Speciali akcija ir mažiausia kaina neįtikėtinai funkcionaliai išmaniajai spynai „Alfawise E202“: pagaminta iš nerūdijančio plieno ir aliuminio, o atrakinti galima programėle, kortele, piršto antspaudu, PIN kodu arba paprastu raktu (Video, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise E202“ - tvirta ir kokybiška išmanioji spyna jūsų namams. Šis įrenginys turi PIN kodo sistemą ir pirštų antspaudų skaitytuvą. Kartu tai - itin tvirtas spynos mechanizmas, turintis ir išmaniųjų funkcijų. Pirkėjams patinka lengvas įrengimas, greitas pirštų antspaudų skaitytuvas ir per atstumą duris atrakinanti programėlė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

„Alfawise E202“ - tai universali išmanioji spyna, tinkanti tiek vidinėms, tiek laukinėms durims. Išorinė jos apdaila yra pagaminta iš aliuminio, o pačios spynos korpusas - iš rūdims atsparaus plieno. Ši spyna tinka visoms 40-100 mm storio durims, jos įrengimas yra pakankamai greitas, o ji pati gana stilinga. Tačiau „Alfawise E202“ turi ir gerokai daugiau privalumų.

„Alfawise E202“ - tai itin moderni spyna, leidžianti įeiti į namus be jokio rakto. Įeiti galima panaudojus vieną iš penkių „Alfawise E202“ atrakinimo būdų:

  • rankenoje sumontuotą pirštų atspaudų skaitytuvą,
  • RFID kortelę (pakuotėje yra net dvi),
  • PIN kodą,
  • Išmaniąja programėlę,
  • Tradiciniu atsarginiu raktu.

Išmanioji programėlė leidžia pamatyti, kas ir kada naudojosi spyna, atrakinti ją per atstumą ar kurti laikinus slaptažodžius. Ji taip pat leis keisti kai kuriuos nustatymus, ištrinti nebereikalingus pirštų antspaudus.

„Alfawise E202“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir per jį bendrauja su išmaniuoju telefonu. Žinoma, taip duris galite atrakinti ir sau, tačiau tikriausiai mieliau naudositės pirštų antspaudų skaitytuvu ar šviečiančia PIN kodų klaviatūra. Gerai tai, kad „Alfawise E202“ saugo jus nuo piktų akių. Vesdami PIN kodą galite suvesti 30 skaitmenų kombinaciją - jei joje yra tikrasis PIN kodas, durys atsirakins, o smalsuolis taip ir nesupras, koks tas kodas.

Pirštų atspaudų skaitytuvas taip pat yra labai funkcionalus. Į „Alfawise E202“ galima įrašyti 100 skirtingų atspaudų, o tada durys atsirakins jas vos palietus. Tiesa, rekomenduojama kiekvieną pirštą užregistruoti bent po du kartus, kad spyna veiktų tiksliau ir greičiau. Iš tikrųjų, pirštų atspaudų registracija tikriausiai ir yra ilgiausiai trunkanti „Alfawise E202“ dalis.

„Alfawise E202“ taip pat veikia ir kaip neblogas durų skambutis. Taigi, tai yra tikrai funkcionalus prietaisas, kuris dar yra ir labai taupus.

„Alfawise E202“ naudoja keturias AAA standarto baterijas. Jos naudojamos labai taupiai ir gali tarnauti ir visus metus. Tačiau nesibaiminkite ir dėl išsikrovusių baterijų - „Alfawise E202“ gali būti atrakinta ir įprastu mechaniniu raktu. 

Taigi, „Alfawise E202“ yra išmanioji spyna, kurią galima atrakinti net penkiais būdais - PIN kodu, išmaniaja programėle, piršto antspaudu, RFID kortele ir įprastu raktu. Nieko nuostabaus, kad ši spyna taip patinka ir pirkėjams.

„Alfawise E202“ atsiliepimai

Vidutinis „Alfawise E202“ pirkėjų skiriamas įvertinimas Gearbest.com portale - 4,94 žvaigždutės iš 5 (tik vienas iš 17 pirkėjų paliko mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą). Štai ką savo atsiliepimuose sakė keletas iš pirkėjų:

  • Robert: „Puiki spyna su daugybe funkcijų. Pirštų antspaudų skaitytuvas veikia gerai, tačiau mes savo pirštus užregistravome po porą kartų, kad pagerintume tikslumą. Kortelė taip pat veikia gerai, o programėlė leidžia duris atidaryti iš karto. Įrengimas yra paprastas, nereikėjo modifikuoti durų ar sklęsčių. Kaip už tokią kainą tikrai rekomenduoju“
  • Christiana Soares: „Nuostabi spyna, daugiau jokių pamirštų raktų. Jutikliai veikia gerai, bet pirštą reikia uždėti teisingai. Programėlė parodo visą lankytojų istoriją. Ši spyna leidžia užregistruoti net 100 pirštų antspaudų, vėliau juos galima atskirai ištrinti. Naudojantis programėle galima duris atrakinti per atstumą ar sukurti laikinus slaptažodžius.“
  • Erkan: „Norėjau turėti išmaniuosius namus, todėl tokia spyna buvo būtina. Galiu pasitikėti „Alfawise“, nes kokybė visada būna gera. Spyna veikia kaip ir turi veikti. Man ji labai patinka. Kartais piršto antspaudo skaitytuvas nesuveikia iš karto, todėl geriau iš karto užregistruoti savo antspaudus kelis kartus.“ 
  • Michael: „Puikiai tiko mano senoms medinėms durims. Nesunku išgręžti skyles pagal isntrukcijas. Žinoma, prireiks šiek tiek laiko, kol suprasite, kaip ji veikia, bet neskubėkite ir nebus per daug sunku.“

Trumpai: „Alfawise E202“ specifikacijos

  • Pritaikymas: tinka durims nuo 40 iki 100 mm storio, greitai įrengiama, tinka tiek vidinėms, tiek išorinėms durims.
  • Atsparumas: aliumininis korpusas, nebijo orų pokyčių.
  • Atrakinimo būdai: PIN kodas, RFID kortelė, programėlė per „Wi-Fi“, piršto antspaudas, mechaninis raktas.
  • Maitinimas: 4 AAA standarto baterijos, turi atsarginę bateriją.
  • Papildomos funkcijos: valdymas per programėlę, paslėpto PIN funkcija, durų skambutis.
  • Išmatavimai ir svoris: 27,00 x 15,00 x 7,00 cm, 1,72 kg.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: