Iš Vokietijos bei Lenkijos sandėlių ir su nuolaidų kuponais: GeeKmaxi informuoja apie dovanas perkant „JIMMY“ dulkių siurblius, nuolaidas „Huawei Honor Band 5“ apyrankei ir naujausiam elektriniam paspirtukui „KUGOO ES2“ (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „JIMMY“ produkcijos išpardavimas;

- Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53 Plus“ iš Vokietijos sandėlio;

- Naujausias elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“ iš Lenkijos sandėlio;

- Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeeKmaxi.com informuoja, kad šiuo metu vyksta „JIMMY“ produkcijos išpardavimas ir perkant rankinius, belaidžius dulkių siurblius „JIMMY JV53“ ir „JIMMY JV53 Plus“ - papildomai dovanų gausime po HEPA filtrą.

Taip pat čia rasite daugybę kitų puikių prekių su „JIMMY“ prekės ženklu ir ne tik - visą informaciją rasite oficialioje svetainėje.

Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53 Plus“ iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu ApamECHI šį dulkių siurblį galima įsigyti už 209,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

Verta atkreipti dėmesį, kad tai žemiausia „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ kaina, kokia tik iki šiol buvo.

Gali kilti klausimas: kuo gi „Jimmy JV53 Plus“ skiriasi nuo „Jimmy JV53“? Abu šie siurbliai rinkoje pasirodė praktiškai vienu metu ir nors didelių skirtumų nėra bei abu siurbliai išlaiko pagrindines gerąsias savybes, tačiau „Jimmy JV53 Plus“ turi tam tikrų pranašumų.

Siurblių variklių galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Tik štai „Jimmy JV53 Plus“ baterijų talpa siekia 2500 mAh, o „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ turi baterijas „dvynukes“. Tai reiškia, kad šiuo atveju turime net 5000 mAh talpos baterijas ir tai užtikrina dar ilgesnį darbo laiką.

Su pilna „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ baterija galima dirbti net 90 minutčių ir tai yra dvigubai ilgiau, palyginus su „Xiaomi Jimmy JV53“, kuris suteikia 45 min.

Nemažiau svarbu ir tai, kad abu siurbliai turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, yra patogūs naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su šiais siurbliais išvalysime namus nuo grindų iki pat lubų.

Naujausias elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“ iš Lenkijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu jwVPvcJL​ šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 387,99 €.
  • Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„KUGOO ES2“ yra naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai naudingų patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias.

Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“ iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu QywusNgL​ šią išmaniąją apyrankę galima įsigyti už 32,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Huawei Honor Band 5“ turi 0,95 colių spalvotą AMOLED ekraną (240*120, 282ppi) ir gamintojas teigia, kad visa informacija yra puikiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Pačioje apyrankėje galima rinktis iš 8 informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų, o programėlėje yra dar 45 pasirinkimai.

„Huawei Honor Band 5“ informuoja apie gaunamus skambučius (atsiliepti nėra galimybės), SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes.

Vienas iš ryškesnių „Huawei Honor Band 5“ bruožų, kad apyrankė nuolat seka širdies ritmą. Kompanija teigia, kad „Huawei Honor Band 5“ apyrankėje naudojama HUAWEI TruSeen 3.0 technologija, kurią ištobulino kompanijos specialistai ir, palyginus su ankstesnėmis apyrankėmis, dabar širdies matavimo tikslumas yra dar didesnis.

Kompanija taip pat garsėjo ir savo itin išvystyta HUAWEI TruSleep technologija, kuri padeda labai tiksliai įvertinti apyrankės savininko miego kokybę, jos skirtingus lygius ir pasiūlyti būdus, kaip miego kokybę dar labiau pagerinti. 

„Huawei Honor Band 5“ įdiegta ši pažangi technologija ir garantuojama, kad drauge su Huawei naudojamu dirbtiniu intelektu (DI) duomenys bus maksimaliai tikslūs. O programėlėje bus pasiūlyta daugiau nei 200 būdų, kaip pagerinti miego kokybę. 

„Huawei Honor Band 5“ turi 6-is jutiklius, kurie praplėčia sporto režimų galimybes ir užtikrina dar didesnį fizinės veiklos sekimą.

Apyrankė palaiko 10 sporto režimų: bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, ėjimas, ėjimas ant takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu sporto salėje, paprasta treniruotė, plaukimas baseine, darbas su elipsiniu treniruokliu, darbas su irklavimo treniruokliu.

Programėlėje galima matyti išsamius rezultatus ir žemėlapyje pateikiamą informaciją apie nueitą/nuvažiuotą kelią. Tačiau pati apyrankė GPS nepalaiko.

„Huawei Honor Band 5“ taip pat yra pilnai atspari vandeniui ir turi 5ATM standartą, tad su ja galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

Išmanioji apyrankė palaiko ir papildomų funkcijų, kaip NFC, gebėjimą rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir fotografuoti, yra žadintuvas, chronometras.

Apyrankė aprūpinta 100 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad energijos užteks iki 14 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai naudojama apyrankė. Bateriją įkrauti užtruks apie 1,5 val. Šauni apyrankė už gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()