Specialiai „Apple“ produkcijos gerbėjams sukurta universali 64 GB talpos USB atmintinė su dviem jungtimis („EAGET i66“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„EAGET i66“ – tai 64 GB talpos USB atmintinė, kuri ypatinga dėl tos priežasties, nes greta standartinės USB 3.0 sąsajos dar turi ir „Apple“ išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudotojams tinkamą naudoti „Apple Lightning“ jungtį. Be to, „iOS“ operacinės sistemos naudotojai taip pat papildomai dar gali naudotis ir „iMemory“ taikomosios programos teikiamais papildomais privalumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „EAGET i66“ specifikacijos

  • Talpa: 64 GB.
  • Sąsaja: USB 3.0; Apple Lightning.
  • Skaitymo sparta: 22,61 MB/s.
  • Rašymo sparta: 21,43 MB/s.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Papildomos funkcijos: galimybė leidžianti USB atmintinę be papildomų adapterių prijungti prie „Apple“ išmaniųjų telefonų; papildoma „iMemory“ taikomoji programa „iOS“ naudotojams.
  • Matmenys ir svoris: 5,5 x 1,5 x 0,8 cm; 10 g.

„EAGET i66“ kaina

  • „Gearbest“ – 20,01 €.
  • Dabar parduodama su 30% nuolaida, į Lietuvą siunčiama neregistruotu paštu už 0,42 €.
  • Lietuvoje neparduodama.

USB C jungtis sparčiai populiarėja, tačiau USB atmintinių rinkoje vis dar dominuoja A tipo jungtis. Jeigu norėsite tokią USB atmintinę prijungti prie išmaniojo telefono, būtinai reikės naudoti ir OTG adapterį. „iPhone“ atveju situacija tampa dar sudėtingesnė dėl naudojamos „Apple Lightning“ jungties. Vis dėlto situacija sparčiai gerėja ir šiais klausimais, o tai bene geriausiai šiuo metu gali patvirtinti „EAGET i66“ USB atmintinės pavyzdys.

Ši USB atmintinė ypatinga dėl tos priežasties, nes greta standartinės USB 3.0 sąsajos dar turi ir „Apple“ išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudotojams tinkamą naudoti „Apple Lightning“ jungtį. Būtent tai reiškia, kad „Apple“ įrenginių naudotojai šią USB atmintinę esant poreikiui gali naudoti be jokių papildomų adapterių.

Gamintojas tvirtina, kad „EAGET i66“ USB atmintinė gali itin praversti tiems „iPhone“ išmaniųjų telefonų naudotojams, kurių vidinės atminties resursai eina į pabaigą. Pavyzdžiui, „EAGET i66“ prijungus prie „iPhone“ fiksuojamas nuotraukas bus galima įrašinėti ne į išmaniojo telefono atmintį, bet tiesiai į prijungtą USB atmintinę.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Apple Lightning“ jungtis šiuo atveju yra tik papildomas privalumais. Kaip jau buvo minėta, ši USB atmintinė taip pat turi USB 3.0 A tipo jungtį, todėl bet kada gali būti prijungta ir prie kompiuterio, televizoriaus ar bet kurio kito elektroninio įrenginio. Trumpai tariant, jeigu nenaudosite „Apple Lightning“ jungties, ši USB atmintinė tiesiog jums tarnaus kaip standartinė 64 GB talpos USB atmintinė.

Vis dėlto jeigu naudojate įrenginį su „iOS“ operacine sistema papildomai dar galėsite pasinaudoti ir „iMemory“ taikomosios programos teikiamais privalumais. Ši taikomoji programa leidžia vos kelių mygtukų paspaudimų iš įrenginio į USB atmintinę perkelti ne tik nuotraukas, bet ir telefono kontaktus bei kitą svarbią informaciją.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „iMemory“ taikomoji programa taip pat siūlo programinio lygmens duomenų šifravimą, kas reiškia, jog „EAGET i66“ USB atmintinę prijungus prie „Apple“ išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio duomenis pavyks peržiūrėti tik tada, jeigu įvesite papildoma autentifikacijai naudojamą slaptažodį.

„EAGET i66“ atsiliepimai

Nors „EAGET i66“ nėra pati populiariausia USB atmintinė Kinijoje, ją įsigiję pirkėjai tikrai lieka maksimaliai patenkinti. Pavyzdžiui, šiuo metu „EAGET i66“ Kinijoje turi 5 žvaigždučių įvertinimą, kas šiuo atveju atitinka aukščiausią galimą vertinimą.

  • Jrcmarques. Tai tiesiog nuostabi USB atmintinė, kuri veikia puikiai su mano „iPhone 6“ išmaniuoju telefonu. Man labai patinka, kad nuo šiol vos kelių mygtukų paspaudimu galiu sukurti visą savo išmaniojo telefono duomenų kopiją tiesiai į šią USB atmintinę (įskaitant ir nuotraukas). Drąsiai galiu „EAGET i66“ rekomenduoti ir kitiems.
  • Pietro. USB atmintinė man buvo pristatyta gana greitai. Man labai patinka „EAGET i66“ kokybiškas iš aliuminio pagamintas korpusas. Šiek tiek gaila, kad gamintojas nepagalvojo papildomai apsaugoti USB jungties nuo galimų nešvarumų, tačiau viską įvertinus „EAGET i66“ USB atmintinę vis tiek vertinu maksimaliai gerai.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()