4K ir 3D vaizdas, 21 tarptautinis apdovanojimas ir pagyros iš apžvalgininko - „Xiaomi XGIMI H2“ yra daugiau nei vaizdo projektorius, tai visa multimedijos sistema (Video)  ()

„Xiaomi XGIMI H2“ yra tikrai ne pats pigiausias vaizdo projektorius, bet kai užtikrinama tokia vaizdo kokybė - jis yra vertas kiekvieno euro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi XGIMI H2“ vaizdo projektorius parduodamas už 735,99 eurus.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xioami XGIMI H2“ yra itin galingas, pažangus ir fantastišką vaizdo kokybę užtikrinantis vaizdo projektorius.

Ir kaip teigia apžvalgininkas, „Xioami XGIMI H2“ yra ženkliai daugiau nei paprastas vaizdo projektorius, tai visa multimedijos sistema vienoje kompaktiškoje dėžutėje.

„Xioami XGIMI H2“ rodo vaizdus, kurie pagrįsti DLP (skaitmeninio apšvietimo proceso) technologija ir ji suteikia akivaizdžių privalumų: projektorius su šia technologija tampa kompaktiškesniu; gilesnė ir tikslesnė juoda spalva nei LCD projektoriuose; didelis spalvų kontrastas ir labai sklandus vaizdo įrašų ir greitų veiksmo scenų perteikimas.

Tad „Xioami XGIMI H2“ rodo aukščiausios kokybės 1080P, 4K ir 3D vaizdą ir tuo galėsite įsitikinti žemiau pateiktoje projektoriaus apžvalgoje. Jos autorius išsako itin daug teigiamų dalykų apie šį puikų įrenginį, kuris aprūpintas naujuoju Mstar 6A838 Cortex-A53 procesoriumi, Mali-T820 vaizdo plokšte, 2 GB RAM ir 16 GB ROM, dirba su Android operacine sistema (anglų, rusų, prancūzų, vokiečių ir kt. kalbos) ir turi daugybę naudingų jungčių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Xiaomi XGIMI H2“ palaiko WiFi (2,4/5 GHz), Bluetooth 4.0, XGIMI Assistant (reikės į išmanųjį telefoną atsisiųsti programėlę), Airplay, DLNA ir aprūpintas Harman/Kordon garsiakalbiais. Tad prie projektoriaus ne tik galime prijungti žaidimų konsoles, bet ir jį naudoti, kaip garso kolonėlę.

Tad čia turime aukščiausios klasės kino projektorių, kuris jau spėjo susižerti 21 tarptautinį apdovanojimą ir savo galimybėmis žavi ne vieną apžvalgininką:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai ()