250W elektros variklis, 36V 7,8Ah baterija bei galimybė nuvažiuoti iki 50 km ir turbūt geriausias pasirinkimas ieškantiems pirmojo elektrinio paspirtuko - Cafago išparduoda ribotą kiekį elektrinių dviračių ir paspirtukų tiesiai iš Vokietijos sandėlio (Video)  (1)

Cafago.com pasiūlymai:

- „FIIDO D3S“ elektrinis dviratis - 250W elektros variklis, 36V 7,8Ah baterija ir 16 colių dydžio ratai;

- „E9“ elektrinis paspirtukas - aliuminio rėmas, sulankstomas, 150W elektros variklis ir 8 colių dydžio ratai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„FIIDO D3S“ elektrinis dviratis - 250W elektros variklis, 36V 7,8Ah baterija ir 16 colių dydžio ratai

  • Šiuo metu jis parduodamas už 467,47 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.
  • Ribotas prekių skaičius.

„FIIDO D3S“ yra labai šaunus ir apžvalgininkų giriamas elektrinis dviratis. Puikios talpos baterija, tvirtas korpusas, didelis nuvažiuojamas atstumas ir daugybė kitų privalumų.

„FIIDO D3S“ aprūpintas 250W elektros varikliu ir 36V 7,8Ah baterija, kurią pilnai įkrauti užtruks iki 5 valandų.

Elektrinis dviratis palaiko skirtingus važiavimo režimus: 50 % baterija + 50 % žmogaus jėga vien elektros varikliu ir galima juo važiuoti, kaip įprastu dviračiu.

7,8Ah baterijos užteks vien elektra nuvažiuoti iki 40 km, o jei papildomai minsime pedalus ir pagelbėsime „FIIDO D3S“ elektriniam dviračiui - energijos gali užtekti nuvažiuoti ir iki 50 km.

Žinoma, viskas priklauso nuo vietovės, kuria važiuojama bei žmogaus svorio. „FIIDO D3S“ gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus.

Taip pat „FIIDO D3S“ įveiks iki 30 laipsnių įkalnes ir pasieks iki 25 km/h greitį.

„FIIDO D3S“ yra kompaktiškas ir vos per kelias akimirkas sulankstomas elektrinis dviratis. Jis yra tokių parametrų: 130 * 57 * 105 cm, o kai sulankstytas - 130 * 35 * 65 cm. O sveria 18 kg.

Diskiniai stabdžiai, ryškios LED šviesos gale ir priekyje, 6 pavarų sistema, kuri pravers važinėjant nelygiais keliais, talpi baterija, 16 colių dydžio kokybiški, pripučiami ratai ir puiki pagaminimo kokybė. Gerų žodžių „FIIDO D3S“ negaili ir šis apžvalgininkas:

„E9“ elektrinis paspirtukas - aliuminio rėmas, sulankstomas, 150W elektros variklis ir 8 colių dydžio ratai

  • Šiuo metu jis parduodamas už 136,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.
  • Ribotas prekių skaičius.

„E9“ turbūt pats pigiausias elektrinis paspirtukas iš Kinijos. Ir už tokią kainą gauname išties puikų elektrinį paspirtuką. Jis ypač tinka jaunimui ir tiems, kuriems tai bus pirmasis toks pirkinys.

Nors „E9“ elektrinis paspirtukas ir negali pasigirti įpūdingais techniniais parametrais bei užtikrinamais greičiais, kaip jo gerokai brangesni kolegos, tačiau su „E9“ tikrai bus smagu pasivažinėti po miestą.

„E9“ elektrinis paspirtukas turi 22V 2600mAh bateriją, kurios energijos užteks nuvažiuoti iki 8 km. Pačią bateriją įkrauti užtruks vos 2,5 valandos.

Taip pat elektrinis paspirtukas užtikrina, kad maksimalus greitis bus 12 km/h. Tai ne 25 ar 35 km/h greičiai, kuriais gali pasigirti kiti elektriniai paspirtukai, bet tiems, kuriems tai bus pirmasis toks pirkinys - tokio greičio yra daugiau nei pakankamai.

Deja, bet pats pirmasis važiavimas elektriniais paspirtukais, kai nepasirinktas tinkamas greitis, gali baigtis ligoninėje. Tad 12 km/h greitis tuo pačiu ir apsaugos nuo per didelio pasitikėjimo savo jėgomis ir galimų rimtų sužeidimų.

Verta atkreipti dėmesį, kad nors „E9“ elektrinis paspirtukas yra labiau skirtas jaunimui, tačiau juo drąsiai gali važiuoti ir suaugę. Juolab, kad „E9“ yra tvirto aliuminio korpuso ir išlaiko iki 100 kg svorį.

Jis taip pat aprūpintas 8 colių dydžio kietais ratais. Tad tuo pačiu ir išvengsime tokių dalykų, kaip pradurtos padangos. Ieškantiems pirmojo elektrinio paspirtuko - „E9“ yra puikus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (1)