„Xiaomi“ vasaros naujiena: dabar tai turbūt pati geriausia LED stalinė lempa iš Kinijos su fantastišku dizainu ir labai gerais atsiliepimais („Xiaomi Mijia MTJD02YL“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Xiaomi Mijia MTJD02YL“ – tai unikalaus dizaino stalinis LED šviestuvas, kuris turi net keturias lanksčias ašis, todėl lengvai gali būti pritaikytas prie kiekvieno asmeninių poreikių. Šis stalinis šviestuvas taip pat leidžia keisti apšvietimo ryškumą bei šviesos spalvinę temperatūrą, o esant poreikiui gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ar netgi naudojant „Apple Siri“ išmanųjį asistentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ specifikacija

  • Spalvinė temperatūra: 2500 – 4800 K.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2 ir WiFi.
  • Galia: 12,5 W.
  • Papildomos funkcijos:
    • valdymas išmaniuoju telefonu;
    • suderinamumas su „Apple HomeKit“ ir „Siri“;
    • net keturias lanksčias ašis turintis stovas;
    • išankstinio įjungimo/išjungimo tvarkaraščio sudarymo galimybė.
  • Matmenys ir svoris: 55,2 x 16,1 x 16,1 cm; 1,5 kg.

„Xiaomi Mijia MTJD02YL“ kaina

  • Gearbest“ – 82,45 €.
  • Dabar parduodamas su 29% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Greičiausiai paskutinį stalinį šviestuvą pirkote labai seniai ir vis dar esate juo patenkinti. Vis dėlto rinkoje įsitvirtinus LED net ir stalinių šviestuvų asortimente įvyko ryškūs pokyčiai. Naujos kartos LED staliniai šviestuvai dabar siūlo kur kas didesnį lankstumą, o šiuo metu bene geriausiai tuo padeda įsitikinti „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ LED stalinis šviestuvas.

Gamintojas tvirtina, jog „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ stalinis šviestuvas siūlo kur kas ryškesnį apšvietimą nei įprasti senesnės kartos staliniai šviestuvai. Be to, kokybišką maitinimą turintys LED šiuo atveju padeda išvengti nepageidaujamo šviesos mirgėjimo, kas reiškia, jog dirbant prie tokio apšvietimo potencialiai mažiau varginsite akis. Svarbu įvertinti ir tą faktorių, jog LED naudoja kur kas mažiau energijos nei kito tipo lemputės.

Ne ką mažiau stebina ir itin lankstus „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ stalinio šviestuvo stovas. Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ turi net keturias lanksčias ašis, todėl esant poreikiui lengvai gali būti pasukamas ar pakreipiamas praktiškai bet kokiu kampu. Toks sprendimas yra iš tiesų labai patogus, nes lengvai leidžia „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ panaudoti net ir kaip toršerą.

Gamintojo atlikti bandymai rodo, jog „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ stalinis šviestuvas priklausomai nuo poreikio gali apšviesti 25 centimetrų ar netgi 180 centimetrų pločio paviršius. Kaip jau buvo minėta, už šį neįtikėtiną lankstumą šiuo atveju tenka dėkoti universaliam „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ šviestuvo stovui.

Pristatant šį LED stalinį šviestuvą dar būtina paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę temperatūrą. Įdomu, jog šiuos parametrus galima keisti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojantis specialiu „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ šviestuvo korpuse įmontuotu fiziniu mygtuku.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ yra „Xiaomi“ stalinis šviestuvas, kurį esant poreikiui galima prijungti prie „Apple HomeKit“ išmaniojo namų asistento. Be to, maloniai stebina ir tas faktas, kad šis stalinis šviestuvas taip pat gali būti valdomas balsu naudojant „Apple Siri“ išmanųjį asistentą.

„Xiaomi Mijia MTJD02YL“ atsiliepimai

Vasaros sezono metu pasirodęs stalinis šviestuvas „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ domina vis daugiau pirkėjų. Įdomu, kad visi šį stalinį šviestuvą įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti ir bent jau kol kas visuomet „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ skiria maksimalų galimą 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Jazzhustler. Puiki surinkimo kokybė, greitais pristatymas ir neįtikėtinai geras suderinimas ne tik su „Mi Home“, bet ir „Apple HomeKit“ bei „Yeelight“ sprendimais. Manau, kad tai vienas funkcionaliausių ir geriausių šiuo metu parduodamų stalinių šviestuvų Kinijoje.
  • Ubt1. Tai turbūt vienas gražiausių ir labiausiai minimalistinį dizainą turinčių stalinių šviestuvų. Man patinka ne tik pilnai metalinis korpusas, bet ir neįtikėtinas „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ ryškumas. Mano supratimu, šis šviestuvas yra aukščiausios klasės. Žinoma, kaina nėra pati mažiausia, tačiau „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ vertas kiekvieno išleisto cento.
  • Freeze. Tobulai mano poreikius tenkinantis stalinis šviestuvas. Prieš tai naudojau senesnį „Xiaomi“ šviestuvą, todėl galiu patvirtinti, jog „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ surinkimo kokybė yra dar geresnė. Tiesiog šiuo atveju vertindamas šį stalinį šviestuvą visiškai neturiu prie ko prikibti.
  • Ottimo. Esu nustebintas ne tik „Xiaomi Mijia MTJD02YL“ kokybe, bet ir itin greitu pristatymu iš „Gearbest“. Man patinka, kad galiu šį stalinį šviestuvą valdyti per „Apple HomeKit“. Tai aukščiausios kokybės produktas už tikrai labai racionalią kainą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (1)