Populiarus telefonas už centą ir 5000$ į sąskaitą - Banggood skelbia apie „9.9 GAME ON“ išpardavimą  (1)

Banggood.com skuba informuoti apie artėjantį 13-ąjį „9.9 GAME ON“ išpardavimą, galimybes daugelio mėgstamus ir labai populiarius daiktus įsigyti vos už vieną centą ir subūrus draugų kompaniją savo sąskaitą papildyti 5000 JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood.com informuoja, kad oficialiai 13-asis „9.9 GAME ON“ išpardavimas vyks rugsėjo 9 - 12 dienomis

Tad nors pats išpardavimo pikas ir truks tik kelias dienas, bet jau ir dabar vyksta daugybė įdomių akcijų ir norint laimėti tikrai vertingų prizų - delsti neverta.

Štai viena įdomiausių akcijų: jos metu reikia suburti kuo didesnę draugų kompaniją ir yra galimybė laimėti 5000 JAV dolerių vertės prizą.

Pirmąją vietą užėmusi komanda pasidalins 5000, antrajai vietai atiteks 3000, 3-iai 1000, 4-ai 600, o 5-ai 400 dolerių.

Verta paminėti, kad rugsėjo 9 - 12 dienomis pakviestas 1 draugas bus skaičiuojamas taip, tarsi būtų pakviesti 2 žmonės. Išsamesnę informaciją rasite čia.

Burti grupę yra verta ir dėl to, kad vos už vieną centą bus galima įsigyti Xiaomi Redmi Note 7 išmanųjį telefoną, Xiaomi Mi Band 4 išmaniąją apyrankę ir kitų šaunių daiktų.

Kita įdomi akcija yra skirta būtent naujiems Banggood.com lankytojams. Jei dar nesate užsiregistravę šioje svetainėje, dabar tą padarę turėsite galimybę gauti 200 JAV dolerių vertės kuponų

Žinoma Banggood.com turiu puikių pasiūlymų ieškantiems išmanaus telefono, nešiojamo kompiuterio, planšetės ir panašiai. Štai dabar yra du kuponai: su vienu jų iškart gausime 130 JAV dolerių nuolaidą, o su kitu kuponu 45 proc. nuolaidą. 

Ieškantiems drono, įrankių, žaislų ir panašių prekių, vertėtų apsilankyti šiame puslapyje, o 3D spausdintuvų, elektronikos ir automobilių mėgėjai tikrai sau kažką ras apsilankę šiame puslapyje. Juose yra nuolat atnaujinama informacija, pateikiami vis nauji ir labai riboti pasiūlymai su iki 80 proc. siekiančiomis nuolaidomis.

Tad įvairių pasiūlymų ir informacijos yra gana daug, tad kad nepaklystume ir viską rastume vienoje vietoje Banggood.com siūlo apsilankyti Guide puslapyje. Jame koncentruotai ir aiškiai pateikta visa informacija ir sąlygos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (1)