo aliuminio lydinio, todėl tarnaus tikrai kur kas ilgiau nei paprastas plastmasinis raktų pakabukas.

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, tačiau „Nitecore TIP“ maksimaliai geba sukurti net 360 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šį neįtikėtinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti LED prožektoriuje panaudojus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED.

Neįtikėtinai skamba dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ dirbdamas maksimaliu galingumu geba apšviesti objektus esančius už 74 metrų. Pasak gamintojo, šį itin gerą rezultatą pavyko pasiekti panaudojus unikalų PDOT techninį sprendimą, kuris šiuo atveju leidžia suformuoti santykinai galingą spindulį net ir naudojant mažą reflektorių.

Itin optimistiškai nuteikia dar ir tas faktas, jog „Nitecore TIP“ LED prožektoriuje yra integruota net 500 mAh talpos ličio jonų baterija. Tokios talpos baterija maitinimą „Nitecore TIP“ be papildomos įkrovos gali teikti daugiau nei 46 valandas. Tuo tarpu, vėliau šią standartinio tipo bateriją tiesiog pakanka įkrauti naudojant įprastą USB laidą. Kitaip sakant, tai reiškia, jog „Nitecore TIP“ jokių papildomų išlaidų eksploatacijos metu tikrai nereikalauja.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ LED prožektorius gali dirbti keturiais skirtingai režimais. Galingiausias režimas šiuo atveju atitinkamai sukuria maksimalų 360 liumenų šviesos srautą. Tuo tarpu, likusieji režimai atitinkamai pasiekia 150, 35 ir 1 lm siekiantį šviesos srautą.

„Nitecore TIP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TIP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Galiausiai vertėtų paminėti ir tai, kad jei ieškote šiek tiek galingesnio LED prožektoriaus nei „Nitecore TIP“, tuomet tikrai vertėtų pasidomėti „Nitecore TUP“. Šis LED prožektorius siūlo labai panašias galimybes, tačiau jau geba sukurti 1000 lm siekiantį šviesos srautą. Vis dėlto renkantis „Nitecore TUP“ LED prožektorių teks susitaikyti su tuo faktu, jog jis yra bene dvigubai brangesnis už „Nitecore TIP“.

„Nitecore TIP“ atsiliepimai

LED prožektorius „Nitecore TIP“ kol kas nepalieka abejingų pirkėjų. Visi šį LED prožektorių įsigiję pirkėjai kol kas skyrė 5 žvaigždučių įvertinimą, o tai reiškia, jog „Nitecore TIP“ Kinijoje šiuo metu turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Razvan. Mane taip sužavėjo „Nitecore TIP“, kad praktiškai iš karto užsisakiau dar vieną tokį LED prožektorių. Jis yra toks mažas, o baterija laiko taip gerai, kad tiesiog neturiu prie ko prikibti. Kitaip sakant, šis LED prožektorius pilnai pateisino mano lūkesčius.
  • Tantor. Tai turbūt yra pat geriausias mažų gabaritų LED prožektorius kokį kada nors esu turėjęs. „Nitecore TIP“ turi keturis režimus, yra itin mažas, šviečią puikiai, o baterija laiko taip gerai, kad vis dar negaliu tuo atsistebėti. Tikrai labai vykęs pirkinys, kurį drąsiai galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • Anton. Mane maloniai nustebino „Nitecore TIP“ ryškumas bei labai greitas pristatymas. Manyčiau, kad šioje kainos kategorijoje rasti geresnį LED prožektorių už „Nitecore TIP“ yra praktiškai neįmanoma.
  • Thomas. Puiki surinkimo kokybė, gerai laikanti baterija, kurią bet kada esant poreikiui galima įkrauti tiesiog naudojant USB laidą. „Nitecore TIP“ yra iš tiesų labai mažas, todėl jį be jokių problemų patogu nešiotis net ir kelnių kišenėje.

Trumpai: „Nitecore TIP“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 360 lm.
  • LED tipas: CREE XP-G2 S3.
  • Režimai: turbo mode (360 lm); high mode (150 lm); medium mode (35 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,08 x 2,45 x 1,35 cm; 24 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (2)