Turbūt visame pasaulyje pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija bei grindų plovimu ir išskirtinai teigiamais atsiliepimais - ką pirkėjai sako apie „Alfawise V9S BL517“ ir kuo jis toks geras? (Video, nuolaidos kuponas)  (1)

„Alfawise V9S BL517“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris jau turi lazerinę navigacijos sistemą. Tad jis per sekundę sugeba patalpą 360 laipsniais aplink savo ašį nuskenuoti net 10 kartų. Pirkėjams patinka ne tik tikslus patalpų įvertinimas, sistemingas valymas, bet ir tai, kad „Alfawise V9S BL517“ palaiko sausą ir drėgną grindų valymą bei lengvai įveikia kliūtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise V9S BL517“ yra išskirtinis robotas siurblys pagal kainą ir galimybes - jis kainuoja vos 235,78 € (su nuolaidos kuponu GBHS061401), tačiau turi ir lazerinę navigaciją, ir drėgną grindų valymą. Šiai dienai tai ko gero pats pigiausias robotas siurblys su tokiomis funkcijomis - dar pigiau kainuoja tik robotai siurbliai su giroskopine navigacija arba iš vis, atsitiktiniu valymu. 

Ir svarbiausia, pirmi 36 pirkėjų atsiliepimai yra išimtinai teigiami - vertinimų vidurkis 5 balai iš 5. Ką svarbiausio jie sako apie šį siurblį, kas ir kaip jame veikia, o kas neveikia, surasite šioje roboto dulkių siurblio „Alfawise V9S BL517“ atsiliepimų suvestinėje.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienos populiariausios internetinės parduotuvės Gearbest.com - kitur šio siurblio tiesiog nerasite. 

Pateikiame tik pačią esmę ir naudingiausią informaciją.

Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Alfawise V9S BL517“.

„Alfawise V9S BL517“ pakuotės turinys, siurblio išvaizda ir pagaminimo kokybė

  • Daugelis „Alfawise V9S BL517“ robotą dulkių siurblį įsigijusių pirkėjų pabrėžia puikią jo išvaizdą ir labai gerą pagaminimo kokybę (Steve, Heather D., Hunter, Esther Roosevelt, Yetta Matthew).
  • Taip pat džiugina ir tai, kad robotas yra ganėtinai kompaktiškas: 32,5 x 32,5 x 9,6 cm., o sveria 4,8 kg.
  • Pakuotės turinys taip pat gausus: du HEPA filtrai, maitinimo adapteris su europietišku kištuku, įkrovimo stotelė, vandens ir dulkių talpos, šepetėliai ir pats robotas dulkių siurblys.

Roboto dulkių siurblio techninės savybės, veikimo efektyvumas ir kt.

  • Vienas iš pagrindinių šio siurblio privalumų yra lazerinė navigacijos sistema ir virtualus patalpų žemėlapis. Tokios techninės galimybės „Alfawise V9S BL517“ leidžia maksimaliai tiksliai įvertinti patalpas ir sistemingai valyti teritoriją, nevažinėjant per tas pačias vietas po kelis kartus arba paliekant neišvalytų kambario vietų, kuo pasižymi dažnas robotas dulkių siurblys, turintis giroskopinę navigaciją (Wordsworth, Esther Roosevelt, Jonathan H.).
  • Be to, „Alfawise V9S BL517“ turi ir daugybę integruotų jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimų nuo laiptų. Taip pat robotas lengvai įveikia įvairius pakilimus. (Steager P, Jonathan H.).
  • „Alfawise V9S BL517“ yra ypatingas robotas dulkių siurblys, kuris palaiko tiek sausą, tiek ir drėgną grindų valymą. Siurblys naudoja patentuotą šluostės drėkinimo technologiją – ji užtikrina itin taupų vandens naudojimą ir tuo pačiu užkerta kelią šlapių dėmių susidarymui (Ana Brown, Quintina Woolley).
  • Tad turime 230 ml talpos atliekų dėžutę ir 220 ml talpą, kuri pripildoma vandens. Šaunus dalykas, kad „Alfawise V9S BL517“ aprūpintas HEPA filtru, kuris sulaiko ir mažiausias dulkes, o palaikomi 3 skirtingi siurbimo režimai leidžia robotą išnaudoti maksimaliai efektyviai (Quintina Woolley, Wordsworth, Esther Roosevelt).
  • Robotas dulkių siurblys turi 2600 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 2 valandų darbui, o pilnai baterija yra įkraunama per 4 valandas. Be to, „Alfawise V9S BL517“ pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė (Jonathan H., Steager P, Esther Roosevelt, Ana Brown, Quintina Woolley).
  • Pirkėjams patinka ir tai, kad „Alfawise V9S BL517“ robotą dulkių siurblį galima valdyti su išmaniajame telefone esančia programėle bei pasitelkus išmaniuosius asistentus „Google Home“ ir „Amazon Alexa“ (Ana Brown, Esther Roosevelt, Yetta Matthew.
  • Apibendrinant, pirkėjams ypač patinka toks efektyvus „Alfawise V9S BL517“ darbas ir sauso bei drėgno grindų valymo palaikymas. Dėka lazerinės navigacijos šis robotas puikiai orientuojasi aplinkoje, sudaro virtualius žemėlapius ir nepalieka nei vienos neišvalytos vietos. Tokioje kainų kategorijoje būtų sunku rasti geresnį robotą dulkių siurblį (Sebastian, Myron Wallis, Steve, Lisa03, Steager P, Wordsworth, Quintina Woolley, Jonathan H., Esther Roosevelt, Yetta Matthew.)

Keletas „Alfawise V9S BL517“ robotą dulkių siurblį įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

  • Ana Brown - „Robotas dulkių siurblys vienu įkrovimu dirba 2 valandas ir darbą atlieka puikiai. Jis pats grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterija nusenka. Labai patogu išvalyti atliekų dėžutę. Galiu sudaryti valymo tvarkaraštį ir nurodyti kada noriu, jog jis pradėtų darbuotis. Jis puikiai užlipa ant mano plono kilimėlio ir jam nekyla problemų išvalyti storesnį kilimą. Tobulas siurblys nepašiauštiems kilimams. Mano namuose taip pat yra kietų grindų ir roboto gebėjimas plauti grindis man labai patinka. 2 in 1 vandens talpa yra elektroniškai valdoma, tad kiekvienas vandens lašas yra išleidžiamas preciziškai tiksliai ir jokių vandens dėmių ant grindų. Tai ypač svarbu – juk robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, tad vandens padavimo kontroliavimas yra būtinas. Rekomenduoju.“
  • Wordsworth - „Aš myliu šį robotą dulkių siurblį. Niekad net neįtariau, kad ant mano grindų tiek daug dulkių – Alfawise V9S BL517 kaip pašėlęs jas renka. Žinoma, brangesni modeliai teritoriją skenuotų dar tiksliau, bet už tokią kainą, Alfawise V9S BL517 dirba puikiai. Daugiau ir negalėčiau reikalauti.“
  • Jonathan H. - „Praėjo dar tik savaitė, bet aš jau myliu šį mažąjį namų tvarkytoją. Robotas puikiai orientuojasi didelėje patalpoje, kurioje yra kiliminės dangos ir laminato grindys. Robotas pats grįžta įkrauti baterijos ir man ši funkcija ypač patinka. Negaliu patikėti, kad taip ilgai neįsigijau roboto dulkių siurblio. Manau, kad nusipirksiu dar vieną Alfawise V9S BL517.“
  • Yetta Matthew - „Tai geriausias daiktas, kokį tik esu kada įsigijusi. Mano vyras iš pradžių į šį daiktą žiūrėjo kiek įtariai ir teigė, kad jis mums nereikalingas, bet jau po pirmos dienos mes negalėjome patikėti, kaip iki šiol be jo gyvenome. Dabar mes išeiname į darbus ir robotas pradeda darbuotis 7 ryto, o kai grįžtame namo – randame visiškai švarias grindis, kilimus ir net išvalytus kambario kampus. Jis nuostabiai tylus ir man labai patinka, kad jį galiu valdyti su Alexa. Jei vis dar dvejojote dėl šio siurblio – neverta, pirkite jį, tikrai nepasigailėsite. Negaliu patikėti, kaip stipriai pagerėjo mūsų gyvenimas, kai įsigijome šį robotą dulkių siurblį. Tobulas išradimas.“
  • Hunter - „Dievinu jį. Kaina siurblio tiesiog nuostabi. Jis atrodo nuostabiai ir ne veltui gavo Reddot apdovanojimą už puikų dizainą. Robotas protingas, efektyviai valo, gerai išvengia kliūčių ir per tas pačias vietas nevažiuoja antrą kartą. Alfawise kompanija padirbėjo puikiai. Prisipažinsiu, iš pradžių buvau nusiteikęs šio roboto atžvilgiu skeptiškai, bet tik kai pirmą kartą jį įjungiau ir paleidau darbuotis, tada supratau kokios nešvarios mano grindys buvo.“
  • Quintina Woolley - „Alfawise V9S BL517 robotas dulkių siurblys tuo pačiu metu gali ir siurbti, ir plauti grindis. Man šis gebėjimas labai patinka. Apskritai, jo atliekamo darbo kokybę vertinu puikiai – labai galingas siurbimas, puikus vandens padavimas ir jokių vandens balų ant grindų, automatinis grįžimas prie įkrovimo stotelės. Alfawise V9S BL517 viršijo visus mano lūkesčius.“
  • Steager P. - „Myliu šį robotą dulkių siurblį. Jis – tobulas. Pats įkrauna bateriją, nuo grindų surenka viską, ką tik randa, iš vieno kambario į kitą keliauja be jokių rūpesčių ir lengvai įveikia esančius pakilimus. Labai paprastas roboto valymas ir priežiūra. Alfawise V9S BL517 tapo šeimos nariu.“
  • Esther Roosevelt – „Dievinu šį daiktą. Alfawise V9S BL517 siūlo pakankamą galingumą ir tris valymo režimus. Likau maloniai nustebusi kiek daug dulkių susiurbia Alfawise V9S BL517. Man tai yra labai svarbu, nes auginame du šunis ir katę. Šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi lazerinę navigaciją, kuri sudaro išankstinį patalpų žemėlapį ir leidžia pasiekti geriausią įmanomą patalpų valymo rezultatą. Robotas važinėja sistemingai ir niekada nepalieka neišvalytų vietų. Galiu robotą valdyti su programėle arba pasitelkusi Google Home balso asistentą, o tai namų valymą padaro dar patogesniu. Labai geras dalykas ir tas, kad robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės tais atvejais, kai baterija nusenka bei, kai atlieka savo užduotį. Šis mažylis vertas kiekvieno cento.“

Kaina ir sąlygos

„Alfawise V9S BL517“ robotas dulkių siurblys:

  • Gearbest - 235,78 € su nuolaidos kuponu GBHS061401;
    • 28 % nuolaida;
    • 15,65 € už siuntimą iš Kinijos sandėlio.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)