„Jei bendraujate per Skype, žaidžiate online ar filmuojate vaizdo įrašus, išbandykite „Spedal 920“ – vaizdo kokybė tiesiog nesulyginama“ („Spedal 920“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Spedal 920“ – tai aukštosios 1536P raiškos vaizdo kamera, kuri gali būti naudojama tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo televizoriaus ar telefono. Šį vaizdo kamera pasižymi F1.8 dydžio diafragma, 100 laipsnių apžvalgos kampu ir taip pat geru suderinamumu su trečiųjų šalių paslaugomis bei programine įranga („Skype“, „Xbox“, „Face Time“, „WebEx“, „Zoom“ ir t.t.).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Spedal 920“ kaina

  • „Gearbest“32,47 €.
  • Dabar parduodama su 13% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodama.

Šiuo metu nešiojami kompiuteriai dominuoja rinkoje, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių įpratome naudoti ir juose integruotas vaizdo kameras. Vis dėlto nešiojamą kompiuterį dažnas iš mūsų perka penkeriems ar net daugiau metų, todėl juose integruotos vaizdo kameros jau yra morališkai pasenusios.

Pavyzdžiui, jeigu nuotoliniu būdu tektų dalyvauti darbo pokalbyje, darbdaviui gero įspūdžio su sena nešiojamo kompiuterio kamera tikrai nepaliktumėte. Dėl tos priežasties kiekvienam vertėtų dar iš anksto pasirūpinti kokybiška vaizdo kamera, kuri jūsų žiūrovus ar pašnekovus džiugins ne tik gera vaizdo, bet ir garso kokybe. Būtent tokiomis savybėmis pasižymi naujos kartos vaizdo kamera „Spedal 920“.

Ši vaizdo kamera filmuoja itin aukšta 1536P raiška, o vaizdo suspaudimui naudoja patikimą ir laiko patvirtiną H.264 vaizdo suspaudimo mechanizmą. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Spedal 920“ vaizdo kameros korpuse yra integruoti net du mikrofonai, kurie šiuo atveju taip pat pasirūpinta ir pašaliniu aplinkos triukšmo slopinimu.

Itin optimistiškai nuteikia ir „Spedal 920“ vaizdo kameroje integruoto lęšio galimybės. Pasak gamintojo, ši vaizdo kamera pasižymi net 100 laipsnių apžvalgos kampu ir taip pat į vaizdo transliacijas neįneša jokių papildomų vaizdo iškraipymų. Be to, „Spedal 920“ taip pat gali pasigirti F1.8 dydžio diafragma, kas reiškia, jog ši vaizdo kamera puikiai filmuoja net ir esant prastam apšvietimui.

„Spedal 920“ vaizdo kamerą norisi pagirti ir už funkcionalų stovą, kuris leidžia šią kamerą aplink savo ašį apsukti 360 laipsnių kampu bei dar leidžia 180 laipsnių kampu paversti vertikalioje plokštumoje. Įdomu ir tai, jog „Spedal 920“ taip pat turi papildomą angą, kuri esant poreikiui leidžia prie šios vaizdo kameros pritvirtinti trikojį.

Galiausiai būtina paminėti ir labai gerą „Spedal 920“ vaizdo kameros suderinamumą su trečiųjų šalių programine įranga. Pavyzdžiui, šį vaizdo kamera leidžia dinamiškai keisti filmuojamo vaizdo foną, o kas svarbiausia, jog ši funkcija veikia tiek naudojant „Zoom“ bei „WebEx“ konferencijų platformas, tiek kalbant su kitais per „Skype“.

„Spedal 920“ atsiliepimai

Vaizdo kamerai „Spedal 920“ tikrai netrūksta populiarumo ir tai šiuo metu bene geriausiai patvirtina pirkėjų vertinimai. Kol kas visi „Spedal 920“ vaizdo kamerą įsigiję pirkėjai jai skyrė 5 žvaigždučių įvertinimą, o tai reiškia, jog šiuo metu „Spedal 920“ turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Samson. Iki šiol naudodavausi tik nešiojamame kompiuteryje integruota kamera, todėl jūs jau galite numanyti kaip aš nustebau pamatęs vaizdo kokybę, kai įsigijau „Spedal 920“. Be to, šią vaizdo kamerą taip pat naudoju prie savo televizoriaus, kai tenka kalbėti per „Skype“. Man patinka dar ir tai, kad „Spedal 920“ tiesiog veikia be jokios papildomos programinės įrangos.
  • James. Ši kamera puikiai tinka vaizdo pokalbiams naudojant „Skype“. „Spedal 920“ taip pat naudoju ir kurdamas vaizdo apžvalgas. Turiu pripažinti, kad „Spedal 920“ vaizdo kamera siūlo puikią vaizdo kokybę natūraliame apšvietime, tačiau rezultatas tikrai yra puikus ir esant prastesniam apšvietimui. Man taip pat patinka, kad šis vaizdo kamera dar turi ir integruotą gana kokybišką mikrofoną.
  • John. Ši kamera turi labai platų pritaikymo spektrą, tačiau aš asmeniškai ją įsigijau dėl kompiuterinių žaidimų. Trumpai tariant, žaisdamas aš rengiu tiesiogines vaizdo transliacijas ir būtent šios vaizdo kameros dėka galėjau sutaupyti nemažai pinigų, tačiau tiek aš, tiek mano žiūrovai vis tiek gali mėgautis puikia vaizdo kokybe. Bandžiau „Spedal 920“ lyginti su „Logitech“ vaizdo kameromis, tačiau jokių reikšmingų skirtumų tikrai nepastebėjau. Taigi, kodėl turėčiau už „Logitech“ mokėti dvigubai daugiau, jeigu „Spedal 920“ man siūlo lygiai tą patį?
  • Desmend. Dažnai tenka dirbti iš namų, todėl dažnai turiu dalyvauti susirinkimuose būtent naudodamas kamerą. Kadangi kompiuteryje integruotos kameros galimybės manęs netenkino, nusprendžiau įsigyti „Spedal 920“ vaizdo kamerą. Iki šiol esu patenkintas savo pasirinkimu, nes dabar galiu mėgautis puikia vaizdo ir garso kokybe už labai patrauklią ir visiems prieinamą kainą.

Trumpai: „Spedal 920“ specifikacijos

  • Raiška: 1536P (H.264).
  • Apžvalgos kampas: 100 laipsnių.
  • Diafragma: F1.8
  • Mikrofonas: integruoti du mikrofonai su foninio triukšmo slopinimu.
  • Suderinamumas: Windows, Mac OS, Chrome OS, išmanieji telefonai bei televizoriai.
  • Papildomos funkcijos: reguliuojama stovas; rankinis fokusavimas; dinaminis aplinkos fono keitimas; geras suderinamas su trečiųjų šalių programine įranga.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai (1)