Šis tas, ko turbūt dar nesate matę ir išbandę - daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis ir praktinis jo išbandymas: „jausmas po procedūros yra tiesiog įspūdingas“ („Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ apžvalga, Video)  (1)

Ar vis dar jaučiate pasekmes po traumų? Kankina kaklo, pečių, rankų ir kitų kūno sričių skausmai? Šis daugiafunkcis giluminių raumenų atpalaidavimo įrankis jums gali labai pagelbėti. Jis turi 4 keičiamas galvutes, keletą skirtingų režimų ir yra belaidis. Štai ką apie jį sako apžvalgininkas ir parodo, kaip šiuo raumenų atpalaidavimo įrankiu reikia naudotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ įrankis yra aprūpintas 2500 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka 2-3 valandoms, o su pakuotėje esančiu įkrovikliu baterija įkraunama per 2 valandas.

Tad pasirinkus vidutinį masažavimo intensyvumą ir kasdien „Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ įrankį naudojant po 20 minučių – baterijos energijos užteks savaitei laiko.

Masažavimo įrankis suteikia 60Hz aukšto dažnio stimuliavimą ir suaktyvina raumenis, stimuliuoja kraujotaką, sumažina raumenų atsistatymo laiką, kas yra labai svarbu sportuojantiems, bei malšina skausmą.

„Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

1) 1440 vibracijos per minutę;

2) 1920 vibracijos per minutę;

3) 2560 vibracijos per minutę.

Taip pat geriausias efektas bus pasiekiamas naudojant konkrečioms kūno vietoms skirtus antgalius.

Jų pakuotėje iš viso yra 4, tad su „Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“ galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

O kaip gi tai atrodo praktiškai, galite pasižiūrėti šioje apžvalgoje:

Jos autorius teigia, kad įjungimo/išjungimo mygtukas yra įrankio apačioje ir, kad jis yra įjungtas galima suprasti iš žaliai šviečiančio indikatoriaus, o įrankio šone esančiu mygtuku yra keičiami intensyvumo lygiai (0:29 min.).

Apžvalgininkas teigia, kad šis įrankis dirba labai tyliai (1:52 min.) ir siekia iki 60 dB.

Taip pat jį yra labai patogu laikyti vienoje rankoje bei galima drąsiai laikyti abiems rankoms – ypač, kai pasirenkamas maksimalus masažavimo režimas ir reikia raumenis kuo stipriau išmasažuoti (3:10 min.).

Atkreipiamas dėmesys, kad iš pradžių verta pradėti nuo švelnaus masažo ir keliauti per raumenų grupes – pasižiūrėti kaip skirtingos kūno vietos reaguoja į šio įrankio skleidžiamas vibracijas ir nustačius tas kūno vietas, kurios geriausiai reaguoja į stimuliaciją – jas išmasažuoti papildomai.

Apžvalgininkas ir jo partnerė teigia, kad:

„Šiuo įrankiu naudojamės savaitę laiko ir jis yra labai galingas, dirba efektyviai ir jausmas po procedūros yra tiesiog įspūdingas.

Nereikia, kad žmogus būtų tikras masažavimo specialistas, tiesiog atsigulate, pasakote kuriose vietose jums skauda, jaučiate raumenų tempimą, ir žmogus su šiuo įrankiu jums išmasažuoja šias vietas. Tam gali užtekti vos 6 minučių ir jausitės kur kas geriau.

Šis įrankis labai tinka tiems, kurie aktyviai sportuoja, daug fiziškai dirba ir tiems, kurie vis jaučia raumenų skausmus, įtampą. Po savaitės su tokiu įrenginiu mes galime drąsiai jį rekomenduoti. Puikus daiktas – vertas šių pinigų.“

Speciali akcija

„Muscle Deep Relaxation Fascia Electric Massage Tool“:

  • Gearbest - 81,99 €;
    • 21 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (1)