Itin praktiškas daiktas geriantiems vandenį iš butelių – „Xiaomi“ vandens pompa su automatiniu vandens kokybės matavimu ir USB jungtimi („Xiaomi Youpin TDS“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi Youpin TDS“ – tai naujos kartos elektroninė vandens pompa, kuri gali būti naudojama su dauguma populiariausios taros vandens buteliais (5 l, 7,5 l, 11 l, 18,9 l). Šis vandens pompa ypatinga dar ir dėl tos priežasties, nes realiu laiku gali įvertinti geriamo vandens kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Youpin TDS“ specifikacijos

  • Suderinamumas: 5 l, 7,5 l, 11 l, 18,9 l taros vandens buteliai.
  • Baterija: talpa nenurodoma, gali išpumpuoti apie 144,9 litrus vandens.
  • Jungtys: USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastikos, tam tikros atskiros dalys iš aliuminio lydinio.
  • Papildomos funkcijos: elektroninis valdymas; funkcija leidžianti realiu laiku įvertinti vandens kokybę; geras suderinamumas su populiariausiomis vandens butelių taromis.
  • Matmenys ir svoris: 10 x 6 x 13 cm; 400 g.

„Xiaomi Youpin TDS“  kaina

  • Gearbest“ – 20,92 €.
  • Dabar parduodama su 36% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Jeigu esate įpratę geriamą vandenį pirkti iš parduotuvės, tuomet greičiausiai anksčiau ar vėliau vis tiek nuspręsite jį pirkti didesnėse tarose. Taip verta daryti ne tik dėl patogumo, bet ir norint sumažinti apsilankymų parduotuvėje skaičių. Šiuo atveju problema tik tokia, kad vandenį perkant didesnėse tarose, iš jų pilti vandenį labai nepatogų ir anksčiau ar vėliau, bet taip pat prireiks ir specialios vandens pompos, kuri šiuo atveju vandenį patogiai įsipilti leis visiems šeimos nariams.

Jeigu vandens pompos vis dar neturite, pats laikas pagalvoti apie universalios „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompos įsigijimą.

Gamintojas tvirtina, kad ši vandens pompa yra pagaminta iš maistui naudoti tinkamų medžiagų, o integruotas elektroninis mechanizmas vandenį į norimą talpą leidžia įsipilti neįdedant jokių papildomų pastangų.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompa yra maksimaliai universali, nes ją galima naudoti su dauguma populiariausios taros vandens buteliais (5 l, 7,5 l, 11 l, 18,9 l). Pavyzdžiui, Lietuvoje dažniausiai tiek biuruose, tiek namuose yra įprasta naudoti 18,9 litrų taros vandens butelius.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad kuriant „Xiaomi Youpin TDS“ didelis dėmesys buvo skiriamas sprendimams, kurie ilgą laiką leistų išlaikyti maksimalią vandens kokybę. Pavyzdžiui, šiuo atveju pati „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompa viduje esančioje šlangutėje niekada nelaiko vandens, nes jam ten užsilaikant viduje labai greitai gali pradėti kauptis bakterijos. Trumpai tariant, vanduo visuomet yra laikomas tik vandens taroje, o per „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompą prateka tik tuo momentu, kai vanduo yra pilamas į stiklinę ar kitą talpą.

Maloniai stebina dar ir tas faktas, kad „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompa realiu laiku geba nustatyti vandens kokybę įvertindama druskų, neorganinių medžiagų bei sunkiųjų medžiagų kiekius. Ši informacija kiekvieną kartą yra pateikiama „Xiaomi Youpin TDS“ vandens pompos korpuse integruotame ekrane.

Moksliškai įrodyta, kad jeigu viename litre ištirpusių kietųjų medžiagų kiekis pasiekia daugiau nei 1000 mg, tai gana stipriai paveikia geriamojo vandens skonį. Tuo tarpu, jeigu ši reikšmė yra žemiau 600 mg, yra laikoma, kad geriamojo vandens kokybė yra normali.

Galiausiai dar kartą norisi pabrėžti, kad „Xiaomi Youpin TDS“ – tai elektroninė vandens pompa. Tai reiškia, kad laikas nuo laiko teks įkrauti „Xiaomi Youpin TDS“ bateriją. Vis dėlto tai didelių problemų sukelti neturėtų, nes tai galėsite padaryti naudodami standartinį USB laidą. Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad su pilnai įkrauta baterija „Xiaomi Youpin TDS“ gali išpumpuoti apie 144,9 litrus vandens, kas šiuo atveju yra lygu beveik aštuoniems 18,9 l taros vandens buteliams.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()