Perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos iki 200€ - 1800Pa, giroskopinė navigacija, plovimo funkcija, svarbiausi privalumai, trūkumai ir ką apie jį kalba pirkėjai („Alfawise V8S PRO E30B“ atsiliepimai, Video)  ()

Tokioje kainų kategorijoje 1800 Pa siurbimo galia yra unikalus dalykus, tačiau pirkėjai vardija ir kitus „Alfawise V8S PRO E30B“ roboto dulkių siurblio privalumus: manevringas, puikiai siurbia ir plauna, tyliai dirba, valdomas su pulteliu, balso komandomis ir išmaniuoju telefonu, o turintys naminių kačių neatsidžiaugia šio roboto darbo rezultatais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra itin sėkmingas kompanijos robotas siurblys - pagal pardavimus kainų kategorijoje iki 200€ jis pralenkė ilgą laiką lyderiavusios iLife kompanijos gaminius.

Kuo jis ypatingas ir kokie jo trūkumai? Šioje roboto dulkių siurblio „Alfawise V8S PRO E30B“ atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį įrenginį įsigiję pirkėjai.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienos populiariausios internetinės parduotuvės Gearbest.com - kitur šio įrenginio tiesiog nerasite. 

Pateikiame tik pačią esmę ir naudingiausią informaciją.

Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Alfawise V8S PRO E30B“.

Roboto dulkių siurblio pakuotės turinys, pagaminimo kokybė, išvaizda

  • Šį robotą dulkių siurblį įsigiję pirkėjai džiaugiasi, kad siurblys atkeliavo labai greitai ir pakuotėje yra viskas, ko tik gali prireikti. Su „V8S PRO“ atkeliauja du šoniniai šepetėliai, pagrindinis valymo šepetys, 2 HEPA filtrai, įkrovimo stotelė su europietišku kištuku, naudojimosi instrukcija ir nuotolinio valdymo pultelis, kuriame jau yra 2 AAA tipo baterijos ir kt (kyca, Lorenz IT, Vaidas, Raziel, Bulciu, VANICON, Nikos).
  • Pirkėjai yra patenkinti „V8S PRO“ pagaminimo kokybe bei išvaizda ir tuo, kad jis yra toks kompaktiškas bei geba palįsti po daugeliu baldų, po kuriais nesugeba išvalyti stambesni dulkių siurbliai. Robotas sveria 2,7 kg., ir yra tokių išmatavimų: 33 x 33 x 7,6 cm (Anne, Raziel).

„Alfawise V8S PRO E30B“ techniniai dalykai, kaip jis veikia ir kokie privalumai

  • Ypač pirkėjams patinkantis dalykas yra tas, kad šis robotas dulkių siurblys ne tik palaiko sausą grindų siurbimą, bet ir jų plovimą. Du šepetėliai visą purvą nukreipia tiesiai į siurbimo angą ir 1800 Pa siurbimo galios pilnai užtenka susiurbti ir stambioms atliekoms. Be to, HEPA filtras užtikrina, kad atgal į kambarį oras išleidžiamas visiškai švarus (rohs, Raziel).
  • Robotas neturi lazerinės navigacijos sistemos, bet atkreipiamas dėmesys, jog tokioje kainų kategorijoje to tikėtis ir nereikia. Užtat „V8S PRO“ yra aprūpintas visa gausybe jutiklių, turi giroskopą ir jie užtikrina, kad siurblys nenukris nuo laiptų ir kitų paviršių, taip pat nesitrankys į baldus ir tvarkingai judės po kambarį. Robotas taip pat sudaro patalpų žemėlapius (giroskopinė navigacija) ir teritoriją valo labai efektyviai (Tomasz Metek, Bulciu, Chris, Dinah Tommy).
  • „V8S PRO“ aprūpintas 2500 mAh talpos baterija ir pirkėjai teigia, kad jos užtenka 110-120 minučių darbui. O kai energijos lygis sumažėja iki 20 %, tada „V8S PRO“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir įkrovus bateriją, grįžta darbuotis ten, kur baigė (Hardworking, Christino, luiselv).
  • Patogus dalykas yra ir tas, kad robotą ir valymo režimus galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę – ir netgi pasitelkus „Google Home“ bei „Amazon Alexa“ virtualius asistentus (Darek, Bulciu, seyerjames).
  • Be 600 ml dulkių talpos, „V8S PRO“ turi ir 350 ml vandens talpą, kurią yra patogu pripildyti ir robotą naudoti grindų plovimui. O kai robotas plauna grindis, jis skleidžia vos 30 dB garsą (FG, Igor, Ruby Barnard).
  • Apibendrinant, pirkėjams labai patinka „Alfawise V8S PRO E30B“ robotas dulkių siurblys. Jis labai gerai siurbia ir plauna grindis, puikiai orientuojasi teritorijoje, automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir savo užduotis atlieka puikiai. Tiesiog tokioje kainų kategorijoje praktiškai neįmanoma rasti geresnio roboto dulkių siurblio (Vinni Bennett, Vaidas, seyerjames, marius burca, Artur R, Asia, Mat).

Keletas „Alfawise V8S PRO E30B“ robotą dulkių siurblį įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

  • seyerjames – „Gyvenu vienas ir jau kuris laikas, kaip ieškojau roboto dulkių siurblio. Po sunkios darbo dienos esu pavargęs ir mažiausiai kas man tada rūpi, tai namų tvarkymas. Draugai man jau buvo nupirkę Alfawise namų apsaugos sistemą ir jos kokybe likau labai patenkintas, tad palaukęs akcijos įsigijau šį robotą ir esu juo labai patenkintas.
    • Pliusai:
      • valo geriau nei tikėjausi – per 30 minučių atliekų dėžutė prisipildo ir akivaizdu, jog jis dirba puikiai;
      • valdymo galimybės – praktiškai iš bet kokios vietos, pasinaudodamas WiFi ryšiu, galiu kontroliuoti savo robotą, keisti valymo režimus, įjungti/išjungti ir t.t. O kas dar labai šaunu, tai Show Map funkcija – dėka jos aš telefono ekrane galiu matyti valymo progresą ir vietas, su kuriomis robotui tvarkytis sekasi sunkiau;
      • puiki kaina – tiesiog nuostabus kainos ir kokybės santykis, robotas su tokiais gebėjimais ir 1800 Pa siurbimo galia kainuoja bent 230 eurų;
      • plovimo funkcija – ji naudingesnė nei kad aš tikėjausi, labai geras dalykas;
      • automatinis baterijos įkrovimas – gana dažna funkcija tarp robotų, bet tik dabar supratau kokia ji patogi ir naudinga.
    • Minusai:
      • baldai – norint maksimaliai išnaudoti robotą, vertėtų ant grindų nepalikti daug įvairių daiktų. Man šiek tiek iškilo problemų su baro kėdėmis ir robotas kambario kampų tiesiog nesugebėjo išvalyti, tad tas kėdes patraukiau į šalį ir problemos neliko;
      • kilimai – keletą kartų taip nutiko, kad kilimo kampas apsivyniojo aplink roboto šepetį. Tiesa, kilimėlis buvo labai plonas ir pats robotas gana greitai „išspjovė“ kilimą, bet prieš paleisdamas robotą darbuotis, dabar tą kilimėlį patraukiu šalin.“
  • Raziel – „Aš esu labai patenkintas šiuo robotu. Jis nėra tobulas, bet vis tiek nuostabus. Mano grindys dar niekada nebuvo tokios švarios – ypač po to, kai robotas jas išplauna. Deja namuose neturiu WiFi, tad neturėjau galimybės išbandyti programėlės. Įdomus momentas, kad susisiekus su Alfawise kompanija paaiškėjo, jog ji negamina šiam robotui papildomų dalių. Bet išsiaiškinau, jog jei reikia šepetėlių, filtrų ir pan., tada galite pirkti V8S modeliui skirtus ir jie tiks šiam robotui. Bendrai, labai gera roboto pagaminimo ir grindų valymo kokybė; pakankamai išmanus robotas; jei reikia papildomai dalių (filtrų, valymo šepetėlių), tada galite įsigyti V8S modeliui skirtų, kuriuos, beje, gamina ne Alfawise, o GoComma.“
  • Christino – „Ištestavęs šį robotą dulkių siurblį galiu pasakyti, kad jis pasirodė labai gerai. 2500 mAh talpos baterijos užtenka 2 valandų darbui ir kai baterijos lygis nukrenta iki 20 %, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir grįžta darbuotis ten, kur baigė. Beje, bateriją pilnai įkrauti užtrunka 4-6 valandas. Įdomu ir tai, kad nors šis robotas nėra skirtas būtent kiliminei dangai, bet jis ją išvalo geriau nei, kad kiti – būtent kiliminei dangai skirti robotai dulkių siurbliai.“
  • marius burca – „Robotas savo darbą atlieka labai gerai. Lengva jį valdyti ir juo naudotis. Iš pradžių turėjau tam tikrų problemų su programėle ir telefono bei siurblio poravimu, tad kreipiausi į Alfawise klientų aptarnavimą. Į mano užklausą buvo labai greitai atsakyta ir jie man suteikė reikalingą pagalbą. Rekomenduoju – šaunus robotas dulkių siurblys.
  • Vaidas – „Lūkesčius pateisinęs siurblys. Veikia taip, kaip ir teigia gamintojas. Labai gerai siurbia kilimus. Drėgnas valymas nėra per daug drėgnas – vandens ant grindų nepalieka. Navigacija nebloga, tuščių vietų nepalieka, nors ir yra minimalių, nepravažiuotų plotų, bet tai sudėtingi pasiekti kambario kampai. Telefonu robotas valdomas gerai, piešia kambario žemėlapį, bet tik tiek – didesnės naudos valdymui tai neduoda. Yra keli siurbimo režimai, bet dažniausiai naudoju Auto. Baterija ištveria labai ilgai – 50 m2 butui išvalyti prireikė 22 % baterijos energijos. Tikėjausi, kad siurbimas ir plovimas veiks vienu metu, bet taip nėra – abiejų darbų robotas vienu metu neatlieka. Tad vienu metu jis arba siurbia, arba plauna. Pakuotėje yra viskas, ko tik reikia – papildomai įdėta atsarginių priedų. Rekomenduoju.“
  • Bulciu – „Iš Lenkijos man robotą pristatė labai greitai. Turiu namuose dvi kates ir šis robotas yra tikras išsigelbėjimas – jis puikiai surenka visus kačių paliktus šerius. Man patinka ir tai, kad atskiram kambariui galima parinkti skirtingą valymo programą. Labai paprastas valdymas ir Google Home asistentui tereikia pasakyti porą žodžių. Man V8S PRO taip patiko, kad aš savo giminaičiams užsakiau dar du tokius robotus.“
  • GG-186 – „Tai mano pirmasis robotas dulkių siurblys ir aš juo esu labai patenkintas. Jį naudoju kasdien ir robotas mano kambarius valo labai efektyviai. Robotą valdau balsu su Google balso asistentu – labai patogus dalykas. Baterija tarnauja labai gerai – išvalius 85 m2 plotą, kai pasirinkęs smart cleaning režimą, baterijos vis tiek lieka daugiau nei 50 %.”
  • Ruby Barnard – „Labai džiaugiuosi šiuo robotu dulkių siurbliu. Man tikra pramoga žiūrėti, kaip jis darbuojasi. Jis puikiai įveikia kliūtis, sakyčiau, kad net peršoka ir jei kur nors ir įstringa, tai pats save išgelbsti. Smagus daiktas. Naudoju jį kasdien ir net tada, kai žiūriu televizorių. Labai tyliai dirba, tad man visiškai netrukdo. Rekomenduoju.“

Kaina ir sąlygos

„Alfawise V8S PRO E30B“ robotas dulkių siurblys:

  • Gearbest - 150,17 €;
    • 17 % nuolaida arba nuolaidų kuponas ALFVCCP01
    • 16,92 € už siuntimą Priority Line metodu;
    • pristatys per 15-25 darbo dienas.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()