4K raiška, 7.1 garso sistema, „Android 9.0“, daugybė jungčių ir galinga techninė įranga – anonso nuolaidos naujos kartos vienam galingiausių TV priedėlių („Beelink GT-King Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)  (2)

„Beelink GT-King Pro“ – tai „Android 9.0“ operacinės sistemos versija aprūpintas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir taip pat yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu. Be to, šis TV priedėlis turi tiek WiFi ryšio modulį, tiek RJ-45 interneto jungtį ir komplekte atkeliauja su specialiu balso komandas palaikančiu nuotoliniu valdymo pulteliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Beelink GT-King Pro“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška (75 FPS), „DTS Listen + Dolby Audio“.
  • Procesorius: 6 branduolių „Amlogic S922X-H“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G52 MP6“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM..
  • Ryšiai: WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), Ethernet (1000 Mbps, RJ-45), Bluetooth 4.1.
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės:  nuotolinis valdymo pultelis palaikantis balso komandas; 4K raiškos palaikymas; „DTS Listen + Dolby Audio“ palaikymas, 3x USB 3.0 jungtys.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, RS232, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 11,9 x 11,9 x 1,79 cm; 380 g.

„Beelink GT-King Pro“ kaina

  • „Gearbest“127,35 €.
  • Dabar parduodamas su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 3,94 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Prsimenate „Beelink GT King“ TV priedėlį? Jau skelbėme apžvalgą, kurioje apžvalgininkas teigė, kad „Be jokios abejonės, tai yra vienas galingiausių TV priedėlių, o žaisti žaidimus - vienas malonumas“.

TV priedėliai laikas nuo laiko sulaukia atnaujinimo - ir štai dabar atėjo laikas „Beelink GT King“: sulaukėme jo atnaujinimo. Pastarieji įrenginiai kiekvieną kartą stebina ne tik didėjančiu funkcionalumu, bet ir gerėjančiu našumu. Jog abu šiuos akcentus yra įmanoma suderinti puikiai patvirtina naujos kartos, dar geresnis TV priedėlis „Beelink GT-King Pro“.

„Beelink GT-King Pro“ reikšmingą pranašumą prieš daugelį kitų TV priedėlių įgauna dėl tos priežasties, nes iš karto atkeliauja su viena naujausių „Android 9.0“ operacinės sistemos versijų. Tiesa, tokią pat versiją turi ir „Beelink GT King“. Niekam ne naujiena, jog „Android“ platforma vartotojui suteikia maksimalią laisvę, todėl esant poreikiui „Beelink GT-King Pro“ bus galima naudoti ne tik filmų peržiūrai, bet ir muzikos klausymui, žaidimams ar netgi naršymui internete.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Beelink GT-King Pro“ išsiskirti iš kitų kiniškų TV priedėlių ir svarbiausia dalykas, kuo skiriasi nuo „Beelink GT King“ – tai geras suderinamumas su kokybiškomis išorinėmis garso sistemomis. Trumpai tariant, „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra suderinamas su 7.1 garso sistemomis ir dar yra aprūpintas „Dolby Audio“ techniniu sprendimu su „DTS“ tipo garso dekoderiu („DTS Listen + Dolby Audio“). Palyginimui, „Beelink GT King“ turėjo tik 5.1 garso sistemą ir panašu, kad vartotojams prireikė geresnio lygio garos galimybių, todėl gamintojas išleido patobulintą labai populiaraus priedėlio versiją. 

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, bet „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis yra aprūpintas net keturiais garso apdorojimui skirtais lustais. Du iš jų („ESS DAC-ES9018“) atlieka garso dekoderio funkciją, tuo tarpu kiti du („Ricore RT6862“) yra atsakingi už garso signalo sustiprinimą. Gamintojas tvirtina, kad tokia lustų konfigūracija tikrai itin profesionaliai leidžia išnaudoti praktiškai bet kurios išorinės garso sistemos galimybes.

„Beelink GT-King Pro“ tikrai nenuvilia ir kitų techninių charakteristikų atžvilgiu, bet nelabai kuo skiriasi nuo visiškai pasiteisinusios „Beelink GT King“ konfigūracijos. Abu TV priedėliai turi galingą šešių branduolių „Amlogic S922X-H“ centrinį procesorių bei pakankamo našumo „ARM G52 MP6“ vaizdo plokštę.

Be to, „Beelink GT-King Pro“ taip pat yra aprūpintas 4 GB DDR4 tipo operatyviąja RAM atmintine ir gali pasigirti integruotais didelį našumą siūlančiais WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) bei Ethernet (RJ-45, 1000 Mbps) ryšio moduliais.

Bendra šių techninių charakteristikų visuma aiškiai nurodo, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis be jokių problemų gali susidoroti net ir su 4K raiškos vaizdo įrašais. Gamintojas dar prideda ir tai, kad TV priedelyje įmontuota HDMI išvestis maksimaliai palaiko 75 FPS 4K raiškos vaizdo įrašus ir taip pat dar siūlo pilnavertį trimačio (3D) vaizdo turinio palaikymą.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Beelink GT-King Pro“ TV priedėlis turi net tris USB 3.0 tipo jungtis bei integruotą USB 2.0 jungtį su OTG palaikymu. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis TV priedėlis iš karto atkeliauja su HDMI kabeliu bei specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu palaikančiu balso komandas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (2)