„Gocomma Smart Shredder“ - tobulas popieriaus smulkintuvams namams: itin kompaktiškas, pigus, telpa tiesiog į delną, o laikyti galima stalčiuje (Speciali akcija)  ()

„Gocomma Smart Shredder“ - tai mobilus popieriaus smulkintuvas. Šis mažas, bet galingas įrenginys gali praversti įvairiose situacijose, net jei apie jas dabar nepagalvojote. Štai 3 svarbiausi faktai apie „Gocomma Smart Shredder“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

Iš tikrųjų, „Gocomma Smart Shredder“ yra labai naudingas prietaisas. Prisimenate tuos visus laiškus, vokus ir siuntinių etiketes, kuriuos plėšėte prieš išmesdami į šiukšliadėžę? Juk nenorite, kad jūsų adresas ir telefono numeris būtų lengvai prieinamas bet kam. O kur dar pasibaigusio galiojimo sutartys ir daugybė kitų asmeninių dokumentų, kuriuos kartais tenka išmesti į šiukšlyną.

Visa tai suplėšyti į skutelius nėra nei patogu, nei greita. O ir karpyti su žirklėmis malonumo nedaug. Popieriaus smulkintuvai kainuoja brangiai ir užima daug vietos - jie pritaikyti išimtinai tik biurams. Ką daryti? Pasižvalgyti Kinijoje - čia galima surasti neįtikėtinai simpatiškų sprendimų. 

Vienas geriausių variantų pagal kainą ir mobilumą yra „Gocomma Smart Shredder“ - popieriaus sunaikinimą gali padaryti geriau ir greičiau už jus. Rankomis suplėšytą lapą surinkti yra lengviau nei supjaustytą smulkintuvu. Taip susmulkinsite senus dokumentus, įvairias etiketes su savo adresu, laiškus, kurių nenorite išsaugoti ir kitus nereikalingus popierius

„Gocomma Smart Shredder“ yra naudingas tiek biure, tiek namuose, tačiau jo kaina yra visai nedidelė, ypač lyginant su dideliais profesionaliais smulkintuvais. Didžioji dalis jūsų duomenų ir dokumentų yra skaitmeniniai, todėl investuoti į didelius popieriaus naikinimo įrenginius tiesiog neverta.

Kuo jis ypatingas?

1. Itin paprastas veikimas

„Gocomma Smart Shredder“ gali smulkinti bet kokius dokumentus ar popierius, kurių storis neviršija 0,3 mm, o plotis - 110 mm. Standartinio A4 formato popieriaus lapo plotis - 210 mm, todėl jį reikės perlenkti, bet tai nesukels jokios problemos. Geriausia tai, kad jis turi vos vieną trijų padėčių jungtuką „Pirmyn-Išjungti-Atgal“ (įstrigusius popierius galima patraukti atgal, kad būtų galima pabandyti vėl).

2. Mobilumas

„Gocomma Smart Shredder“ yra pagamintas iš ABS plastiko sveria vos 339 gramus, jo išmatavimai - 26,30 x 7,60 x 4,50 cm. Taigi, jis tilps praktiškai visur, o ir nešiotis jį bus nesunku. Gerai ir tai, kad laidai jam nėra būtini. Jis gali veikti naudodamas 4 AA standarto baterijas arba USB laidą.

3. Greitis

Nepaisant jo dydžio, „Gocomma Smart Shredder“ yra labai greitai - per minutę  susmulkins 3 metrų ilgio popieriaus lapą į 5 mm storio juosteles. Tos juostelės gali keliauti tiesiai į popieriaus šiukšlinę - surinkti jas į perskaitomą tekstą bus labai sunku, todėl šis įrenginys gali pagerinti ir jūsų asmeninių duomenų saugumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()