Skelbiama speciali akcija naujos kartos IP kamerai su dirbtiniu intelektu, pilnu nuotoliniu valdymu, 355 laipsnių pasukimu, WiFi bei LAN ryšiu ir pigiau nei 30€ („Alfawise N816“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Alfawise N816“ – tai naujos kartos PT tipo (valdoma) patalpoje montuojama IP kamera, kuri prie namų tinklo gali būti prijungiama tiek WiFi ryšiu, tiek naudojant RJ-45 interneto kabelį. Ši IP kamera gali būti valdoma išmaniuoju telefonu ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes judesiui aptikti naudoja dirbtinį intelektą – tai leidžia apie užfiksuotą judesį savininkui pranešti tik aptikus žmogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Alfawise N816“ kaina

  • „Gearbest“ – 28,28 €.
  • Speciali anonso akcija, dabar parduodama su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

IP kameros populiarumu jau seniai lenkia analogines kameras. Jos yra žymiai mažesnės, siūlo geresnę vaizdo kokybę ir priklausomai nuo asmeninių poreikių gali būti montuojamos tiek lauke, tiek patalpoje. Būtina pridėti ir tai, jog IP kameros gali būti valdomos nuotoliniu būdu. Būtent visomis šiomis savybėmis pasižymi ir naujos kartos IP kamera „Alfawise N816“.

„Alfawise N816“ – tai valdoma IP kamera, kuri už visiems prieinamą kainą siūlo naudotis visomis svarbiausiomis IP kamerų galimybėmis. Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, jog „Alfawise N816“ nėra pritaikyta darbui lauko sąlygomis, todėl šią IP kamerą galima montuoti ir naudoti tik patalpoje.

Gamintojas pristatydamas „Alfawise N816“ pabrėžia, jog ši IP kamera filmuoja aukštąją raiška (1080p) ir gali pasigirti net 110 laipsnių apžvalgos kampu. Be to, atkreipiame dėmesį į tai, kad „Alfawise N816“ yra priskiriama PT tipo IP kamerų grupei. Tai reiškia, jog šią IP kamerą priklausomai nuo asmeninių poreikių horizontalioje plokštumoje galima pasukti 355 laipsnių kampu, o vertikalioje plokštumoje pakreipti 90 laipsnių kampu.

„Alfawise N816“ prie namų kompiuterinio tinklo gali būti prijungiama tiek WiFi ryšiu, tiek naudojant RJ-45 tipo internetinį kabelį. Džiugu, kad gamintojas taip pat pasirūpino taikomąją programa, kurios pagalba „Alfawise N816“ IP kamerą lengvai galima valdyti nuotoliniu būdu net ir nebūnant namuose. Naudojantis „iCSee“ taikomąją programa lygiai taip pat galima pakeisti šios valdomos IP kameros apžvalgos kampą. Tokia funkcija yra labai naudinga ne tik saugumo sumetimo tikslais, bet gali praversti ir tuomet, jeigu namuose, pavyzdžiui, paliekate augintinį.

Daugelis IP kamerų turi judesio jutiklius, tačiau praktika rodo, jog jie reaguoja net į menkiausią judesį. Jeigu namuose auginate katę ar šunį ši funkcija gali tapti visiškai nenaudinga, nes į išmanųjį telefoną nuolatos gausite beprasmius įspėjamuosius pranešimus. Vis dėlto tas tikrai nenutiks įsigijus naujos kartos „Alfawise N816“ IP kamerą. Ši IP kamera yra aprūpinta dirbtiniu intelektu, todėl įspėjimus apie užfiksuotą judesį siunčia tik tuomet, jeigu yra aptinkamas žmogus.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Alfawise N816“ IP kamera turi įmontuotus 6 IR tipo LED, todėl puikiai filmuoja net ir nakties metu. Gamintojas tvirtina, kad naudojant „Alfawise N816“ nakties metus lengvai galima užfiksuoti objektus esančius 8 -15 metrų atstumu nuo kameros objektyvo.

Galiausiai „Alfawise N816“ norisi pagirti ir už naudojamą pažangų H.265 vaizdo suspaudimo mechanizmą. Šis suspaudimo mechanizmas leidžia sutaupyti apie 50% vietos lyginant su senuoju H.264 suspaudimu, todėl, pavyzdžiui, 128 GB talpos Micro SD kortelėje dabar lengvai galima sutalpinti beveik 30 dienų trukmės „Alfawise N816“ IP kameros užfiksuotą vaizdo įrašą.

„Alfawise N816“ atsiliepimai

IP kamera „Alfawise N816“ gana greitai susilaukė pirmųjų pirkėjų susidomėjimo ir šiuo metu Kinijoje gali pasigirti 4,56 žvaigždučių įvertinimu. Pastarasis įvertinimas reiškia, kad bent jau kol kas ši IP kamera iš nei vieno pirkėjo negavo mažesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • Wordsworth. Puiki mažų gabaritų kamera, kuri maloniai stebina gera vaizdo kokybe. Šią IP kamera buvo labai paprasta montuoti. Be to, taip pat galiu pagirti gerą įmontuoto mikrofono kokybę. IP kameros valdymui skirta taikomąja programa naudotis yra labai paprasta, ją kiekvienas norintis gali parsisiųsti nemokamai.
  • Sebastian. Šia IP kamera naudojuosi jau ketvirta diena ir esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent „Alfawise N816“. Ši IP kamera į išmanųjį telefoną siunčia įspėjamuosius pranešimus. Man patinka, kad esant poreikiui net ir nebūdamas namuose bet kada galiu pakeisti šios IP kameros filmavimo poziciją. Manyčiau, tai puikų kainos ir kokybės santykį siūlanti IP kamera. Rekomenduoju.
  • Vikas. Atvirai sakau, įsimylėjau šią kamerą iš karto. Šią IP kamerą paruošti darbui buvo labai paprasta, o dabar ja be jokių problemų lengvai gali naudotis visa mano šeima. „Alfawise N816“ maloniai stebina ne tik dėl geros vaizdo, bet taip pat ir dėl puikios garso kokybės. Be to, noriu pabrėžti dar ir tai, jog ši IP kamera puikiai filmuoja ir nakties metu.
  • Paddy. Likau sužavėta greito pristatymo. „Alfawise N816“ gamybai panaudotos tikrai labai kokybiškos medžiagos, o gera vaizdo įrašų kokybe vis dar negaliu atsidžiaugti. Kadangi nesusidūriau su jokiomis problemomis, drąsiai galiu rekomenduoti šią IP kamerą kitiems. Mano nuomone, ši IP kamera yra verta kiekvieno sumokėto cento.

Trumpai: „Alfawise N816“ specifikacijos

  • Rezoliucija: 1080p, 25 FPS.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 128 GB); vaizdo įrašų saugojimas debesų saugykloje.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra; naktinio pašvietimo atstumas iki 15 metrų.
  • Judesio daviklis: yra; veikimas pagrįstas dirbtiniu intelektu, geba atpažinti žmones.
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: yra naudojant išmaniojo telefono taikomąją programą „iCSee“.
  • Kameros pasukimo kampas: PT tipo kamera, kuri horizontalioje plokštumoje gali būti pasukta 355 laipsnių kampu, o vertikalioje plokštumoje gali būti pakreipta 90 laipsnių kampu.
  • Ryšys: užtikrinamas belaidžiu WiFi būdu arba naudojant RJ-45 interneto kabelį.
  • Programėlė: „iCSee“, tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniesiems telefonams.
  • Atsparumas: IP66, tačiau gali būti montuojama tik patalpoje.
  • Maitinimas: 5 V (DC), 1 A.
  • Matmenys ir masė: 11,5 x 7,5 x 7,5 cm; 190 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (1)