Nuolaidos iki 70 %, galimybė laimėti išmaniųjų laikrodžių ir telefonų - GeekBuying skelbia „The Big Sale“ išpardavimo pradžią ir įspūdingas nuolaidas „Amazfit GTR“, paspirtukui „KUGOO S1“ ir telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- Didysis rugpjūčio išpardavimas, specialūs nuolaidų kuponai ir galimybė laimėti įspūdingus prizus;

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR 47mm“ - globali versija;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO S1“;

- Elektrinis paspirtukas „KUGOO S1“ + „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankė;

- Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53“;

- Galingasis TV priedėlis „UGOOS AM6“;

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T“, 6GB 128GB, globali versija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-08-21 Nuolaidos iki 70 %, galimybė laimėti išmaniųjų laikrodžių ir telefonų - GeekBuying skelbia „The Big Sale“ išpardavimo pradžią ir įspūdingas nuolaidas „Amazfit GTR“, paspirtukui „KUGOO S1“ ir telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidedantį „The Big Sale“ išpardavimą, galimybę įsigyti mėgstamų ir geidžiamų prekių su iki 70 % siekiančiomis nuolaidomis, nuolat atsinaujinančiais nuolaidų kuponais ir galimybe laimėti puikius prizus.

Šiuo metu - rugpjūčio 19-26 dienomis - taikomas papildomas 5 dolerių kuponas GKB08005. Jei pirksite už 100 dolerių ir daugiau, tereikės suvesti šį nuolaidos kuponą ir gausite papildomą nuolaidą.

Gera žinia, kad galima bus gauti ir desnius nuolaidų kuponus. GeekBuying.com teigia, kad rugpjūčio 26 - rugsėjo 2 dienomis tereikės prisijungti prie jų oficialios svetainės ir gausime 10 bei 20 dolerių nuolaidų kuponus.

Prisijungti prie GeekBuying.com svetainės verta ir dėl tos priežasties, kad iškart galėsime vieną kartą nemokamai pasukti Laimės ratą ir laimėti įvairaus dydžio nuolaidų kuponų, išmaniųjų laikrodžių ir išmaniųjų telefonų. Ką nors įsigiję, gausime papildomus 5 Laimės rato sukimus ir taip padidinsime savo šansus laimėti smagių prizų.

O ko gi galima nudingo ir įdomaus rasti „The Big Sale“ išpardavimo metu? Pasiūla yra išties labai plati ir čia sau kažko įdomaus ir jau seniai geidžiamo gali rasti kiekvienas. O štai kokie patys įdomiausi pasiūlymai.

1. Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR 47mm“ - globali versija

Specialus nuolaidos kodas 3LTYKZOY; galutinė kaina 126,22 €; nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaiko palyginti žemą kainą ir dabar jo kaina yra viena žemiausių.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas.

„Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Be to, laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine bei su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę. Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas. Fantastiškas išmanusis laikrodis.

2. Elektrinis paspirtukas „KUGOO S1“

Specialus nuolaidos kodas S1KUGOO; galutinė kaina 279,59 €; nemokamas siuntimas į Lietuvą iš Europos sandėlių.

„Kugoo S1“ labai dažnai tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų yra lyginamas su ypatingai didelio populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“. Tad „Kugoo S1“ aprūpintas 6 Ah talpos baterija, atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną, kuo negali pasigirti „Xiaomi M365“.

Ant pačio vairo „Kugoo S1“ yra įtaisytas ekranas ir daugybė paspirtuko valdymo mygtukų. Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 35 km/h.

Na, o „Xiaomi M365“ atveju turime du greičio režimus: 18 km/h ir 25 km/h.

Taip pat „Kugoo S1“ yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

Kai „Kugoo S1“ yra sulankstytas, jo ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm., o aukštis – 30 cm.

Jis tokiu kompaktišku tampa todėl, kad jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Įdomu ir tai, kad, skirtingai nuo „Xiaomi M365“, „Kugoo S1“ vairo padėtis gali būti reguliuojama trijose skirtinguose aukščiuose. Tad skirtingo ūgio žmonėms yra patogiau priderinti šį „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką būtent sau.

„Kugoo S1“ yra kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę. O be to ant jo gali važiuoti ir didesnio svorio žmonės.

Jei su „Xiaomi M365“ rekomenduojama važinėtis iki 100 kg sveriantiems žmonėms, tai „Kugoo S1“ atlaiko iki 120 kg.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W („Xiaomi M365“ atveju 250W) galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Dar svarbu paminėti, kad nors vienu įkrovimu abu paspirtukai gali nuvažiuoti iki 30 km, tačiau „Kugoo S1“ turima baterija yra įkraunama per 4 val., o „Xiaomi M365“ per 5 val.

Tad „Kugoo S1“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas. Ir apžvalgininkas jį laiko puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško pirmojo elektrinio paspirtuko ir nenori išlaidauti:

3. Elektrinis paspirtukas „KUGOO S1“ + „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankė

Specialus nuolaidos kodas GKB08005; galutinė kaina 283,96 €; nemokamas siuntimas į Lietuvą iš Europos sandėlių.

Čia turbūt nuostabiausias derinys - vienu kartu gauname ir puikios kokybės elektrinį paspirtuką ir su kiekviena diena vis populiarėjančią ir vis daugiau iš apžvalgininkų gerų žodžių sulaukiančią „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankę.

Ir kas geriausia, kad „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankė šiuo atveju kainuoja vos 18 eurų - kur nors kitur tokią kainą už naujausią „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankę rasti tiesiog neįmanoma.

Ir mes patys detaliai išbandėme bei ištestavome „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankę ir galime drąsiai teigti, kad „Xiaomi“ iš tikro sukūrė fantastišką apyrankę.

4. Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53“

Specialus nuolaidos kodas 3KPDT2BX; galutinė kaina 189,34 €; 1,16 € už siuntimą į Lietuvą iš Europos sandėlių.

„Xiaomi Jimmy JV53“ yra naujausias kompanijos produktas ir dabar parduodamas už vieną žemiausių kainų, lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

„Jimmy JV53“ variklio galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su „Xiaomi Jimmy JV53“ išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

5. Galingasis TV priedėlis „UGOOS AM6“

Specialus nuolaidos kodas 3JTKQCLD; galutinė kaina 104,58 €; nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„UGOOS AM6“ TV priedėlis aprūpintas galinguoju Amlogic S922X procesoriumi, DDR4 2GB + eMMC 16GB atmintimi, Android 9.0 operacine sistema, palaiko 2.4G+5G WIFI, 1000M LAN ir naujausią Bluetooth 5.0 bei turi tokias jungtis, kaip: USB3.0 x 1, USB2.0 x 3, HDMI, LAN, AV jack, AUX-IN, TF card slot, DC in, SPDIF.

„UGOOS AM6“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą. Su juo galima ne tik žiūrėti 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje. Šaunus daiktas, o ir parduodamas bent 15-20 eurų pigiau nei kitose internetinėse parduotuvėse.

Šioje itin detalioje apžvalgoje galite išsamiau susipažinti su „UGOOS AM6“ TV priedeliu ir jo galimybėmis:

6. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T“, 6GB 128GB, globali versija

Specialus nuolaidos kodas GKB08005; galutinė kaina 284,92 €; nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Mi 9T“ yra naujausias kompanijos išmanusis telefonas, kurio pavadinimas šiek tiek klaidina ir pačius apžvalgininkus. Nepaisant šio keisto kompanijos sprendimo - „Xiaomi Mi 9T“ yra puikios kokybės išmanusis telefonas.

„Vienas keistesnių dalykų, kad Xiaomi kompanija nusprendė šitaip pavadinti šį telefoną. Čia iš tikrųjų yra globalios versijos Redmi K20, bet kažkodėl jį pavadino Mi 9T. Niekaip nesuprantu kodėl taip pasielgė, nes šis telefonas visai kitoks nei Mi 9 serijos išmanieji. Nepaisant šiokio tokio vartotojų painiojimo, Xiaomi Mi 9T yra nuostabus išmanusis telefonas.

Puikios išvaizdos, labai kokybiškai pagamintas, už tokią kainą tiesiog nuostabus techninis derinys – surenka virš 214 000 Antutu taškų ir patenka į 30-tuką geriausių telefonų.

Talpi 4000 mAh baterija, greitas jos įkrovimas, labai kokybiškos kameros ir tas išvažiuojantis priekinės kameros modulis atrodo šauniai.

Jei ieškote gero išmanaus telefono, kuris atliktų visas jūsų užduotis bei suteiktų daug malonumo žaidžiant žaidimus – Xiaomi Mi 9T yra puikus pasirinkimas. Jei ieškote telefono, kuris turėtų puikiai kameros ir darytų kokybiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus – Xiaomi Mi 9T yra būtent tai. Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()