Tokio išmanaus šepetėlio dar nebuvo – kaina kaip paprasto, bet turi labai įdomią ir naudingą programėlę, palaiko 40000 vibracijų dažnį ir 30 dienų nereikia krauti („Monclique 1741“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Monclique 1741“ – tai elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 5 valymo režimus ir taip pat gali būti Bluetooth ryšiu susiejamas su išmaniajame telefone įdiegta taikomąja programa. Šis elektrinis dantų šepetėlis dar gali pasigirti net 40000 kartų per minutę siekiančiu vibracijos dažniu bei talpia net apie 30 dienų atlaikančia 800 mAh baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Monclique 1741“ specifikacijos

  • Vibracijos dažnis: 40000 kartai per minutę;
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 5 režimai.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos; komplekte iš karto pridedamos dvi galvutės su „DuPont“ šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Programėlė: yra; pavadinimas nenurodomas.
  • Išskirtinės savybės: labai aukštas vibracijos dažnis; iki 30 dienų atlaikanti baterija; technologija, kuri aptinka dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.
  • Dydis ir masė: 25 x 2,8 x 2,8 cm; 120 g.

„Monclique 1741“ kaina

  • „Gearbest“31,94 €.
  • Dabar parduodamas su 10% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,42 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Plyginimui - Oclean X 54.75€

Šiuolaikinius elektrinius dantų šepetėlius galima skirtyti į dvi grupes – tai tuos, kurie neturi, ir tuos, kurie turi taikomąją programą arba tiesiog, yra išmanieji šepetėliai. Paprasti elektriniai dantų šepetėliai be taikomosios programos kainuoja mažiau, tačiau siūlo kur kas mažesnį funkcionalumą lyginant su antrąja grupe.

Vis dėlto kinai kartais moka stebinti. Pavyzdžiui, naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis „Monclique 1741“ su taikomąją programa šiuo metu kainuoja ne ką daugiau nei tektų mokėti už dantų šepetėlį be taikomosios programos. Kitaip sakant, tai greičiausiai šiuo metu yra bene vienas pigiausių išmaniųjų elektrinių dantų šepetėlių su taikomąją programa iš Kinijos. Lietuvoje už tokią kainą negausite nieko panašaus.

„Monclique 1741“ elektrinis dantų šepetėlis kaip ir daugelis kitų aukštos klasės elektrinių dantų šepetėlių siūlo naudotis net penkiais darbo režimais („clean“, „white“, „polish“, „soft“, „sensitive“). Tai yra didelis privalumas, nes „Monclique 1741“ priklausomai nuo asmeninių poreikių gali naudoti tiek turintys dantenų problemų, tiek žmonės su jautresniais dantimis. Be to, pavyzdžiui, pasirinkus ir reguliariai naudojant balinimo režimą kur kas baltesniais dantimis jau po vienos savaitės galės džiaugtis praktiškai kiekvienas.

Reikšmingu „Monclique 1741“ elektrinio dantų šepetėlio privalumu taip pat tampa ir galingas variklis, kuris šiuo atveju padeda sukurti net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Praktika rodo, kad aukštas vibracijos dažnis padeda pašalinti kur kas daugiau nešvarumų ne tik nuo dantų paviršiaus, bet taip pat ir šalia dantenų bei tarpdančių.

Šis elektrinis dantų šepetėlis ypatingas tampa ir dėl specialaus techninio sprendimo, kuris geba aptikti kuriuos dantis jau valėte, o kuriuos dar ne. Susiejus „Monclique 1741“ su išmaniuoju telefonu ekrane bet kada galėsite matyti aiškų dantų valymo progresą bei dar nevalytas dantų vietas.

Tai iš tiesų labai naudingas sprendimas, kuris visiems be išimties laikui bėgant gali padėti suformuoti ženkliai geresnius dantų valymo įpročius.

Vis dėlto tai yra tik viena iš daugelio kitų „Monclique 1741“ taikomosios programos funkcijų. Įdomu, kad šioje taikomoje programoje dar galima stebėti įvairią su dantų valymu susijusią statistiką. Pavyzdžiui, taikomojoje programoje galima matyti kiek laiko įprastai valote dantis, kaip dažnai juos valote. Be to, taip pat galima matyti kurias dantų vietas valote dažniau, o kurias žymiai rečiau.

Pristatant „Monclique 1741“ elektrinį dantų šepetėlį dar norisi pabrėžti ir net 800 mAh talpos baterijos privalumus. Gamintojas tvirtina, jog dantis kiekvieną kartą kaip rekomenduojama valantis du kartus po 2 minutes, „Monclique 1741“ elektrinį dantų šepetėlį be papildomos įkrovos galima naudoti net apie 30 dienų.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į keičiamas „Monclique 1741“ elektrinio dantų šepetėlio galvutes, kurios šiuo atveju naudoja 0,152 milimetrų gerai žinomo „DuPont“ gamintojo šerelius. Praktika rodo, kad naudojant galvutes su tokiais šereliais džiaugtis kur kas švaresniais ir baltesniais dantimis jau bus galima maždaug po vienos savaitės.

Manome, kad artimiausiu „Monclique 1741“  konkurentu įvertinant funkcionalumą greičiausiai reikėtų laikyti „Oclean X“ elektrinį dantų šepetėlį. Bet jis kainuoja beveik 2 kartus brangiau.  „Oclean X“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes korpuse turi įmontuotą spalvotą LCD ekraną. Be to, šis elektrinis dantų šepetėlis komplekte taip pat atkeliauja su išskirtiniu laikikliu, kuris taip pat įkauna ir „Oclean X“ bateriją.

Tuo tarpu, naujos kartos „Monclique 1741“ elektrinis dantų šepetėlis ne tik turi panašią programėlę į „Oclean X“, bet ir kainuoja 20€ pigiau. Taip pat turi tokių įdomių funkcijų, kaip kad galimybė išmaniojo telefono ekrane realiu laiku atvaizduoti dantų valymo progresą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()