7 colių TFT LCD ekranas, 16 skirtingų skambučių melodijų ir galimybė tiesiogiai bendrauti su svečiais prie namų durų - specialus pasiūlymas telefonspynei „KKmoon 7“ (Video)  ()

Paprastas durų skambutis nė iš tolo negali prilygti telefonspynei, video skambučiui arba dar dažnai vadinamam domofonui. Ir kai „KKmoon 7'' TFT LCD“ kainuoja tiek nedaug, tiesiog sunku ignoruoti šį pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „KKmoon 7'' TFT LCD“ parduodama vos už 46,71 €;
  • Taikoma 39 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kas gi ta telefonspynė?

Telefonspynės arba domofonai – tai praėjimo kontrolės įrenginiai, skirti įėjimo į teritoriją ar pastatą, butą (patalpas) kontroliavimui.

Telefonspynės (domofono) pagalba asmuo norintis patekti į patalpas (svečias) gali iškviesti patalpose esantį asmenį (šeimininką), pakalbėti su juo ir būti įleistas į vidų. 

Naudojamos garso ar vaizdo telefonspynės (domofonai). Garso telefonspynės pagalba perduodamas tik garsas, t.y. pokalbis tarp svečio ir šeimininko.

Vaizdo telefonspyne (videotelefonspyne) be garsinio bendravimo, perduodamas ir vaizdas, t.y. šeimininkas mato svečią monitoriaus ekrane.

Būtent tokia telefonspynė ir yra „KKmoon 7'' TFT LCD“. Ir iškart verta atkreipti dėmesį, kad tokie įrenginiai įprastai kainuoja bent keletą brangiau, o 600-800 eurų kainuojanti ir vaizdą bei garsą vienu metu perduodanti telefonspynė yra gana įprastas dalykas.

„KKmoon 7'' TFT LCD“ yra dviejų dalių ir pats skambutis su kamera yra pritvirtinamas prie durų. Jis yra atsparus lietui, tad gali būti pritvirtintas ir prie lauko durų.

Geras dalykas yra ir tai, kad integruota 0,3MP CMOS jutiklį turinti kamera palaiko naktinį matymą, tad ir tamsiuoju paros metu matysite kas atėjo prie jūsų durų. Naktinio matymo funkciją galima ir išjungti/įjungti, viskas pagal asmeninį poreikį.

Na, o vaizdą, kas dedasi prie durų, matysite 7 colių TFT LCD ekrane, kuris užtikrina 800x480(RGB) raišką. Taip pat čia galėsite pasirinkti iš 16 skirtingų skambučių melodijų ir tiesiogiai bendrauti su prie jūsų namų durų stovinčiu asmeniu (-nimis). Labai pravartus įrenginys ir dar parduodamas už itin patrauklią kainą.

O šioje apžvalgoje galite kiek plačiau sužinoti apie „KKmoon 7'' TFT LCD“ telefonspynę:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()