TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: rekordiškai gera kaina vienam geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“, „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinėms ir „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankei, nauji nuolaidų kuponai „Xiaomi Mi A3“ (Video, 2019 m. 34 savaitė)  ()

- 42 % nuolaida vienam geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ (su nuolaidos kuponu)

- 15.63€ nuolaida belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 6 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- Nuolaidos kuponas išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija)

- 27 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Huawei Honor Band 5“ (su nuolaidos kuponu)

- 3 % nuolaida naujam, moderniam, funkcionaliam ir stilingam elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR“ (su nuolaidos kuponu)

- 10 % nuolaida robotui siurbliui „360 S7“ (su nuolaidos kuponu)

- 45 % nuolaida vaizdo registratoriui „Tecney N2“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida naujos kartos išmaniajam durų skambučiui su 1080p raiška ir dirbtiniu intelektu „360 D819“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas vienas geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“

67.88€ | 42 % nuolaida + nuolaidos kuponas MIPHILIPS | „Xiaomi Mijia Zhirui“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai nuotoliniu būdu per „Bluetooth“ arba „WiFi“ valdomas ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris gali skleisti norimo ryškumo bei pasirinktos spalvinės temperatūros šviesą. „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.

Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą. (David)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“67.88€
  • Tai mažiausia kaina
  • Su nuolaidos kuponu MIPHILIPS
  • 42 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama „Priority Line“, siuntimas nemokamas.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“18.10€
  • 34 % nuolaida,  siunčiama į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.29€

Patalpos apšvietimui keliame vis didesniu reikalavimus. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad LED su šia užduotimi susitvarko be didelių problemų. Pavyzdžiui, ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ne tik labai galingas ir stilingas šviestuvas, bet esant poreikiui dabar leidžia keisti ir apšvietimo ryškumą, ir skleidžiamą šviesos spalvinę temperatūrą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto automatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.94 balai iš 5 (18 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 3000 liumenų (atitinka 2 kaitrines lemputes po 100W).
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 5700 K.
  • Galingumas: 33 W.
  • LED: 64 LED, 82 Ra
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per Bluetooth ir WiFi; atspari dulkėms (IP60); gali būti susiejama su fiziniu aktyvumo asistentu „Xiaomi Mi Band“, gali būti valdomas su išmaniuoju pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.
  • Matmenys ir svoris: 49,5 x 49,9 x 5,4 cm; 1,63 kg.

Dabartinė 67.88€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

2. Fantastiška kaina su nuolaidos kuponu belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“

16.30€ | nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.77 balai iš 5 (1383 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

  • Gearbest - 16.30€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

195.48€ | 6 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA312802 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ tik ką pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

4GB/64GB

  • Gearbest - 171.95€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36401
  • Gearbest - 171.95€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • Geekbuying - 207.34€

4GB/128GB

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t. Šaunus telefonas, kuriam gerų žodžių negaili ir vienas iš pirmųjų apžvalgininkų, spėjusių išbandyti „Xiaomi Mi A3“.

4. Labai gera kaina su nuolaidos kuponu tarptautinei „Xiaomi Mi Band 4“ versijai

28.06€ | nuolaidos kuponas GBBAND4MI

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė susilaukė neįtikėtino populiarumo visame pasaulyje, bet jau pasirodė naujoji „Xiaomi Mi Band 4“. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“ („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, versijų palyginimas)

Kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Detalus palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Paprasta gudrybė, kaip pakeisti „Mi Band 4“ ekranvaizdį: galima uždėti net ir savo nuotrauką (Apžvalga, Detali instrukcija, Video)

Atrodo, kad „Xiaomi“ iš tikro sukūrė fantastišką apyrankę: štai dėl ko man taip patiko „Xiaomi Mi Band 4“, kokie įspūdžiai palyginus su 150€ kainuojančiu „Fitbit“ konkurentu ir prie ko dar galima prikibti (išsami „Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, Foto, Video)

„Tokioje kainų kategorijoje šios dvi apyrankės yra pačios geriausios, bet pritaikytos skirtingiems dalykams“: itin detaliai palygino „Xiaomi Mi Band 4“ su „Honor Band 4“ - skirtumai, kuriuos turite žinoti („Xiaomi Mi Band 4“ ir „Honor Band 4“ apžvalga, Video)

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad praktiškai visais parametrais tai yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė“. Garsiąją „Xiaomi Hey+“ palygino su naujausia „Xiaomi Mi Band 4“ (Apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 28.06€
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 31.29€,
  • 0.82€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.
  • Lietuvoje - apie 37€

Daugeliui yra labai įdomu sužinoti kaip gi atrodo naujoji apyrankė, ką jį sugeba ir ką gi apie ją kalba apžvalgininkai. Galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti tas apžvalgas, bet pagaliau pavyko rasti tokią, kurioje apžvalgininkas pagaliau savo rankose laiko naująją „Mi Band 4“. Tad susipažinkime iš arčiau su šia išmaniąja apyranke.

Apžvalgininkas tik ką gavo „Mi Band 4“ apyrankę. Beje, jis įsigijo tarptautinę apyrankės versiją.

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

5. Su nuolaidos kuponu siūloma išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“

29.77€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas HONBAND5„Huawei Honor Band 5“ specifikacijos

Jau kuris laikas interneto platybėse sklandė gandai apie naująją „Huawei Honor Band 5“ apyrankę ir štai pagaliau ji išvydo dienos šviesą. Peržvelgus techninius dalykus tampa akivaizdu, jog matome tiesioginį „Xiaomi Mi Band 4“ varžovą tike pagal galimybes, tiek pagal kainą. Nekeista, kad ji tapo perkamiausia savaites preke. 

TOP 9 svarbiausi dalykai, ką reikia žinoti apie naująją „Honor Band 5“: rekordinis sporto režimų kiekis, unikali deguonies kiekio kraujyje matavimo funkcija, dirbtinis intelektas miego stebėjimui ir tiesiog nepralenkiama kaina (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

Šiuo metu galima rinktis iš trijų spalvų: mėlynos, juodos ir rožinės.

„Huawei Honor Band 5“ turi 0,95 colių spalvotą AMOLED ekraną (240*120, 282ppi) ir gamintojas teigia, kad visa informacija yra puikiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Pačioje apyrankėje galima rinktis iš 8 informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų, o programėlėje yra dar 45 pasirinkimai.

„Huawei Honor Band 5“ informuoja apie gaunamus skambučius (atsiliepti nėra galimybės), SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes.

Vienas iš ryškesnių „Huawei Honor Band 5“ bruožų, kad apyrankė nuolat seka širdies ritmą. Kompanija teigia, kad „Huawei Honor Band 5“ apyrankėje naudojama HUAWEI TruSeen 3.0 technologija, kurią ištobulino kompanijos specialistai ir, palyginus su ankstesnėmis apyrankėmis, dabar širdies matavimo tikslumas yra dar didesnis.

Kompanija taip pat garsėjo ir savo itin išvystyta HUAWEI TruSleep technologija, kuri padeda labai tiksliai įvertinti apyrankės savininko miego kokybę, jos skirtingus lygius ir pasiūlyti būdus, kaip miego kokybę dar labiau pagerinti. 

„Huawei Honor Band 5“ įdiegta ši pažangi technologija ir garantuojama, kad drauge su Huawei naudojamu dirbtiniu intelektu (DI) duomenys bus maksimaliai tikslūs. O programėlėje bus pasiūlyta daugiau nei 200 būdų, kaip pagerinti miego kokybę. 

„Huawei Honor Band 5“ turi 6-is jutiklius, kurie praplėčia sporto režimų galimybes ir užtikrina dar didesnį fizinės veiklos sekimą.

Apyrankė palaiko 10 sporto režimų: bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, ėjimas, ėjimas ant takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu sporto salėje, paprasta treniruotė, plaukimas baseine, darbas su elipsiniu treniruokliu, darbas su irklavimo treniruokliu.

Programėlėje galima matyti išsamius rezultatus ir žemėlapyje pateikiamą informaciją apie nueitą/nuvažiuotą kelią. Tačiau pati apyrankė GPS nepalaiko.

„Huawei Honor Band 5“ taip pat yra pilnai atspari vandeniui ir turi 5ATM standartą, tad su ja galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

„Huawei Honor Band 5“ palaiko ir papildomų funkcijų, kaip NFC, gebėjimą rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir fotografuoti, yra žadintuvas, chronometras.

Apyrankė aprūpinta 100 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad energijos užteks iki 14 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai naudojama apyrankė. Bateriją įkrauti užtruks apie 1,5 val.

„Huawei Honor Band 5“ su telefonais suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu bei palaiko įvairias kalbas. Tad ši išmanioji apyrankė yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 4“.

6. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

50.68€ | 3 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZOCXPL„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Tai yra daugiau nei elektrinis dantų šepetėlis, tai tikras odontologas namuose. Kuo toks geras „Oclean X“, kaip veikia jo spalvotas ekranas ir ką tokio suteikia „Oclean“ programėlė? (Apžvalga)

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga)

„Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

  • Gearbest - 50.68€
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCXPL
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.62€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“

113.25€ | 17 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALGTR47mm„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“

  • GearVita.com - 113.25€
  • Su nuolaidos kuponu ALGTR47mm
  • Už 8.18€ pristatys per 3-9 darbo dienas.
  • Gearbest.com - 131.23€
  • su nuolaidos kuponu AMAZGTR39
  • 17 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm“

  • GearVita.com - 107.86€
  • Su nuolaidos kuponu ALGTR42mm
  • Už 8.06€ pristatys per 3-9 darbo dienas.
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Kaip jau galima suprasti, tarp GTR 47mm ir GTR 42mm laikrodžių yra keletas pagrindinių skirtumų.

GTR 47mm turi 1,39 colių AMOLED ekraną, o GTR 42mm kiek mažesnį - 1,2 colių. Taip pat skiriasi jų baterijos: atitinkamai 410 ir 195 mAh. Tad 47 mm versija kasdien gali būti naudojama 24 dienas, o 42 mm - 12 dienų. Visais kitais atžvilgiais ir funkcijomis, tai yra vienodi išmanieji laikrodžiai.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas visiškai naujos kartos robotas siurblys „360 S7“ (lazerinė navigacija)

360€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-360S7 „360 S7“ specifikacijos

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.

Norite geriausio roboto siurblio už mažiausią kainą? Štai ką tokio sukūrė autonominių automobilių inžinieriai - pagal kainą ir kokybė neprilygsta net „Xiaomi“ flagmanai („360 S7“ apžvalga, Testų rezultatai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

  • „Gearbest“360€
  • su nuolaidos kuponu GB-360S7
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su anonso nuolaidomis, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 7.29€.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui: „360 S5“ – 281€; „360 S6“ – 299€

Jeigu domitės išmaniųjų dulkių siurblių naujienomis, tuomet jums greičiausiai bus puikiai žinomas ir „360“ gamintojas. Visiems likusiems tiesiog norime priminti, jog tai gerai Kinijoje ir visame pasaulyje žinomas išmaniųjų dulkių siurblių gamintojas, kuris šią vasarą anonsuoja jau trečiąjį savo išmanųjį dulkių siurblį „360 S7“.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys. Tuo tarpu, jeigu drėgnas grindų valymas jums būtinas, tačiau kilimų siurbimui didelio dėmesio neskiriate, tuomet „360 S6“ – tai ko jums reikia. Galiausiai „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį derėtų rinktis tiems, kurių namuose dominuojanti grindų danga – kilimas ir apie jokį drėgną grindų valymą iš vis nėra kalbos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.

Dabartinė 360€ kaina yra mažiausia šio siurblio roboto kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Tecney N2“

17.20€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN21080 | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

„Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

  • Gearbest.com - 17.20€
  • 45 % nuolaida, kuponas GBN21080;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos išmanusis durų skambutis „360 D819“

81.45€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas AIDOORBEL360 | „360 D819“ specifikacijos

„360 D819“ – tai naujos kartos išmanusis durų skambutis su integruotu dirbtiniu intelektu, kuris geba atpažinti žmonių veidus. Šis durų skambutis iš karto atkeliauja su specialia garso kolonėle, turi integruotą 1080p raiškos kamerą ir užfiksuotus vaizdo įrašus gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje.

Kaina

Tikrinta 2019 08 23

  • „Gearbest“81.45€.
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu AIDOORBEL360
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.62€ registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu nusprendėte senąjį durų skambutį pakeisti nauju, tuomet greičiausiai sau tinkamo sprendimo teks dairytis Kinijoje. Norime atkreipti dėmesį, kad per pastaruosius keletą metų šioje rinkoje įvyko daug pokyčių, todėl nuotoliniu būdu veikiančių durų skambučių kainos priklausomai nuo galimybių taip pat gali ženkliai skirtis.

Pavyzdžiui, jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris nori išbandyti pačius pažangiausius sprendimus, tuomet jums be jokios abejonės derėtų pasidomėti dirbtiniu intelektu aprūpintu naujos kartos belaidžių durų skambučiu „360 D819“.

Dirbtinis intelektas šiuo atveju durų skambučiui „360 D819“ padeda tiksliai ir intuityviai identifikuoti žmones. Jeigu tai gerai žinomas žmogus, tuomet šis išmanusis durų skambutis ne tik praneš kokiu metu prie jūsų namų durų kažkas lankėsi, bet taip pat sugebės tiksliai jums pranešti ir jus norėjusio aplankyti žmogaus tapatybę.

Nuotoliniu būdu veikiantį „360 D819“ išmanųjį durų skambutį taip pat norisi pagirti dėl itin kokybiškos kameros. „360 D819“ turi 1080p raiškos (1920 x 1080) integruotą kamerą, kuri ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi net 162 laipsnių apžvalgos kampą. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kurį retai gali pademonstruoti net ir IP kameros bei automobiliniai vaizdo registratoriai.

Gamintojas pristatydamas „360 D819“ dar pabrėžia ir integruotų ypač galingų IR LED privalumus, kurių dėka itin geras matomumas yra užtikrinamas net ir nakties metu. Čia dar svarbu pridėti ir tai, jog „360 D819“ geba automatiškai pereiti iš dienos į nakties režimą, todėl kas lankėsi prie jūsų namų durų galėsite stebėti nepriklausomai nuo esamo paros meto.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „360 D819“ durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus priklausomai nuo poreikio gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusiame debesų kompiuterijos serveryje. Pavyzdžiui, kitas panašų funkcionalumą turintis „Xiaomi AI Face“ durų skambutis vaizdo įrašus leidžia saugoti tik nutolusiame serveryje, o tai dažnam pirkėjui gali asocijuotis su asmeninio privatumo pažeidimu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad artimiausias „360 D819“ durų skambučio konkurentas „Xiaomi AI Face“ šiam naujos kartos durų skambučiui taip pat neprilygsta ir pagal kameros galimybes. Kaip buvo minėta, „360“ siūlomas sprendimas filmuoja aukštąją raiška ir gali pasigirti net 162 laipsnių apžvalgos kampu, kai tuo tarpu „Xiaomi AI Face“ savininkai turi tenkintis 720p raiška ir 105 laipsnių apžvalgos kampu.

Žinoma, šiuo atveju už geresnes technines charakteristikas tenka mokėti šiek tiek daugiau, tačiau greičiausiai visi sutiks, jog atsitikus nemaloniam įvykiui geresnės raiškos vaizdo įrašas teiks kur kas daugiau naudos. Be to, dar reiktų atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi AI Face“ yra maitinimas penkiomis AA tipo baterijomis, kurias laiko nuo laiko teks keisti, o tuo tarpu „360 D819“ iš karto atkeliauja su įkraunama nepalyginamai ilgiau tarnaujančia ličio jonų baterija.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080).
  • Naktinis filmavimas: yra.
  • Apžvalgos kampas: 162 laipsniai.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Atmintis: duomenys saugomi nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje arba Micro SD kortelėje.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; dirbtiniu intelektu AI pagrįstas veidų atpažinimas.
  • Maitinimas: naudoja integruotą įkraunamą ličio jonų bateriją.
  • Matmenys ir svoris: 15,1 x 6,1 x 3,2 cm; 217 g.

Dabartinė 81.45€ kaina yra mažiausia šio durų skambučio kainų istorijoje:




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: