Anonso akcija naujos kartos planšetiniam kompiuteriui su įpūdinga 8000 mAh baterija, „Android 9.0“, 8 branduolių CPU, 40% didesnio našumo vaizdo plokšte, GPS, LTE ir specializuotu garso stiprintuvu („Teclast T30“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Teclast T30“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris yra aprūpintas „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi bei naujausia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis 10,1 colių įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris taip pat gali pasigirti didelės 8000 mAh talpos baterija, LTE ryšio palaikymu bei pakankamos 8 MP raiškos gale integruota kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Teclast T30“ specifikacijos

  • Ekranas: 10,1 colio, 1920 x 1080 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P70“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G72 MP3“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 8 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 5 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 9.0 (Pie).
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Jungtys: USB C tipo, Micro SD kortelės juntis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n/ac, GPS, LTE.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Išskirtinės savybės: turi garso stiprintuvą; GPS ir LTE palaikymas; didelės talpos baterija; naujausia „Android“ operacinės sistemos versija.
  • Matmenys ir masė: 24,9 x 13,5 x 0,85 cm; 560 g.

„Teclast T30“ kaina

  • „Gearbest“182.50 € su kuponu GBTDT30SF
  • Dabar parduodamas su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgai dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Kad tai ne šiaip sau atsitiktinumas pilnai patvirtina nuolatinis progresas, o vienu geriausiu to įrodymu šiuo metu gali būti naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“.

Šis planšetinis kompiuteris turi viską ko jums tik gali prireikti tiek būnant namuose, tiek keliaujant. Tuo tarpu, patikima naujos kartos „Android 9.0“ operacinė sistema garantuoja sklandžią prieigą prie visų svarbiausių „Google“ paslaugų. Trumpai tariant, „Teclast T30“ nuteikia itin optimistiškai šį planšetinį kompiuterį vertinant tiek techniniu, tiek funkciniu aspektu.

Pavyzdžiui, „Teclast T30“ yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi. Gamintojas tvirtina, kad šis CPU jį lyginant su senesnės kartos „Helio“ procesoriais pasižymi iki 50% didesniu našumu ir taip pat leidžia džiaugtis net iki 60% sumažėjusiomis energijos sąnaudomis.

Tuo tarpu, integruota „ARM Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštė taip pat gerokai lenkia savo pirmtakę ir siūlo net iki 40% didesnį našumą. Praktika rodo, kad būtent tokio našumo šiuo metu pilnai pakanka ne tik vaizdo įrašų peržiūrai, bet ir naujausiems „Android“ platformai sukurtiems žaidimams žaisti. Tai tik patvirtina, jog „Teclast T30“ tikrai tiks ir patiks kiekvienam šeimos nariui.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog planšetinis kompiuteris „Teclast T30“ turi net 8000 mAh talpos bateriją. Įvertinus visas įmanomas optimizacijas, pasak gamintojo, šiuo planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos intensyviai galima naudotis maždaug apie vieną darbo dieną. Jeigu nuspręstumėte naudoti „Teclast T30“ tik vaizdo peržiūrai, tuomet šio planšetinio kompiuterio baterija turėtų tarnauti maždaug 11 valandų.

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris gali tapti nepamainomu kompanionu tiek namuose, tiek keliaujant, nes šiame planšetiniame kompiuteryje yra integruoti ne tik Bluetooth bei WiFi, bet dar ir GPS bei LTE ryšio moduliai. Būtent tai reiškia, kad „Teclast T30“ kelionės metu galėsite naudoti ne tik naršymui internete ar kaip navigaciją, bet esant reikalui, pavyzdžiui, net ir balso ar vaizdo pokalbiams.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Teclast T30“ yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris atkeliauja su integruotu specializuotu garso stiprintuvu. Šį „Teclast T30“ privalumą tikrai teigiamai įvertins tiek tie, kurie šį planšetinį kompiuterį naudos filmams ar muzikai, tiek tie, kuriems jis atstos nešiojamą mobilų žaidimų kompiuterį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()